Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » BKV villamosvezető 8 általános...

BKV villamosvezető 8 általánossal?

Figyelt kérdés
Most olvastam, hogy van felvétel a BKV-nál villamosvezetőnek. Azt írják, elég a 8 általános. Nos én 21 éves vagyok, estin tanulok az érettségiig. Így van esélyem, hogy felvegyenek? B jogsim megvan, bár azt nem írták, hogy kéne.

2011. okt. 26. 14:25
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯
 331/648 A kérdező kommentje:
Ez mindig, mindenhol így volt.. Amúgy arra gondoltam, hogy azt írnám majd, ha lesz ilyen kérdés, hogy azé' mer' biztos munkahely stb stb :D
2011. nov. 25. 01:20
 332/648 anonim ***** válasza:

210 :)

Azért biztosnak már az sem biztos!

Figyelj én most azon vagyok hogy amig az RTL nél van szerződésem maradok.. és ha az életi is ugy hozza akkor ki megyek egy külföldi TV csatornához dolgozni.

Itt Magyarországon mondj egy valamit ami biztos? :)

A drágaság és az árak emelkedése az biztos lesz sajnos. :S

2011. nov. 25. 01:29
 333/648 A kérdező kommentje:
Tudom, főleg jövőre mi lesz vele... De nyalni kell :D erre meg amúgy nincs is jó válasz nekik szerintem...
2011. nov. 25. 01:30
 334/648 anonim ***** válasza:

Én is nyaltam össze vissza sokat nem értem el vele.. a vége fele a foylamatos b@szogatásokat kaptam ugyhogy.. :DD

De ha jó kocsiszínbe mész nem lesz probléma majd ha felvesznek.. adok neveket! :)

Kikkel figyázz iwiwen is rájuk tudsz keresni! :D

Színte az összes téglát ismerem a központi ellenőrzéstől meg ismerem az összes balf@szt színte . :)

2011. nov. 25. 01:46
 335/648 anonim ***** válasza:

210:)

na majd ma du leszek mentem sziasztok jó éjt! :)

2011. nov. 25. 01:54
 336/648 anonim ***** válasza:

526:)

Nem feltétlen kell nyalni:D Viszont, ha normális az ember, akkor úgy is viszonyulnak hozzá. Én eddig mindenhol ezt tapasztaltam. Mondjuk a BKV-nál lehet, hogy ez sem állja meg a helyét...:D

Szerintetek akkor milyen feladat lesz a tájékoztatón? Elbeszélgetés? Kérdéseket fognak feltenni?

210:) Szoktál találkozni ismert emberekkel az RTL-nél? Például X-faktor versenyzők stb.?:)

2011. nov. 25. 15:00
 337/648 A kérdező kommentje:
Elvileg ilyen hülyeségek lesznek, mért akarsz bkvs lenni, mik a céljaid az életedben stb :DD
2011. nov. 25. 15:16
 338/648 anonim ***** válasza:

Igen igaza van a kérdezőnek! :)

Személyiség teszt lehet (ha lesz) Miért akarsz bkv nál dolgozni, mik a céljaid, tanulmányok stb..

Voltál e gyógykezelés alatt, tanulmányaid, stb..stb..stb..

Ha lesz ilyen nem tudom mit állítanak össze, az orvosin a psziologián ott lesznek érdekes kérdések vol már öngyilkossági szándékod meg ilyenek..

A psziologus nő ott rendes nem igen vágnak ki ha nem vagy olyan ! :)

210:) Szoktál találkozni ismert emberekkel az RTL-nél? Például X-faktor versenyzők stb.?:)

Belsős dolgozó vagyok hangoló világosító és ha szükséges akkor operatörkötöm igen! :)

Feróval jóba vagyok meg Gesztival és Ildikóval is nagyon régóta ismerem őket anyám által! :)

A versenyzőkkel akkor találkozom csak ha valami gubanc alakul ki, például nem mükszik a mikróport vagyis a mikrofon stb..

Meg mi rendezzük őket hogy na most te ekkor mész színpadra, men egy csapó ami adás elött csak ők látják halják mikor mehetnek ki!

De ezen nagyon belsős dolgok a tv nézzők ezt észre sem veszik, mert ugy kapcsoljuk az élőadásokat hogy a kinti kamera élesedik és csak akkor abban a tized másodpercben amikor már megy a zene és megy ki a fellépő a színpadra. :)

Amikor meg a reklámot kapcsoljuk akkor a háttérbe ugyan az a reklám megy a kivetitőn amit ti otthon láttok..

Addig lehet beszélgetni, kérdezősködni egymástól meg aki nagyon gyors el tud menni egy pisilésre is. :D

Mire az élőadás vissza kapcsolása történik ugy kell hogy zajlon hogy mindenki a helyén legyen, ha ez valami oknán nem történik meg mert valami hiba akad a vezérlőbe akkor természetesen a nézzők ezt sem veszik észre mert a reklámot egy kicsit meghosszabítjuk!

másodpercek alatt kell mindent megcsinálni a kamerákkat a hangokat hogy minden megfelelő legyen.

Példa: Lil C. fala nem nyilt ki azzal a fallal már reklám idő alatt is probléma volt, és mindenki fel van készítve az ilyen dologra.. Akkor menni kell másik kijáraton!

Hosszen a színpad mügötti X - FAKTOR csak egy diszlet meg egy ledtv ből áll az egész!

DFiszletből 5 féle képen ki lehet menni, sőt 2 vészkijárat is van tűzesetén a studióban is.. pillanatok alatt ellehet hagyni az épületet!

Bejárat csak egy van kijárat van vagy 8 össz vissz a studióba! :)

Ennyit a benti dolgokról többet nem árulhatok el de ezt le írtam mert ez nem belsős titok vannak belsős titkok is amit csak mi tudhatunk hogy mi mikor történik és hogyan ! :)

A szavazással még annyit hozzá teszek ez sem belsős titok.. sokan azt mondják hogy csalás stb.. nincs a szavazásban csalás!

Közjegyző van és a beérkezett telefonhívások sms ek arra a vonalra mennek ahova küldték..

A számítógép ugy rögzíti az egészet, persze amikor le van zárva a szavazás már egyből lehet látni hogy ki az utolsó és ki megy haza illetve párbajozni.

Ugyan is van egy program ami grafikon szerüen jelenik meg a számítógépen, nevekkel a grafikonok alatt.

És ha be van mondva egy név hogy pl : Kocsis Tibor akkor arra a grafikonra rá kattint az ewmber és el tünik, a fenmaradókból kell gazdálkodni! :)

Amugy ott a vezérlőbe vannak 12 en ilyenkor a csalás teljes mértékben ki van zárva azt tudom biztosítani! :))

2011. nov. 25. 16:16
 339/648 A kérdező kommentje:
Amúgy egyszerűbb is most csinálni egy alap kis tesztet, mert lehet hogy akiket amúgy felvennének, mert ahh van diplomája, nem veszik fel mert hülye, de a kis "szar" érettségizettet, 8 általánosost meg felveszi, mert értelmesebb. Na majd kiderül... :D utóbbihoz nem tudok mit hozzáfűzni, lemondtam a tv előfizetésem mert csak dieges lettem tőle mindig. Ez az X fucktor és csillagsztár vagy mi a másik, na ezek aztán... :D na meg a való világ.. fúj. inkább hallgatok zenét, abból baj nem lehet :D
2011. nov. 25. 16:22
 340/648 anonim ***** válasza:

526:)

210:)

Köszi:) Természetesen tudom, hogy vannak belsős dolgok, amiket csak ti tudhattok:) Az X-faktort szoktam nézni, ezért is kérdeztem pont azt:D Más műsorokat nem is nézek.

Ha csak ilyen elbeszélgetés lesz, akkor attól nem kell félni:) Értelmes ember vagyok, nem fognak behúzni a csőbe:D (remélem:D:D)

2011. nov. 25. 17:18
❮❮ ... 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!