BKV villamosvezető 8 általánossal?
210:)
Érdekes lesz.. az tény de ők le zavarják ezt az egészet decemberbe akkor tesztírás tényleg majd csak januárban lesz amikor meg lesz a kb 100 jelentkező ugy lesznek vele hogy ugy is fognak kidölni emberek itt ott amott.. :DD
210 :)
Határúton ha fel mész a metróból.. a hotel ibis felé ment át a zebrán!
Ahól van a 99 busz megálló is de ne arra menj, hanem az üllőin menj vissza a száva kocsiszín fele egyenesen!
Van egy felüljáró ha az segít valamit.. arra menj vissza fele a pöttyös utca fele hát ha így tudok segíteni! :)
526:)
Az Üllőin befelé a Belváros felé, bal oldalt van:D:)
526:)
És az a porta hol van, ahol várakozni kell?:D
210:)
Be van karikázva pont ott van, de ha fel mész a metróból az ibis hotel oldalán van nehogy át menj a 10. kerületi részre! :)
526 azaz jól tudod :DD
Az Üllőin befelé a Belváros felé, bal oldalt van:D:) :)))
Nézzétek meg itt lesz az előadás! :)
Persze sok székkel meg pár asztallal a dobógón lesznek az ÉVÁIK énnan megyaráznak majd. :DDD
Nem tudjátok el b@szni mentek a város felé befele ahogy mondta 526 van egy kerítés azt hisszem zöld kerítés de nem tudom pontosan nem emlékszem már vissza 1000 éve nem jártam arra. :D
És a keritésen belül van udvar meg egy vagy két színtes lapostetős épület ott lesz az elő adás! :)
Ha tovább mentem akkor a posta felé fogtok menni az nem lesz jó mert nem ott lesz a tájékoztató..
De mehettek tovább a járdán a villamos sín majd kanyarodni fog balra ott van egy porta meg lehet kérdezni hogy hól kell várni régen mi ott a nyugsijjad klubba voltunk szerintem annál nagyobb hely nincs a telepen!
Ti is oda fogtok menni tuti de kérdezzétek meg a portást és feltétlen elöbb menjen mindenki!!!
Mert nem fogtuk tudni le ülni sem nyomorogni fogtok..
Az utolsó pillanatokban érkeznek meg sokan, de van aki ott éjszakázik.. :D
Nem tudom hányra kell mennetek de mondjuk ha 8 ra akkor 07:20 kor illik oda menni!
Tudom elég sz@r lesz ott a hidegben fagyoskodni de jobb megoldást nem igen látok, ha elsőnek szeretnétek be menni kényelmesen asztalmoz le üllni ez az egy jó ötletem van!
De lesznek ott bojongó emberek ha mentek 3-4 ember szokott már bolyongani ott a kocsiszín elött.. cigi stb.. beszélgetnek etc..
Rájuk lehet kérdezni hogy ők is a tanfolyammeghalgatásra jöttek 99% hogy az lesz a válasz hogy igen. :)
Erre figyeljetek oda.. nehogy későn menjetek mert itt 5 perc is sokat számít annyian lesznek hogy hihetetlen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!