Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » BKV villamosvezető 8 általános...

BKV villamosvezető 8 általánossal?

Figyelt kérdés
Most olvastam, hogy van felvétel a BKV-nál villamosvezetőnek. Azt írják, elég a 8 általános. Nos én 21 éves vagyok, estin tanulok az érettségiig. Így van esélyem, hogy felvegyenek? B jogsim megvan, bár azt nem írták, hogy kéne.

2011. okt. 26. 14:25
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
 261/648 anonim ***** válasza:
100%

210:)

hihihi :))

526 nak ! :)

Ma hívtam fel a MÁV korházat vasútórvosi alkalmassági ügyben a mozdonyvezetők órvosija 45000.- forint.. :D

A helyiközforgalmú vasúti így a Fogaskerekű, Hév, Metró, Millfav nak az órvosija 12500.- ft. :P

Meg ilyen olyan illeték .. És amig nem vagyok alkalmazásban nem hosszabítják meg most kérdeztem meg őket telefonon.

Hebegtek háboktak csak.. elméletileg az órvos nem pecsételi a metrós jogsikat mostmár, igazolást add azt az igazolást a metrós jogsival együtt el kell vinni az NKH vasúti felügyeletére és ott vágják bele az NKH s pecsétet az órvosi bemutatása leadása után ! :D Ugyhogy kapják be a f@szt.. :D

526 = :)

Akkor én azzal a 2éves házon belüli vizsgával kevertem. Így viszont nagyon jó, megmarad a metrós jogsid:) Abban a hiszemben voltam, hogy lejár és ennyi, lehet mindent újból csinálni:D

Válasz: megmarad a metrós jogsid:) Abban a hiszemben voltam, hogy lejár és ennyi, lehet mindent újból csinálni:D

Azt is meg kérdeztem, ha le van járva mondjuk 20 éve a jogsid az lehet rendes közúti meg vasútas is!

Nem vehetik el! Ha a biróság jogerősen nem tiltott el a közúti vagy a vasúti járművezetéstől az meg marad neked végleg a vizsgák nem vesznek el és nem évülnek el soha! Még akkor sem ha az engedély órvosija már vagy 20 vagy 30 éve le van járva akkor se! A hatósági vizsgák azok végig kisérik az életed! :)

Be is b@szna el vennék.. :DD

De sokat nem érek vele ez annak jó aki ott dolgozik.. nincs saját mertóm meg földalattim hogy menjek vele.. :D

Majd ha leteszem a HÉV es vizsgát gondolom ebbe a jogsiba ütik be azt is ott van helyiérdekű vasút . :)

Hihi de az várhat magára nekem ennyi elég volt a hüL** BKV s vizsgákból ha vissza is mennék akkor csak a metró vagy a troli a többi nem érdekel! :)

Szóval meg marad az de nem érsz vele semmit. :)

Dicsekedni jó vele.. elég szégyen mondjuk hogy nem plasztik kártya.. hanem ilyen papir alakú lósz** :D

Annó azt mondták hogy felesleges hogy kártya legyen hisszen drágább és ugysem hamísítja ezeket senki, mert semmire sem jó mondjuk ebbe van valami, egy A4 es lap is ennyi erővel ló lenne nó de ez van .. :DD

2011. nov. 21. 14:44
 262/648 anonim ***** válasza:
100%

Egyik barátom délelött kapott levelet a BKV tól

Át küldte nekem is ez áll benne.. :D

Tisztelt Cím!

A villamos járművezetői tanfolyamra a felvételi tájékoztatót 2011. december 7-én (szerda) 8.00 órakor tartjuk. (Kérjük a pontos megjelenést, mivel csoportos tájékoztató lesz, a későn jövőket elfogadni nem tudjuk.)

Gyülekezés a Budapest IX. Üllői út 197. alatt lévő Száva kocsiszín portájánál.

Száva kocsiszín: a METRÓ Határ úti megállójától Belváros felé (Pöttyös utca felé) az Üllői út bal oldalán kb. 200 méterre található, az Üllői út és a Ferihegyi gyorsforgalmi út fölött lévő felüljáró alatt.

Kérjük, hozzon írószert és papírt, ha jegyzetelni kíván.

A felvételi tájékoztatón ismertetjük a felvétel menetét, szükséges orvosi és pszichológiai vizsgálatokat, bérezést, költségeket, munkaidő-beosztást, elvárásokat a tanfolyam alatt, valamint a járművezetővel szembeni munkavégzési követelményeket.

A felvételi tájékoztató időtartama kb. 4 - 5 óra hossza.

Előnyben részesítjük azokat a jelentkezőket, akik budapesti állandó vagy ideiglenes lakcímmel, illetve olyan Budapest környéki állandó vagy ideiglenes lakcímmel rendelkezik ahonnan BKV járattal 3,30 órától szolgálatkezdést, 0,40 óráig szolgálatvégzést vállalni tud.

Megjegyzés: BÜFÉ nincs a tájékoztató helyszínén!

Üdvözlettel:

Kibédiné Pálfi Éva

Oktatási Csoportvezető

4616500/25111

2011. nov. 21. 15:11
 263/648 A kérdező kommentje:
hm.. és mi mért nem kaptunk? :D nem is fogunk talán?
2011. nov. 21. 15:23
 264/648 anonim ***** válasza:

210 :)

Szerintem ABC sorrendben megy ő meg az ABC nagyon elején van a vezetékneve.. Péntekig ki megy nektek is szerintem így szokott lenni ez..

Gonfolom volt 1500 jelentkező megint.. :D

Akit telefonon hívnak az nagyobb esélyel fog indulni sztem. :)

2011. nov. 21. 16:25
 265/648 A kérdező kommentje:
Jah akkor nyugodt vagyok, és Z-s vagyok :) :D 526 te mivel kezdődsz?:D
2011. nov. 21. 16:25
 266/648 anonim ***** válasza:

526:)

Hátha így van akkor érthető:D

Én is hátul vagyok, de konkrétat még nem mondok:D

210:) nagyon a fülembe ültette a bogarat az óvatoskodással:)))

2011. nov. 21. 16:34
 267/648 A kérdező kommentje:
Nekem is, de a betűből, csak nem jönnek rá. Bár, ha egyetlen Z-betűs fiú vagyok, akkor szopás :P :DD deeeee csak nem már azért :)
2011. nov. 21. 17:05
 268/648 anonim ***** válasza:

210 :)

Ne írjatok nevet.. betűt sem érdekes.. van akinek a neve W vel kezdődik vagy X el vagy Q val.. vagy mittom én érdekes karakterrel azok ne is írják ki mert W V Q É Ő Ű Ü srb.. ezek ritkák és vagy nincs ha van akkor max 2-3 :DD

:)

Azért nem fogják ellenőrízni Z vel sok név van rengeteg.. A val is.. B .. C.. D.. stb.. én például D betűvel kezdem a nevem. :) :D

Jöjjenek rá ki vagyok van 500 dolgozó a BKV nál akiknek D vel kezdődik a nevük és plusz van vagy 1000 ex BKV s akiknek D vel kezdödött a nevük. :D

2011. nov. 21. 17:49
 269/648 anonim ***** válasza:

De azért legyetek ovatosak 526 is egyenlőre ha már bent van a tanfolyamon, vagy kivágták akkor felfedhetjük magunkat :D :))

Én nem azért nem fedem magam fel, mert valami szankcióm lenne hanem miatattok.. nem örülnének neki ha mi barátok vagyunk.

Hogy miért? Mert sokat tudok a benti dolgokról, és túl okosak lesztek általam addig jó a cégnek amig nagyon kevés olyan van aki annyit tud mint én.

Majd hamarosan mesélni fogom nektek olyan dolgokról hogy.. le fogtok esni a földre! :)

De egyenlőre nem szeretnék miattatok! :)

2011. nov. 21. 17:52
 270/648 A kérdező kommentje:
meg ha rá is jönnek ki vagy, mit tudnak csinálni?:D
2011. nov. 21. 17:56
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!