Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » BKV villamosvezető 8 általános...

BKV villamosvezető 8 általánossal?

Figyelt kérdés
Most olvastam, hogy van felvétel a BKV-nál villamosvezetőnek. Azt írják, elég a 8 általános. Nos én 21 éves vagyok, estin tanulok az érettségiig. Így van esélyem, hogy felvegyenek? B jogsim megvan, bár azt nem írták, hogy kéne.

2011. okt. 26. 14:25
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
 241/648 anonim ***** válasza:

526:)

Sajnálom, nem tudok segíteni.:( Nincs kutyám:D

2011. nov. 19. 15:57
 242/648 anonim ***** válasza:

210 :)

Rohanásba írok pár sort .:)

210:) Akkor te most vissza mész metrózni a mostani munkád mellet?:)

Nem hisszem, mert ha vissza is mennék mi garantálná azt hogy engem nem furnának meg?

Mondjuk ha nagyon sz@rban van a cég akkor le szarnak mindent ismerem őket, akkor talán besegítőbe vissza megyek! :) De nem biztos.. nekem lassan lejár a metrós jogsim is, azt is meg kellene hosszíbítani. .

És azok a beépített emberek arra szakosodta, hogy amikor járművet vezetnek, folyamatosan figyelik a többieket és mindenért feljelentik? Gondolom a járművezetők már kiismerték őket:)

A járművezetők ismerik őket, persze.. vannak spiclik a villamostán nagyon sok a metrónál is vannak rohadt ge** instuktorok..

Szimán ki olvastatja a menetírodat 20 as jelzésnél mész 30 al már mehet is fel.. a vizfejú Szivájékhoz.. Meg a Hájashoz magyarázkodni. :D

Egyszer engem csőbe akartam huzzni, újpest központnál 40 el mentem be 20 km helyett..

Sz@r a váltó és ugya ott 20 as a korlátozás .. régen 40 volt..

Rám akarták verni hogy én miért mentem be 20 al kopasz ge** keverte a sz@rt.. az még mindig ott van amugy undorító egy alak..

Feljelentett.. ki olvasták a menetíromat.. és volt 40 en tényleg de nem akkor és éerdekes modon ugy lettem feljelentve hogy akkor nem is újpesten voltam hanem köbányán műszakiztam.. :DDD

Be hívatott a Hájas Döbrei Szíva ott volt mindenki.. közölték velem a tényeket, mondtam nekik figyelj Gyuri gondolkodjatok már hogy mit beszélnek ezek a parasztok.. hisszen abban az időben én nem is voltam újpesten hanem műszakíztam Köbányán vissza lehet nézzni a forgalmi számot és a pálya számot is.

Csak hebegtek haboktak.. probáltak csőbe húzzni merg mondták ha még ott szeretnék dolgozni akkor csináljam a dolgokat máskép.. pff mondom jó banda ez..

Vannak É-D vonalon is ajjas férgek nyugi. :)

Válaszolva az új jelöltekről igen no comment.. kik vannak és kik kerülnek be a tanfolyamra.. egyszerüen hihetetlen, és elépesztő is..

Nem tudok mit hozzá szolni a cég saját magát járatja le olyan dolgot csinálnak hogy a segédmunkásból egyik hétre a másikból nem lesz MALÉV es repülőgépvezető!

Erre modnják azt hogy suszter maradjon otthon ugye. :)

De ott kell hogy legyen mert csókos ha a vezetőség csókja akkor, meg meg is fogja kapni a vizsgát.

É-D vonalról Sziváéknak hogy van metrós jogsijuk szerintetek? :)

Pecsételték a jogsit ennyi...

Egy élets vizsgán az összeset ki levetne vágni ugy ahogy illik!

Németh Feri K-NY ról ő ért a gépekhez és ő neki tényleg frankó a metrós jogsija.. sokat tanult érte de a többi ne döngesse a mellét ! :)

Na majd re valamikor sziasztok :)

2011. nov. 19. 18:13
 243/648 A kérdező kommentje:
Holnaptól várhatóak a hívások, emailek :o)
2011. nov. 20. 17:14
 244/648 anonim ***** válasza:

Jah egyik barátom is be adta az Önéletrajzát de csak ugy hülyeségből..

Van jó pár BKV s ismije de csók nélkül jelentkezett naturba, csak kiváncsiságból megy el a meghalhalgatásra is de lehet hogy el sem megy.. :D

Azt mondja ha felveszik fel ha nem nem neki ez nem életcél, kiváncsi leszek az Ő sorsára is hogy mi lesz vele, meg persze veletek is milyen infót adnak, mondjuk első ütembe csak a tájékoztatót hírdetik meg emailbe oszt ennyi. :D

Majd a 2. lépés lesz izgisabb vagy elutasítás vagy felvétel kiváncsi vagyok én is.. jobban izgulok mint ti szerintem. :D

Pedig én csak egy kivüláló volt bkv s voltam. :D De olyan jó izgulni :))

2011. nov. 20. 17:48
 245/648 A kérdező kommentje:
Hát remélem, hogy én mailben kapok választ most, mert holnap vizsgázom "C" elméletből, 'oszt ha nekem pont akkor csörögnek..... :D
2011. nov. 20. 18:52
 246/648 anonim ***** válasza:
52%

526:)

210:) Így meghurcolják az embert egy ilyen "kis apróságért"?:D

Hány évig érvényes a metró jogsi, 2évig? Utána miből kell vizsgázni, hogy meghosszabbítsák?

Így van, holnaptól lehet várni az értesítéseket:)

Sok sikert a vizsgádhoz!:)

2011. nov. 20. 18:55
 247/648 anonim ***** válasza:

Sok sikert kívánok az elméleti vizsgádhoz! :)

Remélem sikerül nekem ott elsőre sikerült minden, a műszakiba vannak érdekes dolgok.. oda kell figyelni nagyon. :D

Sok marhaság van a vizsga anyagba.. :(

De kitartást sikerülni fog!

Hol fogsz vizsgázni? Petzvál? vagy a Vasgereben?

A BKV pályára mész majd gyakorlatozni lehet hogy azzal a teherautón fogsz tanulni amin én tanultam vizsgáztam annó 2005 ben . :D

szép kék merci ..

Itt a kép róla nagyon jó autó! :)

De a váltója gondolom már ki lehet azóta akkor sem volt valami tökéletes már.. sok tanuló tönkretette.. :D

Kép: [link]

Imádtam azt a kocsit! :)

210:) Így meghurcolják az embert egy ilyen "kis apróságért"?:D

Igen! :( Ami neked kis apróság nekik az nagy dolog sajnos.. Azt nézzik hogy vonják meg töled a tömegközlekedési pótlékot, és hogy tudjanak alád vágni sajnos ilyen emberek vannak ott.. :s

Hány évig érvényes a metró jogsi, 2évig? Utána miből kell vizsgázni, hogy meghosszabbítsák?

Nem kell vizsgázni semmiből a metróvezetői jogosítvány ugyna olyan mint az autóvezetői rendes vezetői engedély csak papirból van nem plasztik. :)

Én legutobb 5 évre kaptam 2012 be jár le nem vehetik el az egy rendes iskola.. Ha le jár akkor csak vasútórvosira kell menni, és bebecsétel a doktornő vagy az illetékes hatóság.

Szerintem 5 re kapnám megint ugyan ugy mükszik mint a hivatásosoknál 40 éves korig 5 évre utána 3 év stb..

De ha nem abba dolgozól felesleges meghosszíbítani mert saját metrója nincs az embernek ugye.

Ha majd gondolok egyet és vissza megyek metróvezetőnek akkor jó mert nem kell hatósági vizsgát tenni! Csak egy órvosi meg egy házivizsga és ennyi..

Az a 2 éves dolog amiről te beszélsz az a BKV házivizsga az már nekem le van járva egy ideje, tehát nem dolgozhatnék mint metróvezető a BKV nál!

De hatóságilag nem büntetnének mivel van érvényes engedélyem rá..

Azt 2 évente kell tenni a vizsgát számítógépen, olyan mint a villamosnál is lesz nektem meg a buszosoknál is a 2 éves minősítő vizsga..

Sok értelme nincs de ez van . :)

2011. nov. 20. 20:46
 248/648 anonim ***** válasza:

526 nak :)

Utána miből kell vizsgázni, hogy meghosszabbítsák?

Nem kell semmiből órvosi kell és ennyi akkor a jogsi érvényes hatóságilag továbbra ! :)

A minősítővizsgán az az BKV házivizsgán van F.1 F.2 Jelzési Forgalmi Utasítás

V.1 Szolgálati szabályzat

Müszaki ismeretek

vonat Tipusismeretek

mi van még :) Munkavédelem

Hálózati vonali ismeret ezekből van a házi vizsga..

Része számítógépes és másik része tesztlapos le kell írni ilyen dolgozat féle.. :D

Ha ez meg van 2 évig meg kapod a minpősítő vizsgát . :)

2011. nov. 20. 20:50
 249/648 A kérdező kommentje:
Petzválba megyek :) Nem, én egy Fehér MAN-al fogok majd, de az még odébb van. Ugye az elméleti vizsga 2 ig él, most keret nincs a gyakszira, úgyhogy majd az még... :) De köszi, igyekszem nem bukni! :D
2011. nov. 20. 21:13
 250/648 anonim ***** válasza:

Kitartást akkor aztán nem meg bukni! :))

Szorítunk ;)

2011. nov. 21. 00:31
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!