BKV villamosvezető 8 általánossal?
526:)
Persze, mindenképp:) 210 lesz a sztárvendég:P
Miért kétled?:D Különben sem szabad feladni:) Ha nem sikerül, akkor majd lesz másik tanfolyam, ahová lehet jelentkezni. Mondtam, én szeretnék a BKV berkein belülre kerülni, vagy így, vagy úgy:D
210 :)
Annyira ne szeressetek.. amit a villamosnál fogtok kapni b@szogatásokat azokat nem fogjátok zsebre tenni .. :D
Csak vegyenek fel a tanfolyamra majd utána ez más ugy is résztet kérdés lesz. :)
A villamososokba sok a spicli az a baj.. :)
Ma már nagyon fáradt vok ugyhogy mek aludni kicsit.. holnap este meg írány be a studió X-FAKTOR!!! :))
De délelötti órákban az az 2-3 ig itt leszek szerintem vagy ha nem bentról írok ide holnap elárulok egy bazi nagy titkot ami még eszembe jutott és le maradt..
Ez inkább metrós ügy.. de a villamosnál is van ilyen sajnos..
Holnap el mondom hogy mi. :)
jóéjt :) az az ma :D
210 :)
Igéretem :)
Na tehát vannak olyan beépített emberkék a villamosnál és a metrónál is, akik írodai munkások piti feladatokat végeznek el színte minimál bért érdemelnének!
És tudjátok hogy milyen beosztásban vannak?
Járművezető beosztásban, van villamosra jogosítványuk vagy metróra.. teljesen mind 1.
1 hónapban dolgoznak 1-2 napot járművezetőként, és ő mint írodai munkás ugyan ugy felveszi a járművezetői fizetést sőt a járművezetői pótlékot is azt az óránkénti 35 forintot nem semmi nem? :)
A Metrótnál meg a sok nyugdíjjasokat hívják vissza dolgozni, és a besegítőket..
Többek közt én is kaptam felkérést nem is olyan rég hogy lenne e kedvem heti 1-2 napra be ugrani mondom persze.
De csak ha nem függ össze a munkám a vezetéstől azt mondták ugy oldják meg. :)
Akkor ezekszerint nagyon nagy embert híányban vannak ..
Azért ez a nem semmi.. nem hogy índítanának egy tanfolyamot.
Jah most hamarosan É-D re lesz felvétel de csak házon belül.. az az 20-25 fő segédvezető fog át menni É-D re!
Akiket le vizsgáztatnak rendes járművezetőnek..
Én már nem tudok ezekre a dolgokra mit mondani, de hihetetlen ami a metrónál is uralkodik..
Hát igen, a metróvezetés felejtős... Talán akkor van még rá esély, ha Decemberben tényleg elindul a SV tanfolyam és 1-2-3-4 év múlva átképezik őket is metróvezetőnek.
Egyelőre úgyis a villamos a cél:) Holnap lejár a jelentkezési határidő.
210:) Akkor te most vissza mész metrózni a mostani munkád mellet?:)
210:)
És azok a beépített emberek arra szakosodta, hogy amikor járművet vezetnek, folyamatosan figyelik a többieket és mindenért feljelentik? Gondolom a járművezetők már kiismerték őket:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!