Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » BKV villamosvezető 8 általános...

BKV villamosvezető 8 általánossal?

Figyelt kérdés
Most olvastam, hogy van felvétel a BKV-nál villamosvezetőnek. Azt írják, elég a 8 általános. Nos én 21 éves vagyok, estin tanulok az érettségiig. Így van esélyem, hogy felvegyenek? B jogsim megvan, bár azt nem írták, hogy kéne.

2011. okt. 26. 14:25
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/648 A kérdező kommentje:
na ha nekem sikerül esetleg, neked meg nem, akkor is összeröffenünk és teszünk ellene :PP
2011. nov. 18. 23:09
 232/648 A kérdező kommentje:
Bár kétlem, hogy pont neked ne sikerülne, de nemsokára fény derül rááá :D
2011. nov. 18. 23:09
 233/648 anonim ***** válasza:

526:)

Persze, mindenképp:) 210 lesz a sztárvendég:P

Miért kétled?:D Különben sem szabad feladni:) Ha nem sikerül, akkor majd lesz másik tanfolyam, ahová lehet jelentkezni. Mondtam, én szeretnék a BKV berkein belülre kerülni, vagy így, vagy úgy:D

2011. nov. 18. 23:18
 234/648 A kérdező kommentje:
Mert elszánt vagy, fiatal és lelkes :D ilyen emberek kellenek a cégnek :) illetve kellenének, de nekik az nem kell :(( de amit nagyon akarsz, teljesül :D ezért hát akarjuk nagyon! :D
2011. nov. 18. 23:27
 235/648 anonim ***** válasza:

210 :)

Annyira ne szeressetek.. amit a villamosnál fogtok kapni b@szogatásokat azokat nem fogjátok zsebre tenni .. :D

Csak vegyenek fel a tanfolyamra majd utána ez más ugy is résztet kérdés lesz. :)

A villamososokba sok a spicli az a baj.. :)

Ma már nagyon fáradt vok ugyhogy mek aludni kicsit.. holnap este meg írány be a studió X-FAKTOR!!! :))

De délelötti órákban az az 2-3 ig itt leszek szerintem vagy ha nem bentról írok ide holnap elárulok egy bazi nagy titkot ami még eszembe jutott és le maradt..

Ez inkább metrós ügy.. de a villamosnál is van ilyen sajnos..

Holnap el mondom hogy mi. :)

jóéjt :) az az ma :D

2011. nov. 19. 00:46
 236/648 anonim ***** válasza:

210 :)

Igéretem :)

Na tehát vannak olyan beépített emberkék a villamosnál és a metrónál is, akik írodai munkások piti feladatokat végeznek el színte minimál bért érdemelnének!

És tudjátok hogy milyen beosztásban vannak?

Járművezető beosztásban, van villamosra jogosítványuk vagy metróra.. teljesen mind 1.

1 hónapban dolgoznak 1-2 napot járművezetőként, és ő mint írodai munkás ugyan ugy felveszi a járművezetői fizetést sőt a járművezetői pótlékot is azt az óránkénti 35 forintot nem semmi nem? :)

A Metrótnál meg a sok nyugdíjjasokat hívják vissza dolgozni, és a besegítőket..

Többek közt én is kaptam felkérést nem is olyan rég hogy lenne e kedvem heti 1-2 napra be ugrani mondom persze.

De csak ha nem függ össze a munkám a vezetéstől azt mondták ugy oldják meg. :)

Akkor ezekszerint nagyon nagy embert híányban vannak ..

Azért ez a nem semmi.. nem hogy índítanának egy tanfolyamot.

Jah most hamarosan É-D re lesz felvétel de csak házon belül.. az az 20-25 fő segédvezető fog át menni É-D re!

Akiket le vizsgáztatnak rendes járművezetőnek..

Én már nem tudok ezekre a dolgokra mit mondani, de hihetetlen ami a metrónál is uralkodik..

2011. nov. 19. 11:26
 237/648 A kérdező kommentje:
Metró egy más világ :) Most tart a tanfolyam az ex segédeket most képzik át vezetővé, de olyan emberek kerültek be, hogy borzasztó. A fele nem fog tudni levizsgázni, vagy ha mégis, hát soha többé nem szállok metróra. Tavasszal akiket felvettek segédnek... Ismim mesélte, hogy van egy csaj, az elsírta magát a vizsgán hogy őt ne bántsák. Módszerátadón is sírt hogy ő nem tudja mit kell csinálni. ÉS szinte csak ilyenek vannak, engem meg nem vettek fel... :) De tudjátok mit? Ha ez kell a bkvnak, sírós kislányok meg olyan pasik akik egész úton csak tollászkodnak, hát vigyék. legyenek boldogok velük :D
2011. nov. 19. 13:06
 238/648 anonim ***** válasza:

Hát igen, a metróvezetés felejtős... Talán akkor van még rá esély, ha Decemberben tényleg elindul a SV tanfolyam és 1-2-3-4 év múlva átképezik őket is metróvezetőnek.

Egyelőre úgyis a villamos a cél:) Holnap lejár a jelentkezési határidő.

210:) Akkor te most vissza mész metrózni a mostani munkád mellet?:)

2011. nov. 19. 15:27
 239/648 anonim ***** válasza:

210:)

És azok a beépített emberek arra szakosodta, hogy amikor járművet vezetnek, folyamatosan figyelik a többieket és mindenért feljelentik? Gondolom a járművezetők már kiismerték őket:)

2011. nov. 19. 15:37
 240/648 A kérdező kommentje:
Amúgy tök jó, hogy itt teli írjuk a topikot, a kutyás kérdésemre meg 2 darab nyomorult választ kaptam :DD
2011. nov. 19. 15:48
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!