Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » BKV villamosvezető 8 általános...

BKV villamosvezető 8 általánossal?

Figyelt kérdés
Most olvastam, hogy van felvétel a BKV-nál villamosvezetőnek. Azt írják, elég a 8 általános. Nos én 21 éves vagyok, estin tanulok az érettségiig. Így van esélyem, hogy felvegyenek? B jogsim megvan, bár azt nem írták, hogy kéne.

2011. okt. 26. 14:25
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/648 anonim ***** válasza:

210 :)

ez mekkora gáz ez a taperolós. Majd szétütöm a váltóvassal :o)

Hagyd a francba.. fegyelmivel kirugnának egyből egy hülye miatt nem éri meg..

Az utasok rendezzék le egymásközt.. Ha megvered az utasok ugy is ellened lesznek meg a média is hogy a BKV s veri az utast..

Majd le rendezik egymásközt, de általába ezeket hamar elkapják.

61 esen sok a civil nyomozó rendőr közterület felügyeli stb. :)

2011. nov. 16. 20:12
 192/648 anonim ***** válasza:

210:)

Még egy kisötlet hogy tudjátok..

Egy jó járművezetőnél 3-4 tanú van mindig a pénztárcájába..

Ez azért kell mert ha mondjuk van egy baleset vagy bármi akkor te már be tudod írni a tanuidat olyan mint ha utasok lennének de mégsem.

Például a barátaid a tanú stb.. akikben megbizól és résztvesznek a segítségben ha probléma lenne bármi olyan jellegü ügy amihez tanú kellene.

Még ezt is el szerettem volna mondani, nekem is volt 3 tanum a pénztárcámba, de nem volt rájuk szükség ha meg olyan a helyzet az utasok ugy is melléd állnak ez csak akkor sz@r ügy ha nincs utasod akkor kellene az ugymond ismert tanuk. :)

2011. nov. 16. 20:17
 193/648 A kérdező kommentje:
Mondjuk igen, ez a baj :( ha nem csinál semmit a sofőr, az is baj, ha csinál, az is.. Pontosan mit is kell ilyenkor amúgy?
2011. nov. 16. 20:18
 194/648 A kérdező kommentje:
hehe én magam is egy ilyen "láthatatlan tanú" vagyok :DD volt is már rám szükség..
2011. nov. 16. 20:23
 195/648 anonim ***** válasza:

526:)

A BKVfelügyelőt csak olvasgatni szoktam, soha nem kommentelek.:) Egyébként nekem is feltűnt, hogy vannak ott BKV-sok. Jobb, ha nem fedi ott fel magát az ember.

A trolis eseteden jót mosolyogtam:) Kíváncsi lettem volna, hogy milyen fejet vágott és mit reagált rá:D

Bizony, ilyen fiatalok vagyunk:) 210, te szép kis karriert befutottál a kordod ellenére:)

Az ilyenekből meg tényleg jobb kimaradni. De, ha szól az utas, akkor más a helyzet nem? Olyankor szólni kell a diszpécsernek és az intézkedik?

A tanúkkal kapcsolatban meg nem mondasz hülyeséget:) Én például magamtól nem is gondoltam volna erre.

És lenne még egy kérdésem. Az orvosi vizsgálaton miket néznek? Mennyire szigorúak? Köszi:)

2011. nov. 16. 20:23
 196/648 A kérdező kommentje:
A BKV figyelő egy .... nem is minősítem :o) azt a gyereket is el fogja egyszer kapni valaki, és agyonveri.. Megérett már rá igen csak :o/
2011. nov. 16. 20:36
 197/648 anonim ***** válasza:

Misi 2007 ben kezte el a BKV figyelőt nem volt hülyeség.. mert az az oldal azért készült hogy az utasok a jogos panaszukat el tudják mondani.

Mert a BKV vezetése sz@rik mindenre rá!

Csak az a baj hogy a BKV figyelő már nem arról szól mint régen.. sok a személyeskedés felkerül egy panasz egyből megy a személyeskedés a BKV sok részéről.. Ami undónak tartok részemről ez a vélemény én nem járod oda..

Csak híreket olvasni vannak ott érdekes és valós dolgok is sajnos.

Az ilyenekből meg tényleg jobb kimaradni. De, ha szól az utas, akkor más a helyzet nem? Olyankor szólni kell a diszpécsernek és az intézkedik?

A diszpécser sokszor sz@rik mindenre, de minden esetben kell őket értesíteni te nem Önbíráskodhatsz.. F.2 es utasításba le van írva részletesen..

De az élet is másról szól mint az F.2

Ha sz@r a helyzet rendőrt hívsz és ennyi.. vannak agreszív utasok nem éri meg konfiktusba keveredni. :)

A tanúkkal kapcsolatban meg nem mondasz hülyeséget:) Én például magamtól nem is gondoltam volna erre.

És lenne még egy kérdésem. Az orvosi vizsgálaton miket néznek? Mennyire szigorúak? Köszi:)

Ezt a kérdést nem értem hól az órvosin vagy a PÁV on?

Az órvosi az egy sima EÜ 2 es EKG van benne, színtévesztés táblaolvasás, meg hallás vizsgálat.. nem olyan nagy ügy . :)

A BKV nál keztem azért volt ilyen a pályafutásom, mentem össze vissza mindent szerettem volna csinálni ott . :)

2011. nov. 16. 21:28
 198/648 anonim ***** válasza:

526 nak amugy nem kell félni 20on évesek nem buknak el az orvosin..:)

Nem olyan vészes szerintem azon mindenki általába át megy psziologia kicsit sz@r .. De meg lehet csinálálni.. időre tesztet kell kitölteni meg kérdezősködik a psziologus ez amugy a Kerepesi út 29/C be van. :)

2011. nov. 16. 21:32
 199/648 anonim ***** válasza:

A metróvezetők A MÁV korházba kell menni vasútórvosi alkalmassárira én is annó ott voltam! :)

Ott szigoruak nagyon. :P :)

2011. nov. 16. 21:34
 200/648 anonim ***** válasza:

526:)

2-3éve még jó volt a BKVfelügyelő, akkor még kommenteltem is. De azóta csak néha olvasgatom. Semmi másról nem szól már ez az egész, csak arról, hogy van egy történet és alatta mindenki vitatkozik mindenkivel:D

Én alapjába véve nyugodt természet vagyok, szóval nem szívesen keverednék bele egy konfliktusba/verekedésbe. Jobb békésen megoldani a dolgokat... Ha máshogy nem megy, akkor majd a rendőrbácsik elrendezik:P

Igen, a rendes orvosira gondoltam. Én úgy olvastam valahol, hogy van vérvétel, belgyógyászat, neurológia stb. is, vagy ezek nincsenek? Egyébként azért kérdezem, mert régebben gerincferdülésem volt és az valószínűleg még most is megvan:(

A pszichológusnál meg csak nem bukunk majd el:D Csak jól ki kell majd pihenni magunkat előtte.

A vasútorvosi az már más tészta...:D Ott még a bőröd alá is benéznek:D

2011. nov. 16. 21:52
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!