Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » BKV villamosvezető 8 általános...

BKV villamosvezető 8 általánossal?

Figyelt kérdés
Most olvastam, hogy van felvétel a BKV-nál villamosvezetőnek. Azt írják, elég a 8 általános. Nos én 21 éves vagyok, estin tanulok az érettségiig. Így van esélyem, hogy felvegyenek? B jogsim megvan, bár azt nem írták, hogy kéne.

2011. okt. 26. 14:25
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/648 anonim ***** válasza:

210 :)

Itt van a szövegben egy olyan rész hogy..

"A munkaidőről, bérezésről, juttatásokról a felvételi tájékoztatón adunk információt."

Ez lesz a kegyelem döfés mindenkinek, ugyan is itt majd be fogják a felvételi tájékoztaton harangozni hogy 6 hónapig minimál béren lesztek.. ez jó hír meg nem is mert pénz szempontjából elég tréé..

6 hónapig.. itt sokan fel fognak állni és el fognak menni a meghalgatásról nagyon kevesen lesztek a tájékoztató végére !

Nem kell aggodalmaskodni, mindenkit ki értesítenek telefonon vagy emailbe, akit telefonon értesítenek annak nagyobb esélye lesz mert azok szimpatikusabbak! :)

De mindenki ki lesz értesítve vagy így vagy ugy majd meglátjátok milyen szakadt alakok fognak menni..Nem hogy villamost de még motorkerékpárt sem adnék a kezükbe. :)

A vizsga összege nem tudom mennyiemelik őket össze vissza nekem annó cakk pakk volt valami 24000.- 30000.- forint között azért tegyetek rá majd el mondjuk egy 50 ezret mert ki tudja milyen árak vannak azóta el telt jó pár év amikor én keztem ezt az egészet. :)

A PÁV meg 8310.- ft mind1 milyen kategória..

Ha 3 ast fonak töletek kérni lehet csináltatni kettest is az magasabb és üti a 3 ast!

1 es az nagyon nehéz, ugyan azok a feladatok vannak amugy minden PÁV nál csak annyi a külömbség hogy a 3 asnál sokat lehet hibázni a 2 esnél kevesebbet és az 1 esnél még kevesebbet!

Tehát ha 3 ast kér a BKV töletek lehet kérni a kettest nyugodtan, az is határozatlan időre szol ha csak nem b@sztok el valamit akkor le korlátozzák 2 éve a PÁV 1 meg 5 évig jó kéklámpásautóra viszont azt ugy adják hogy PÁV1 határozatlan időre kivéve megkülömböztetett jelzést használó gépjárű mert az ugye 5 év.

Aki nagyon tud az mehet 1 esre is de ott teljesíteni kell, én a PÁV kettest javaslom még akkor is ha a BKV 3 ast kér..

mert 8310 ft minden kategória, a PÁV 2 meg nem egy olyan nagy dolog de az jó buszra, taxira, trolira stb.. minden féle személyszállításra! :)

Most csak a TR kategóriának mutatom a jelenlegi vizsgadijjait!

Vizsgadíjak ("TR")

Közlekedési alapismeretek szóbeli vizsga

6.000 Ft

Szerkezeti és üzemeltetési ismeretek szóbeli vizsga

6.000 Ft

Munkavédelem, tűzvédelem, szállítás szóbeli vizsga

6.000 Ft

F 1-2. Trolibusz jelzési és forgalmi utasítás szóbeli vizsga

6.000 Ft

Biztonsági ellenőrzés és üzemeltetés gyakorlati vizsga

(1.600) ? Ft

Rutin gyakorlati vizsga

3.500 Ft

Forgalmi gyakorlati vizsga

11.000 Ft

Összesen

38.500 Ft

A pótvizsga díja megegyezik az alapvizsga díjával.

Ez a trolié..

Régen 2006-7 ben az ára elméleti vizsgáknak 2090.- forint volt tehát jól meg nyomták itt is az elméleti árakat 6000.- forintra..

Remélem ez is hasznos segítség volt! :)

2011. nov. 16. 16:01
 182/648 anonim ***** válasza:

Az elméleti vizsga dijak az NKH felé amit fizetni kelett az megegyezett a trolijéval az a 2090 ft..

Tehát szerintem itt a villamosnak is 6000.- forint lesz a szóbeli vizsga.

De ez csak tipp mert régen egyárban volt a villi és a trolié nem lehetetlen ne vegyétek készpénznek de legyetek rá felkészülve.. az is lehet hogy több vagy kevesebb.. ki tudja hisszen a villamosnak tágabb az anyaga jóval mint a trolinak!

Trolié:

(1.600) ? Ft

Rutin gyakorlati vizsga

3.500 Ft

Forgalmi gyakorlati vizsga

Villamosé:

Régen a villamos és a troli vizsgadijjak az NKH részéről itt is megegyeztek ugyhogy elképzelhető hogy a villamosé is így fog ki nézzni talán egy kicsit drágább lesz nem tudom pontosan, mert a mostani árakat nem tudom. :)

A troli vizsgadijja az mindig is fent volt a weboldalon, a villié nem ez a szervezéstől is függ meg a cégektől ki mennyit akar zsebre vágni. :)

2011. nov. 16. 16:06
 183/648 anonim ***** válasza:

Azt hogy a BKV belekalkulálja e tehát fizeti e a hatósági vizsgákat azt nem tudom de nem hisszem.. annó azt nekünk kelett kicsengetni. :)

Erre is fel kell készülni hogy lesz egy ilyen kiadás.

Akinek meg a jogsija 1984.01.01. előtti, akkor egy elsősegélynyújó tanfolyam elvégzése is kötelező.

Nemzeti kategória esetén is. :)

Lehet hogy lesz ilyen, nálunk a trolinál volt egy olyan f@szi de nem hisszem hogy nlatok itt lesz ilyen.. hisszen és is a legeslő kategóriámat 2001 ben szereztem.. :D

2011. nov. 16. 16:13
 184/648 anonim ***** válasza:

526:)

"6 hónapig.. itt sokan fel fognak állni és el fognak menni a meghalgatásról nagyon kevesen lesztek a tájékoztató végére !"

Remélem is:D Annál nagyobb esélyünk lesz bejutni:)

"De mindenki ki lesz értesítve vagy így vagy ugy majd meglátjátok milyen szakadt alakok fognak menni..Nem hogy villamost de még motorkerékpárt sem adnék a kezükbe. :) "

Erre kíváncsi leszek:D De szerintem is így lesz, elvégre 8 osztály kell csak hozzá(hivatalosan), ezért boldog-boldogtalan beadja rá a jelentkezését:D

A vizsgadíjakat meg szerintem biztos, hogy nekünk kell fizetni. Általában az ilyeneket nem nagyon szokták állni sehol. De, ha igen, akkor kellemes meglepetés lesz:)

"Akinek meg a jogsija 1984.01.01. előtti, akkor egy elsősegélynyújó tanfolyam elvégzése is kötelező. "

Akkor még meg se születtem:D:D

2011. nov. 16. 16:59
 185/648 anonim ***** válasza:

526:)

Kérdezőnek:)

Ha beteljesül az álmod és a 61-esre kerülsz, akkor rendezd majd le ezt a figurát:D:

[link]

2011. nov. 16. 17:22
 186/648 anonim ***** válasza:

Az biztos mivel sokan tisztába sincsenek a villamosvezetői tanfolyam menetével.. Ti már elég sukat meg tudtatok, jóformán mindent de ha valami kérdés van azt fel lehet tenni! :)

A sok balf@sz azt hisszi hogy egy hónap alatt meg van a tanfolyam, és ennyi.. sokan ebben a reménységben vannak hogy mindenkiből lehet villamosvezető amikor meg oda kerül koppan majd egyet.. :DD

Ergó..

A BKV figyelővel vigyázzatok és ne fedjétek magatokat fel semilyen körülmények között soha!

Ott sok az EX BKV s meg sok a BKV s is sőt a felsővezetésből is látogatnak oda, illetve üzemvezetők.

Egy két tégla:

Palacsinta, EXBKVS, Gyüjtőjegyes, nevtelen betelefonalo, Péntek 13, buszos101..

Van jó pár sz@r alak ott..

Ismerem is sokakjukat élőbe..

Meg persze vannak olyanok is akik komplexus zavarban szenvednek te be kerültél mint járművezető ő nem.. és mindent el fog követni hogy alád tegyen..

Példa : feljelent tul gyorsan mész meg kitalál dolgokat..

Még a nevedet sem kell tudnia, azt csinálják fel száll le száll és felírja a rendszámot vagy a pályaszámot..

És az időpontot hogy hol mikor melyik megállóba szált le, simán be azonosítható a járművezető így .. Vannak ilyen férgek.. én jó párral kib@sztam , felismerem az ilyen fanatikus hulyéket. :)

A legszebb tudjátok mi? :)

Le száll a villamosról vagy a buszról.. oda megy előre és nézzi a rendszámodat vagy a pályaszámodat a birka és ugy írja fel hogy azt látod te is vagyis az a cél hogy rád ilyeszen.. tehát lásd hogy ő fel írja a számodat és majd azt hisszed hogy feljelent!

Nah az ilyen suttyó g**** sosem jelentenek fel elárulom neked csak azt akarják hogy neked rossz legyen..

Volt egy utas trolin 70 esen ezt megcsinálta velem 2x..

3. ra le írtam neki a nevem a pályaszámot időt dátumot egy pappira meg megállót!

Mondtam neki jelents fel a pi**ába.. Ne csak ugy csinálj.. ha még egyszer meg látlak elütlek mondtam neki.. :D

Egy 35 éves suttyó volt..

Utána sosem láttam mindig került mint ördög a tömjént.. :D

Ez is egy kis bevezetés volt a munkával kapcsolatban vannak ilyenek is szánalmas figurák nem szeretem az ilyeneket. :)

2011. nov. 16. 18:35
 187/648 anonim ***** válasza:

526 nak :)

"Akinek meg a jogsija 1984.01.01. előtti, akkor egy elsősegélynyújó tanfolyam elvégzése is kötelező. "

Akkor még meg se születtem:D:D

Én sem hihi:)))

2011. nov. 16. 18:37
 188/648 A kérdező kommentje:
Na ilyen fiatalok vagyunk? :DD Amúgy ismerősöm is jelentkezett, ő meg volt róla győződve, hogy beadja önéletrajzot, és már mehet is tanfolyamra, amiről azt gondolja, hogy kb 1 hét -.-" ő hamar fog koppani. nem árultam el neki a dolgokat :D
2011. nov. 16. 20:00
 189/648 A kérdező kommentje:
ez mekkora gáz ez a taperolós. Majd szétütöm a váltóvassal :o)
2011. nov. 16. 20:08
 190/648 anonim ***** válasza:

Na ilyen fiatalok vagyunk?

Hát alap.. Én nem fedem magam fel egyenlőre majd élőbe a neten semmiképen sem.. :)))

Koppanni fog mert nem ugy van ahogy azt sokan hisszik..

És látod nem csak ő hanem akik nincsene otthon ebbe azok mind azt hisszik. :)

2011. nov. 16. 20:10
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!