BKV villamosvezető 8 általánossal?
210 :)
kiváncsi leszek kiket fognak fel venni.. már nagyon izgat a dolog engem is.. Meg arra is kiváncsi lennék hogy az itt el hangzottaka kik olvasták.. és hogy agyalhatnak rajta hogy vajon kik is vagyunk mi.. :)) :DDD
haha az vicces lenne.. :)
Sosem fogják meg tudni ki vagyok elég ügyesen csinálom a dolgaimat.
De ha meg tudnák akkor sem tudnának mit csinálni velem, hisszen a céggel nem volt tioktartási eskütételem. :) :DDDDDDDDDDD
Biztos bántja a csőrüket.. de ez az ő hibájuk is mert az embereknek ezt elmondhatnák nyiltan!
Nem értem mire jó a titkolozás ugy is meg tud az ember mindent csak késöbb.. Ezért nyitottam itt fel emberek szemét, mert szerintem jogotokban áll ezeket a dolgokat tudni! :)
526:)
Én is kíváncsian várom már a fejleményeket:) Visszaszámlálás: még 3 nap.:D
Az lenne a vicces, ha valamelyik fejes olvasná ezeket és gondolná magában, "ezt a 2srácot mindenféleképpen felvesszük":D 210-el, meg úgyse tudnak semmit kezdeni:D Különben is, ez egy anonim oldal:)
526:)
Az kivan csukva:D:D Mi már tudjuk a dolgok árny oldalát is és ennek ellenére nem tántorodtunk meg:D:)
Nyerő emberek vagyunk:)))
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ez tetszik nagyon! :)
"tehát vihetnék a csókkal rendelkezőket :D"
Így van és nem lenne statisuztikájuk az Akácfa fele sehogyan nem tudnának elszámolni a dolgokkal.. ugyan is kötelesek meghírdetni a tanfolyamot stb stb stb..
Egykor volt menetírányitó feltétel az az diszpécseri felvétel..
12 fő kelett volna az az 12 főnek lett volna hely.. erre jelentkeztek, valami 800 an BKV sok is meg külsösök is.
Tudom mert én is jelentkeztem rá annó BKV s időmbe. :)
Kiderült hogy csak így kelett elő adni, 1 embert vettek csak fel és annak már még a tájékoztató elött tudták hogy kit fognak fel venni és azt is vették fel na szép kis cég nem? :)
A céggel nem is lenne semmi probléma sok a gerinctelenség az a probléma is..
Amugy valamikor lesz HÉV motorkocsi vezetői tanfolyam is.. lehet majd sasolni a metróújságot meg a BKV weboldalát.. :DD
Egyik HÉVes barátommal beszéltem embertelen milyen körülmények uralkodnak ott és kevés az ember is.
Ugyan ez van a metrónál is kevesen vannak..
Sok a link betegállományos és a tehres anyuka is, akik gyesen vannak stb.. ott sincs meg a megfelelő létszám nem kell agódni.
A villamosnál meg mindig is hiány lesz, és hiába évente 1-2 vill vezetői tanfolyam van a csókosokat fel veszik akik tanfolyam elején már buknak is ki.. a saját sz@rába fulldoklik a BKV hála egy két ilyen vízfejűnek ezért nem lesz itt rend sosem. :)
Amugy meg a képekre nagyon allergiásak.. ezért is tettem fel jó pár képeket lássátok az utasításokat tanyanyagokat meg a BKV dokumentumokat ne legyen nektek ez új, persze az oktatáson majd gyönyörködjetek ugy aki még nem látott ilyet.. hagy hizzon az ő májuk is hogy tudnak még újjat mutatni a tanulóknak. :DDD
Még egy kulissza titkot elárulok nektek nem mondom meg melyik vonalon egyenlőre és hogy kik kicsodák melyik csop vez stb.. csak van ilyen is a cégen belül szerintem ajjas dolog de valami színten meg lehet érteni őket is.
Tehát a BKV nál vannak ugye a villamosnál és a busznál is trolinál is csoportvezetők, vagyis mostmár a busznál területi írányítok.
Az azt jelenti hogy egy hónapban 5 napot vezetnek kint a forgalomba többi idejüket a beosztás készítéssel és egyébb dolgokkal töltik pl: Másik csopvezzel közösen ellenőrzik a járművezetőket, beosztásokat csinálnak, mérget forralnak stb stb stb.. :D
Igen ám csak ugye ti is majd kaptok kaja jegyet.. régen 6000.- ft volt mostmár ugy tudom 7000.- ft lesz vagyis 7000.- ft mindenkinek! A szakszervezet megemelte ezt a cuccost!
Ha neked jó beosztás kell pl a buszosoknak megéri .. mert ők kapnak GT beosztást is az azt jelenti hogy Garázs tartalék.. elötte 3-4 nappal számot kér a diszpancsertől vagy kap vagy nem.. Ha kap akkor viheti a sz@rt aki marad vagy amit le adtak betegség miatt stb..
És van olyan GT is amikor garázsba kell bent lenned, és várni kell a diszpancser mikor szól hogy pl : Tomika gyere mert munka van 56 os Moszkva tér (Szél Kálmán tér) órára legyél kint..
Nem tudod az utvonalat stb.. nem hatja meg őket azt mondják majd az utas segít .:)
Na mind1 a haramia csopvezek a kaja jegyért cserébe olyan beosztásokat csinálnak neked amilyet szeretnél..
Ez még müködik sok helyen a villamosnál is. :))
Hát ennyit erről van még egy titok!
Ezt el kell mondanom!
Ha beléptek felvesznek egyből majd jönnek a kedves aranyos biztosítósok köss meg ilyen olyan biztósítást.. mert ez neked csak jó.. jó a sz@rt jó..
Van az egészségpénztár az jó dolog kapsz egy egészségkártyát csak ne hordozd magaddal mert nincs pinkódja ha elhagyod más vehet magának gyógyszert belőle!
A vállalat valami 2% ot fizet neked rá ugy tudom de ez nem biztos valami minimálisat fizetsz te a cég meg a többit az jó dolog csak akármit nem lehet venni rajta mert adó köteles leszel erre figyeljetek oda!
A másik villamos szakszervezetbe lépj be havonta 1500- vagy 2000 forintot le vonnak töletek.. az nem hülyeség mondjuk sok értelme nincs annyiból jó hogy a kollégák nem nézznek ki.. abba én is csak azért voltam benne érdemes megcsinálni de segítséget ne várjon tölök senki. :D
Csak arra jó hogy ott vagy ennyi máskép nézznek rád.
Viszont van egy olyan hogy életbiztosítás az hülyeség nem szabad bele menni! Vagyis én nem mentem bele döntsétek el ti.. ha minden sz@rba beléptek nem lesz fizetésetek erre figyeljetek oda..
És a tanfolyam idő alatt be léptetnek sajnos ha belépsz, mindenbe nem kell belépni.
Égészségpénztár jó meg a szakszervezet a többi pénzlehuzás!
Van egy olyan hogy Önkéntesnyugdíjpénztár!
Na gyerekek az a durva dolog nekem is van.. hála a BKV nak bent rohad a pénzem már évek óta nem tudom fel venni..
A cég hozzá ad 3% ot.. azt tudom..
Ez ugy müködik hogy 10 év után veheted fel de csak a hozamot.. példa: 80.000 ezer forint a tőke ami bent van a hozama csak 15.000.- forint azt veheted fel 10 év után .. utána majd csak 3 év után nyulhatsz bele ismét!
20 év után szüntetheted meg teljesen mindennel együtt akkor a tőkét is felveheted adó mentesen!
Ha felveszed 10 év után az egészet.. akkor b@romira megadóztatnak ezek a szem*****ik..
Az az SZJA TEO vagy miylen adót kell fizetni pff pontosan nem tudom mi a neve valami iylesmi.. :)
Én a helyetekbe nem lépnék oda be.. De ha valaki szeretne akkor lépjen be egy tanács vagy meg fogadjátok vagy nem..
OTP hez mindenféleképen!
A BKV az egészségpénztárba a Generálliba léptet be.. végül is mind1.. annak nagy jelentősége nincs.. Csak ne lépjetek át sehova utána mert 4000.- ft az átlépési dij ha majd késöbb OTP sek akartok lenni.
Az önkéntes biztosítok stb.. AEGON
A leg sz@rabb.. Önkéntesbe csak az OTP be menjetek az nem fog csődbe menni sokan utálják.. én nem utálom mert biztos bank..
Magánnyugdíjpénztári tagságom meg szünt.. ugya én vissza kerültem az államiba mert nem nyilatkoztam vissza is akartam kerülni!
A számlámom volt közel 400 ezer ft.. és tudjátok menni reálhozamot kaptam vissza? 82500.- forintot..
És annó a Trolinál az OTP be léptettek be azóta meg volt szerintem elég jó kis reálhozam ahoz képest hogy volt olyan a családba is akik 10 éve tagok voltak AXA nál 0 ft t kaptak vissza 1,5 milliót tőkére.. Azért nem semmi szerintem nah ezt még el kelett mondanom ezzel az önkéntes dologgal vizsgázzni mert 20 évig nem lesz belőle kézenfogható zsetonotok. :)
A BKV s flotta telefonrol már beszéltem asszem ahoz nem kell ismét publikálnom. :)
Akácfa utcába van a székházba nagyon szép könyvtár oda lehet mennetek.. a tagdij BKV dolgozók részére ingyenes még melegedőnek is jó.. meg tanulás céljából is. :)
Ez is egy titok mert nem igen mondják senkinek hogy a könyvtárba mehet BKV dolgozó én jártam kb 3 an voltunk bent.. ennek nagy híre nincs és nem is reklámozzák gondolom nem kiváncsiak alaktvaló járművezetőkre.. Én jártam jó volt fent van az emeleten! :)
Mi van még amit érdemes tudni?..
Van a BKV nak nyaralója balaton füreden asszem.. Vagy fenyvesen nah.. én nem voltam egyszer sem.. messze van és nem volt jól megszervezse sosem semmi, inkább a barátaimmal szoktam nyaralni itt Budapesten.. jó itt.. :)
Csak van ilyen is de ezt majd mondják ugy is ne féljetek.. szedik a 300-400 forintos csoport pénzeket . :D
Kb ennyi ami így eszembe jutott! :))
Amugy csak szolok hogy a nevet senki ne írjon ide még véretlen sem! :)
És semmi olyan adatot ami másra nem tartozik.. Majd én fel fogom magam fedni egy áll email cimmel.. és majd facebookon bejelölhettek de egyenlőre nem ne hari majd tanfolyam után . :)
Mert kur** sok BKV s olvassa ezt a felsővezetésből is nyugodjatok meg! :)
Hisszen te nyitottál egy ilyen kérdést és már ilyen kevés idő alatt kötel 200 feletti hozzá szolás van és ez szemet szúr ám mindenkinek hogy valajon mi ez a nagy érdekesség itt.. :)
Lehet hogy azt hitték ennyi villamosvezető lesz.. kiváncsi lennék a szolgálatvezető pofájukra.. hogy meg fagyhatott az arcuk a sok belsős infók kiszivárogtatása miatt.. :DD :)
Tehát senki ne írjon olyan adatot hogy amiról tudják hogy te vagy . :)
Hagy olvasgassák.. ha annyira gerincesek lennének akkor írna is valamelyik tetű hogy jó akkor titeket kettötöket felveszlek oszt kész.. De még arra sem képesek mit is várjon az ember tőlök. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!