Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » BKV villamosvezető 8 általános...

BKV villamosvezető 8 általánossal?

Figyelt kérdés
Most olvastam, hogy van felvétel a BKV-nál villamosvezetőnek. Azt írják, elég a 8 általános. Nos én 21 éves vagyok, estin tanulok az érettségiig. Így van esélyem, hogy felvegyenek? B jogsim megvan, bár azt nem írták, hogy kéne.

2011. okt. 26. 14:25
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/648 anonim ***** válasza:

210 :)

526 nak :)

Így van ebbe igazad van, egyszer mentem én is egyébként felvételizni, hozzá teszem csók nélkül! :)

Mert annyira nem akartam én mozdonyvezetőnem menni csak volt pár óra lyukas órám és ilyen sz@r idő volt mint mostanában..

Melegedni meg jó volt. :))

Kicsit be mentem az állásínterjura VII. kerületbe Keletitől nem messze tehát a Béaha és a Keleti között van valami gimnázium vagy mi a tököm. :)

Oda kelett menni jó 2 órát voltunk ott el beszélgetés volt meg ilyenek..

Binszky Gyöngyi beszélgetett egyesével mindenkivel.

És mondták majd értesítenek ki is írtesítettek hogy nem lettem felvéve ! :)

Persze nem is akartam volna menni, baromi sok évet aláírattatnak veled és ha eljössz mehetsz az adósok börtönébe. :DD

Annyit nem ér meg az egész.. elszánt ugysem lennék ha meg szeretnék mozdonyt vezetni arra ott a szimulátor! :)

Tényleg ti szimulátoroztok?

2011. nov. 16. 00:49
 172/648 A kérdező kommentje:
Én már nem. 4éve nagyon ment nálam a Vbus, meg bve? vagy mi a nevük, de már kinőttem belőle. Mostmár igazit szeretnék :D
2011. nov. 16. 14:21
 173/648 anonim ***** válasza:

Vbus meg BKV az az régen nyomtam én is érdekes volt. :)

Persze még munka melett is játszottunk volt egy kölön hálózatunk..

Skypen egyásnak adtuk a drótot sőt menetírányitó is volt .. :DD

Jó volt érdekes volt de már nem tud érdekes lenni számomra hogy dolgoztam is ezekbe! :)) :D

2011. nov. 16. 14:40
 174/648 anonim ***** válasza:
jah 210 voltam :)
2011. nov. 16. 14:40
 175/648 anonim ***** válasza:
100%

526:)

Én régebben BVE-ztem, azon belül vonat, villamos és metró. Itt jegyzem meg, hogy a metró volt a legjobb, nagyon jól kivan dolgozva:)

Aztán játszottam még a MS Train szimulátorral, ahhoz is töltöttem le magyar pályákat és vonatokat:)

Mostanában meg buszos szimulátorral szoktam játszani. OMSI Bus szimulátor, eddig ez a legprofibb az összes közül.

Ennyi:D De nem vagyok egy nagy szimulátoros, csak úgy néha-néha játszogattam/játszok.

2011. nov. 16. 14:43
 176/648 anonim ***** válasza:

BKV jó van BVE javítva persze voltam rajta BKV s járművek meg pályák is.. :)

Egyik készítőt ismerem szermélyesen 28 éves srác.. mesélte hogy készül az egész.. élőbe ki megy egy vonalra 5 méterenként fényképez.. és azt át 3D grafikázza egyessével illetszi be a képeket érdekes amugy nekem tetszik maga a munka jól meg van csinálva szerintem! :)

2011. nov. 16. 14:44
 177/648 anonim ***** válasza:

210:)

526 nak. :)

A BUSZ szimulátor tudod miért nem jó?

Mert az ugy lenne fasza ha, rendesen lenne kormány pedálok, akinek van annak jó..

És lehetne vele ugyan azokat a dolgokat megcsinálni mint élőbe patka összetörni a másik autósokat.. :D

Kicsit morbid amit írok tudom de így lenne a hiteles szerintem.

A metró az tényleg kib@szott jól meg van csinálva de az nem véretlen! :)

Petinek sok köze van hozzá, az ugy készült hogy metróvezetőhöz be kéredszkedtek srácok, és kamerrával vették fel az egész pályát tehát az tényleg hiteles! :)

És így lett össze 3D zve.. az ezért lett ilyen jó mert a valóságnak megfelelően lett el készíve sok metrós is segített benn..

Régen jártak hozzám is fülkébe.:)

Volt egy srác minden álma az volt hogy metrózhasson csak egy megállót, egyik kolléga sem engedte be a fülkébe hihetetlen hogy fosnak egyes kollégák.

Én meg mondtam neki oké gyere nagyvárad térrtől egészen újpestig onnan vissza határ útig jött.. :DDD

Hozzám jöttem sokan metrózni szerették nagyon ..

Én meg nem unatkoztan tudtam kivel beszélgetni.. unalmas ám ott egyedül huzamosan 7 órában 7 óra 10 percben.. :D

Most mit tudnak csinálni? Feljelent nagy ügy kapok 100 órát. :)

De akkor nem volt köpés annó Biró Bandi volt az instuktor.. kib@szott rendes f@szi volt.. nála az volt az ellenőrzés be ment a metróvezetőhöz és ki lökta azt mondta ülj át a másik helyre vagy álj.. nem minden vonatba van 2 ülés 81 esek azok jók le hajthatós segéd üllések vannak! :)

És át vette a vonatot ő vezetett.. meg unta ki szált át ment egy másik kollégához ugyan ezt eljátszotta.. :D

És amikor szabadnapos volt akkor is jött metrózni, mindenkitől el vette nagyon szeretett vezetni..

2009 ben sajnos végleg el ment a cégtől de már amikor én keztem annó neki már réges régen nyugdíjba kelett volna mennie és nem ment még 2007 ben is ott volt sőt 2009 tavaszán ment el végleg. :(

Imádta a metrót és nem volt hulye.. csavarrol csavarra ismerte a járműveket! :)

Meg mondta mi a hiba és hol.. 18 éves kora óta a cégnél volt az egyik le öregebb metrós kolléga volt! :)

2011. nov. 16. 14:55
 178/648 anonim ***** válasza:

210-nek:)

Igazad van. Egyébként, ha nem próbáltad még ezt az OMSI BUS szimulátort, akkor mindenképp próbáld ki:) Messze jobb, mint a többi.

Más.

Hány évig villamosoztál és metróztál?:)

2011. nov. 16. 15:13
 179/648 anonim ***** válasza:

Indul a visszaszámlálás, már csak 4nap van hátra:D

2011. nov. 16. 15:43
 180/648 anonim ***** válasza:

526 nak

A tanfolyamokat leszámítva..

Troli 1 év

Autóbusz 5 hónap

Villamos 8 hónap

Millfav = csak vizsgáztam belőle össz vissz 2 hónapot voltam ott.. Tanfolyamra nem jártam otthon készültem fel belöle 2x voltam gyakorolni a többi millfavossal és ennyi.

Metró É-D 1 év 4 hónap

Ezt már ti nem fogjátok tudni meg csinálni, ezért szünt meg az ide oda ugrálás..

Mondjuk én a millfavos tanfolyamra nem kaptam egy vasat sem, én fizettem a vizsgadijjakat meg ilyenek..

Nagy tanfolyam nem kelett oda, mert metróra elöbb volt jogsim, így szerkezetileg nem sok eltérés van a villamos metró millfav között az utasításai is minimális. :)

Ezek a ki be lépések ezért szüntek meg, mindenki csak tanult tanult a BKV fizetette a semmire..

De ha ilyen van élni kell a lehetőséggel. :)

Még annyit hozzá teszek hogy a D kategóriát belföldi szolgáltatóimat és a PÁV vizsgáimat nem a BKV csinálta hanem az én pénzem bánta Majsai autósiskolába jártam annó oktatásra . :DD

Amit a BKV fizetett nekem az a metró villamos troli.

Persze a vizsgadijjakat azt én fizettem!

Ha már itt tartunk tényleg.. ha felvesznek titeket meg minden, a hatósági vizsgadijjakat ti fogjátok fizetni magatoknak csak hogy tudjátok az kb 40-50 ezer ft..

Azt a BKV nem fogja állni senkinek! :S

A pávot sem fogja a BKV meg csinálni, meg a vizsgadijjakat sem fogja állni..

Nem tudom mennyire volt hasznos ez az infó de még ez le maradt szerintem. :)

Mindig le marad valami. :D

2011. nov. 16. 15:43
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!