Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » BKV villamosvezető 8 általános...

BKV villamosvezető 8 általánossal?

Figyelt kérdés
Most olvastam, hogy van felvétel a BKV-nál villamosvezetőnek. Azt írják, elég a 8 általános. Nos én 21 éves vagyok, estin tanulok az érettségiig. Így van esélyem, hogy felvegyenek? B jogsim megvan, bár azt nem írták, hogy kéne.

2011. okt. 26. 14:25
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/648 A kérdező kommentje:
utazási igazolványom nekem is volt, 19 éves koromig :)) régi szép napok!! :D
2011. nov. 14. 23:29
 132/648 anonim ***** válasza:

210 :)

Kérelmezőnek! :) Hát igen azok el multak.. sajnos. :)

Válasz egy kérdezőnek:

Ezt a telepbelépési engedélyt el is szokták kérni ellenőrizni?

Ha sikerül bejutni a tanfolyamra, akkor már a tanfolyam ideje alatt megkapjuk az utazási igazolványt?:)

Illetve az érdekelne még, hogy a szemüveg az hátrány, vagy nem foglalkoznak vele?

Köszi:)

A tanfolyam ideje alatt meg kapod a telepbelépőt és az IDEGLENES UTAZÁSI IGAZOLVÁNYT ami 3 hónapig érvényes ugyan olyan mint az állandó vagyis ami van/volt nekem is az a kék csak annyi a külömbség hogy az van rá írva hogy Ideglenes Utazási igazolvány és a színe nem kék hanem ilyen rózsaszínes pirosas rá van írva PL 2011.03.10 től

2011.06.10 ig

És a 2012 es érvényesítő matrica. :)

Ha le vizsgáztál és minden oké ha már lesz beosztásod akkor meg kapod az állandó utazásit .

Én a tanfolyam idő alatt nem kértem mert a fénykép miatt.. kelett volna egy fénykép és + az állandóra is, el logtam én a BKV n . :)

Nem messze amikor tanfolyamoztam olyan sok őr nem volt akkoriban simán lehetett potyázni sajnáltam a fényképet! :) :D

De persze jogosultak vagytok rá a tanfolyam idő alatt is és az már rendes BKV munkaviszonynak számít! :)

A telepbelépőnek semmi értelme nincs tölem a 3 év alatt egyszer sem kérték tehát hülyeség az egész.. Nincs értelme az I betűsnek meg az E betűsnek van értelme mert a f@szsz@pok mutogatják a járművezetőnek és fenyegetőznek nem mondtad a megállot stb.. 150 100 óra stb.. attol függ melyik p@tkányt fogod ki. :DDD

Amugy nincs értelme a telepbelépőnek akin BKV s ruha van azt ugy is be engedik.. bármelyik telepre ezért volt már olyan is amikor buszt loptak a srácok meg ilyenek.. :D

Van jogsid?

A szemüveg miatt kérdezem amugy persze az nem kizáró ok!

Ha az orvos aláírja akkor semmi probléma de a szemüveg nem kizáró ok senkinél! :)

Ha szemüveges vagy akkor a jogsid is szemüvegre van korlátozva gondolom nem ? 12. oszlopba ? 01.01 kód?

Ha viszont mész orvoshoz akkor lehet kérni töle a 01.06 os kódot az azt jelenti hogy szemüveggel vagy kontaklencével vezethet és akkor nem szívatnak meg!

Egyik ismerősömet meg szívatták a 01.01 miatt mert a rendőr minden ráon kérte a szemüveget még jó hogy a kocsijába volt egy ilyen vacak szemüveg amit meg tudott neki mutatni. :D

A 01.06 os kód a legjobb nem tud beléd kötni az a kontaklencse és szemüveg.

Egyébként szemüveggel PÁV 1 et is szerezhetsz meg mindenféle jogsit nem kizáró ok.. 2diopria után el lehet felejteni a PÁV ot azt tudom! De a sima mezei kategóriát ők is megkapják.

Amugy a telepbelépő arra lesz jó hogy majd ha 1 évet vagy 2 öt ott fogtok dolgozni lehet a szövetség utcában BKV s telefont csináltatni..

Az azt jelenti hogy a havidijja 1800.- ft azt le is beszélheted!

van biztosítva a flottába ingyen sms is és egymás közt akinek BKV s telója van ingyen tudtok beszélgetni.

A tarifa változott nekem annó 1800 ft volt a tarifa azt le is lehetett beszélni!

Meg lehet telót is venni pár forintokért 2 év hűség..

BKV flotta az a neve ezt is el felejtettem mondani.

A tarifa mostmár valami 2000 feletti összeg de azt ugyan ugy le lehet beszélni, és 3 főt vitehsz be a flottába az az a családot!

Én nem láttam sok értelmét elég vacak az egész.. meg még +ba tudnak csesztetni is.. amugy a BKV flotta a Pannon vagyis mostmár a Telenor hálózathoz tartozik az az a BKV s számos 20 asok! :)

Egyenlőre ennyi ami így eszembe jutott lehet kérdezni bátran! :)

2011. nov. 14. 23:55
 133/648 anonim ***** válasza:

A telepbelépőt félévente vagy évente pecsételtetni kell a hátulját ilyen kis BKV pecséttel szokták pecsételni az enyém sosem volt. . :)

Nem is hordtam magammal sosem!

Jah utazni nehogy utazzatok vele mert az nem jó utazásra, sokan azzal utaztak el is vették jó pár valódi BKV stól akikről azt hitték hogy áll BKV sok..

Az ellenőrnek meg azt jogában áll el kobozni mivel BKV s írat..

Közokíratokat nem kobozhat, tehát ha valakin rendőr igazolvánnyal megy nem veheti el sőt a lejárt diákot sem! :)

A telepbelépőről ennyit, lehet hogy mostmár szigorubabn veszik de nem hisszem csak addig kell majd mutogatnotok szerintem az első egy hétben már majd meg ismernek a biztonságiak azt hello.. ennyi.. Nem fogja kérni a kutya sem!

De azért legyen nálatok a jogsi melett mert ezek a f@szsz@po forgalmi tisztek kérhetik azt is ugy mint a minősítő lapot meg az ellenőrző lapot amiket mutattam képen, tölem nem kérték.. én le építettem őket de ti ne legyetek olyanok mint én ! :D :))

Az ellenőrző könyvön is azért akadtam ki mert ahány tipus vizsga pl nem visszik fel az összeset..

A villamos csak a villamost visszi fel a busz a buszt a metró troli azokat..

Pedig egy kis könyvbe beleférne az egész hisszen a tipusvizsgáknak rengeteg hely van be lehetne írni mindent de nem mindeig újjat adtak ..

Nektem csak kettő lesz minősítő meg ellenőrző és a villamos lesz be írva ICSK ICS t5c5 hannoveri.. stb.. attol függ ki mire kapja majd meg a vizsgát combinó kivételével meg szokták adni az összeset! :)

Az azért jó mert tudnak pakolni ide oda.. akik budán lesznek azoknak lesz tátrájuk meg ICS jük is. :)

2011. nov. 15. 00:03
 134/648 anonim ***** válasza:

Az az érdekes, hogy amikor megszereztem a jogsimat, még nem kellett szemüveg:D Így nincs semmilyen korlátozás beleírva. Viszont szemüvegben vezetek. Igaz nem vészes, mert 2dioptria alatt van, de akkor is kell.

Egyébként a Hungáriába lehetetlen átkerülni? Ahhoz csókosnak kell lenni?

Köszi:)

2011. nov. 15. 00:21
 135/648 anonim ***** válasza:

Oda nem fogsz kerülni ne aggódj nagy kapcsolatok kellenek és az is hogy a csapat befogadjon!

Voltolyan emberke aki csókkal be került hingáriába és a többiekkel összeférhetetlen volt nem fogadták be és ki marták onnan ..

Mondjuk hogy valaki a hungáriába kerüljön legalább 1-2 évet illik le dörgetni mondjuk a 61 esen vagy a 2 esen.. stb.. :)

Nem szeretik az olyan embereket akik nem teljesítenek egyből combinó stb..

Tanulóknak meg nem is javaslom nekem volt szerencsém párszor combinót vezetni, teljesen máskép reagál a jármű mindenre az egy kezdőnek aki még sosem vezetett villamost az ICS is szokatlan lesz .. A combinó kényelmesebb meg minden de jóval előre látobban kell vele közlekedni, hisszen a sínek elég sz@rok. :)

Amugy ha jól fogsz feküdni és szeretni is fognak akkor nem lesz probléma mert simán mehetsz majd oda, de elöbb gyakorolj nyugis vonalakon.

Jóval hosszabb az a jármű, és sok sajátossága is van, kezdő jogsival semmi kép nem tanácsolom mert bele fog törni a bicskád ahogy sok újnak bele tört.

Volt olyan is aki 1 hét után vissza ment a Ferencvárosiba mert nem érezte magát biztosnak az egy Óriási nagy felelősség.. utasok szempontjából is és forgalom szempontjából is..

Pesze ha már toltad 1 évet utána érdemes menni oda de elöbb szokd meg a járművet ugy is fogtok majd érdekes dolgokat csinálni pl a fékezés elég tré lesz a tanúló idő alatt..

De majd mesélek bővebben ha érdekel! :)

2011. nov. 15. 03:03
 136/648 A kérdező kommentje:
Csak én nem akarok hungáriás lenni? Én világ életembe a Budafokra vagy Budagyöngyére készültem :D 61es az álmom, hát remélem majd.. :P Combinokatól egyenesen rosszul vagyok, én jobb szeretem a régi technikát. buszokkal ugyan ez: Volvot utálom, az öreg kis 200as Ika jöhet :)
2011. nov. 15. 12:54
 137/648 anonim ***** válasza:

Én se kezdőként gondoltam:D Hanem mondjuk 2-3évet lehúzni máshol és utána van-e esély oda kerülni?:)

Tudom, hogy nehezebb a nagykörúton vezetni. De megmondom őszintén, hogy hosszútávon nekem az lenne a cél. Persze ezt most mondom így 0 tudással:D Aztán lehet, hogy változnak majd bennem a dolgok...

2011. nov. 15. 13:20
 138/648 anonim ***** válasza:
A 61-es pedig "szép" vonal, hangulatos. Úgyhogy megértelek:)
2011. nov. 15. 13:28
 139/648 A kérdező kommentje:
Amúgy 210: Nevelőapám testvére jóban van a Kálmán Zoltánnal. :D azt mondta, ha gondolom, bemegy hozzá az érdekemben. :D megéri?
2011. nov. 15. 13:59
 140/648 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek! :)

A régieket én is jobban szeretem mondjuk ez nézzőpont kérdése buszokba nyilván hogy csak a 200 asok jöhetnek nálam is szóba! :)

A 415 ösök párásodnak meg beázznak hiába újabb buszok..

A 200 asok meg olyanok mint ha teherautóba ülnél azért ég és föld a kettő! :)) :D

Budagyöngy jó hely meg Budafok is kollektíva szempontjából ;)))

De én ha mennék villizni angyalföldre talán.. Budát nem szeretem .. :)

A Másik kérdésre pedig a válaszom

Persze egy idő után át lehet nyergelni, nincs feljelentésed nincs utaspanaszod nincs eseményed stb.. nem kizáró ok..

Ez egy olyan dolog ha a BKV sz@rban van akkor még tipusvizsga nélkül is vezethetsz.. ezt annó velem is megcsinálták kelett az ember gyorsan koporsó villamosra, vagyis a hannoverire gyorsan menjünk .. :DD

Mondom az f@sza azt sem tudom mi hol van rajta . :)

Azt mondta az akkori bosnyákos szolgálatvezető nem érdekli van 10 percem nyomogassam össze vissza a gombokat és fedezzem fel azt a villamost is kell az ember ez van. :DD

Mondom jó hát végülis nem lehet olyan bonyolult de elég érdekes volt. .)

Bosnyák tér jó kocsiszín ott van az ellenőrök központja is a BKV jegyellenőröknek! :)

Az még jó kocsiszín oda is mennék.. csak ott hannoveriük van meg jó pár UV amik nem közlekednek..

Sőt még oktató terem is van a bosnyák téren futónövény belepte az egészet.. de még ott oktatnak.. jártam oda én is annó. :DD

Elég kis terem de jól el voltunk! :)

Van ilyen UV makett is meg géépészeti makettek persze ki tudja már mi maradt meg belőle mindenki össze vissza nyomkodott ott is mindent.

Tehát persze át lehet menni annyira nem jó a körút hidjétek el nekem ott van a legtöbb esemény..

gázolás stb..

Amit a híradó be sem mond a köruton nagyon sok baleset van sajnos, nem figyelnek az emberek.

De a villamososokat sem kell félteni ugy mennek mint az állat.. nincs menetidő azon a vonalon szerintem vagy én nem tudom..

Csomoszor át fordítja őket a diszpécser mert sosem lehet tartani a menetidőt! :)

Amikor át fordítanak az jó dolog viszont! :)

Átfordítás = Mindenkinek ki marad egy kanyar vagy neked marad ki egy kanyar mert a végállomásról már esélyed nincs hogy a saját idődben indulj el.

Egy kanyar F = forgalmi ok miatt kimarad és ennyi..

Ott ezek rendszeresek, azért tudtank sokat a morícon kávézni. :DD

2011. nov. 15. 14:10
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!