BKV villamosvezető 8 általánossal?
210 :)
semmit nem tudnak! :)
OFF: nálatok lehetett hallani a szirénát? Itt Lőrincen semmi :( hát, ha ez élesbe menne, akkor asszem emghalnék
Én V. kerületben lakom.. figyelj. :D
Hallotam de csak 2-3 másodpercre.. azt hittem hogy valami mentő ment el.. :D
alapból utcaira nézz a szobám, és mennek a trolik is közbe.. tehát forgalmas hely. :D
Olyan hangja volt mint annó a szikla korházba nem tudom ki járt én voltam egyszer elég is volt többet soha nem akarok menni. :D
Kézzel kelett tekerni a szirénát ugyan olyan volt a hangja.. De nagyon kicsit halatszott csak. :D
526:)
210:)
Te akkor egy szálka vagy a BKV szemében?:D Szerintük lehet, hogy rossz hatással vagy ránk, szerintünk meg nem:)
Hányan lesznek egyszerre egy tájékoztatón? Gondolom nem mindenkinek ugyanazon a napon lesz. Köszi
526 :)
Te akkor egy szálka vagy a BKV szemében?:D Szerintük lehet, hogy rossz hatással vagy ránk, szerintünk meg nem:)
THX! :) Nem is az csak sok mindent tudok és az olyanokat nem szeretik akik ugymond mindenben fontoskodnak, én egy olyan ember voltam hogy érdekeltek hogy mi zajlik a cégen belül és kivül egyaránt..
Ezért is van ennyi sok hasznos infó a tarisznyámba! :)
Hányan lesznek egyszerre egy tájékoztatón? Gondolom nem mindenkinek ugyanazon a napon lesz. Köszi
Általába egy tájékoztató van és ott lesztek vagy 150-200 an ki tudja mennyien, de a sór az kígyózni fog készülj fel rá! :)
Ha nagyon sokan jelentkeztek, akkor betehetnek 2 akár 3 tájékoztatót is, ez majd akkor fog ki derülni ha ti is megkapjátok az időpontot.
Ha a barátom 2011. december 7-én (szerda) 8.00 órára kapta az időpontot és ti is akkora fogjátok kapni akkor nagy valószínüséggel ez az egy tájákoztató lesz több nem lesz!
Esetlegesen a nagyon csőcselékeket ki sem értesítik. :P
Mert van olyan aki személyesen adta le és nincs internet címe..
Ráadásul kevés az iskolai végzetsége is azzal nem igen fognak kinlódni! :D
Ha ti is december 7. ére kapjátok az időpontot akkor nagy valószínüséggel ez az egy tanfolyam lesz!
Ha 8 ra van az idő pont ez annyit jelent hogy érdemes oda menni 07:20 07:30 ra!
És beálli elsőnek mert annyian lesztek hogy be sem fogtok férni!
Én a nyakamat rá teszem hogy lesznek olyanok akik 7 re menned oda és ott várnak 1 órát hogy be férjenek nyugodtan le tudjanak ülni mert a kapukat 08:00 órakor nyitják pontosan!
Egy percel sem elöbb! És nem is késöbb!
A sor az menni fog tehát mire a tájékoztatót el fogják tudni kezdeni lesz abból 08:30 08:40 is ki tudja mennyien lesznek? Az is lehet hogy ott az emberek igazhatása 1 órás feladat lesz nekik..
Azt tudok hogy egyszer annyian nyomultak be hogy Éváéknak ki kelett hívni a rendőrséget nem bírtak az emberekkel.. :D
Azóta van az hogy mindenkinek a neve fel van vezetve A4 es lapokra akik jelentkeztek, és ki lettek értesítve az időpontról, ha meg jelenik XY akkor XY neve mellé megy egy pipa tehát egyességel lesz mindenki be engedve!
Ez nem egy rossz ötlet, annó ezt én is javasoltam nekik meg még a Szabó Zoli is hát lett eredménye mert így nem tud senki órdibálni a diszteremben . :DD
Szerintem így a legjobb.. azért mondom menj oda szerintem te is inkább 07:20 ra le kell sz@rni az a 40-50 perces sorban állást annyian lesznek mint a sz@r..
Ha rám halgatok, 07:50 re annyian lesznek hogy ki tudja hól lesz a sór vége.. :D
Ha jól megszervezték és tényleg sok a jelentkező akkor 2-3 felvételi tájékoztató lesz.. ha nem mert fejetlenség van akkor csak egy lesz nyomorogni fog mindenki és általába az utobbi az igaz sajnos. :(
Ma kezték el az embereket ki értesíteni, jelentkezés szerint nos a barátom interneten jelentkezett az az emailba küldte el az Önéletrajzát.. Ezt jó ha tudjátok nem tudom ha esetleg szerdán vagy csütörtökön értesítenek ki az szép lesz..
És december 7 . ére akkor nagy valószínüséggel ez az egy tájékoztató lesz.. :D
Én mondtam nektek hogy a tájékoztatót még eben az évben le zavarják.. Ők nem fognak ilyen terhet átvinni 2012 re nem hülyék én sem vinném át! :)
A tesztírás is lehet hogy még Decemberbe meg lesz de lehet hogy csak Januárra azt átviszik az nem oylan nagy dolog 50-100 embert letelnek és még majd ott is ki bukik 35 ugy is. :))
Ja és ha nincs a neved oda felvezetve az A4 es lapra akkor be sem engednek csak szolók.. :D
Nem érdemes el hívni barátot barátnőt ismerőst a meghalgatásra mert nem engednek be senkit csak téged!
Ha nincs a neve A4 es lapon Éváék mondani fogják hogy hátra arc és álive dercsi. :D
Elég vaskalapos társaság van ott.. szívem szerint elmentem volna én is a meghalgatásra meg az egész cele colére..
Sok ökörséget összehordják aminek 80% nem is igaz. :)
Papirt jegyzetet meg vigyetek, mert amikor teszt írás lesz majd vissza hívnak akkor bele kérdezhetnek a tájékoztatóról is hogy mi maradt meg bennetek arra kiváncsiak!
Inkább írjatok ott is fel mindent, vagy ha nem tudtok valamit kérdezzétek meg tőlem, vagy olvassatok vissza mert sok infót le adtam itt nektek vigyázni kell velük nagyon ajjasak ám..
Lazán meg fogja majd azt kérdezni hogy mennyia villamos fékútja.. ezt el szokták ott mindig mondani.. :D
Meg hogy mikor kell kezdeni általába mikor végezni ilyen apróságokba ugy meg tudják zavarni az embert hogy hihetetlen! :)
Nevetséges amugy az egész hogy így vesznek fel embereket..
Én csak azokat hívnám be akiket fel vennék.. mondjuk titeket! :)
Én ilyen 40-50 éves vén sz@rokat fel sem vennék vill vezetőnek..
20 tól 30 35 ig mint a tűzoltóságnál.. Max 40 de oda már meg követelnék egy műszaki végzetséget meg egy valamilyen kat jogosítványt.
Azt a sok szakadt alakot tudjátok mikor hívnám be.. olyanok lesznek ott pff beszélni nem fognak tudni .. Mint a csővesek de tényleg..
Annó egyik barátomat el kisértemnyár volt jó idő még 3-4 gyerekkel is be állítottak én kint voltam szerencsére. :D
Ugyhogy nagyon hülyén megy.. az egész de ők tudják kiváncsi lennék amugy hogy kik kerülnek be a tanfolyamra! :)
Én meg kockáztatom hogy a csókosok nem is lesznek ott el hisszitek? :DDDDDDDDDDD
Őket alap tesztírásra hívják meg egy külön el beszélgetésre és hello képesek rá.. Akik annyira csókosok hogy ott a vezetésből ismerik egymást ezer éve. :))
A trolibuszos tanfolyamon annó.. 14 en voltunk.. abból egy ex trolis, és egy trolibuszvezetőnek a felesége.. jah meg kirugott forgalmi tiszt ugy hívják hogy Zsuzsa 70 esen jár általába nagy pofájú csaj én baromi jóban vagyok vele ő volt az anyám akkor.. :DD Szeretem őt mert rendes, de ezek nem véretlenek akkor sem. :)
És ez nem mostanában volt.. :S
Szerintem nem kell komentálnom . :)
526:)
Köszi az infókat:) Akkor majd mindenképpen korábban ott leszünk. Nyomorogni meg nem akarok:D
Péntekig mi is mindenképpen meg kell, hogy kapjuk az értesítést:) Kíváncsi vagyok én is, hogy milyen emberek lesznek ott:D Füzetet meg mindenképpen viszek, jegyzetelni kell majd a sok hasznos információt:D
Én csak abban reménykedek, hogy nem lesz sok csókos és még mi is beférünk melléjük:D
Először az első körön kéne túljutnunk, hogy mehessünk a tesztírásra. Ahogy hallottam ott mindenféle feladat van, pszichológiai teszt, IQ teszt, különböző feladatok stb. És ezeknek az eredménye alapján döntik el, hogy kit vesznek fel. Jól tudom?:) Milyen feladatokra számítsunk majd? Valahogy fellehet készülni rájuk, gyakorolni otthon stb.? Köszi:)))
526 nak . :)
pszichológiai teszt, IQ teszt, különböző feladatok stb. És ezeknek az eredménye alapján döntik el, hogy kit vesznek fel. Jól tudom?:) Milyen feladatokra számítsunk majd? Valahogy fellehet készülni rájuk, gyakorolni otthon stb.? Köszi:)))
Igen részben jól tudod, hát lesz ott mindenféle logikai lósz@r felkészülni nem igazán tudsz mert nem tudhatod milyen IQ feladatok lesznek nem olyan mint a PÁV hogy ott ugye azonosak a feladatok..
Logikai játékok meg figyelemfejlesztő sz@rok lesznek nekem ilyen tesz írás nem volt.. :D
De akik mesélték kollégák hogy rajzolni is kelett meg volt ilyen lap stopperral mérte a csak hogy hány sorig jut le 5 perc alatt 5. sorig kelett jutni ha tovább jutottál az csak jó volt A4 es lap rajta mindenféle jel és a kakuktojást át kelett rajta huzzni persze egy sorba volt avgy 3-4 kakuktojás is. :D
Ilyen marhaságok, ha már ott vagy akkor simán tovább jutsz csak az nem jut tovább aki elég analfabéta nincs logikája és memóriája.
Sajnos sok olyan ember van..
Színtévesztés is lesz azt be szokták tenni 80% ba de ha nem a tesztelésen akkor majd az orvosin azt nem ussza meg senki.. :)
Az a legkönnyebb amugy,. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!