BKV villamosvezető 8 általánossal?
526:)
Maradjunk annyiban, hogy csak a pénzről szól az egész:( Nem az ésszerűséget nézik, hanem azt, hogy hogyan lehet többet bekasszírozni. Egyébként nem gondoltam, hogy ilyen szar a helyzet a buszvezetőket illetően a BKV-nál. Mondjuk tényleg nem sok fiatalt látni:D Huszonévest meg pláne...
"A Srác meg buszos, ha jársz budafok környékén,láthatod, állandó savoya tartalék :D"
Nem szoktam arra járni:D Egyébként hány éves?:D
210 :)
210:)
Tényleg kihívták rád a rendőröket?:D:D Az a srác akiről beszéltek, villamosos vagy buszos?:D
526 nak :)
jaja de ez már régen volt még a buszozos korszakomba! :)
Így van 58 as tartalék általába.. mi mindig is utáltuk egymást.. amugy a gyerek nálam 1 ével idősebb elárulom nektek.. :DDD
én vagyok 87 es ő meg 86 os vagy 85 ös azt tudom hogy nálam idősebb :DD
A mappáján a régi ovális alakú BKV logó volt rá ragasztva ami a jármüvek oldalára szoktak felragasztani..
Utálom azt a srácot.. az egy elmebeteg állat.. :DDD
Én tölem félt nagyon.. de a hátam mögött ki tudott beszélni.. garátsba mondtam el kaplak kukába váglak a szemem elé ne kerülj.. :DDD
Seggnyaló senkiházi köcsög gyerek az.. jobb vizsgázzni vele.:)
A soláris igen önjáró troli de annak ellenére trolis jogsi kell mert trolinak van vizsgáztatva .
A C jogsinak semmi értelme nincs az biztos nincs közük egymáshoz.. se így se ugy. :)
Így ismeritek egymást személyesen? :D
Egy rohadek.. én kinem álhattam soha!
Sosem csiptük egymást..
Vigyázzni kell vele mert alaktomos akivel tud én tölem félt meg mondtam neki ha velem újjat huzzól akkor a tűzoltók fognak majd kikaparni a busz alól..
Tölem tartott valamilyen színten mert én mindig hangot adtam mindennek, és ő tudta hogy ha be rágok akkor inkább jobb félnie. :) :DDD
Honnan ismered azt a köcsögöt? :D
84es a töki amúgy :)
Azért mondom mert nálam idősebb jóval azt tudtam! :DD
Olyan csaja van vagy volt nem tudom... tiszta szllemi fogyatékos ..
Van egy Óbudás gyerek akivel nagyon röheljük egy mást nem tudom ismerös e a neve Cs. László! :)
Annó volt egy busz a nevén és a kormányba belevésta a toyota emblémát.. Az is egy rohadek. :DDD
az az :))
Szerintem mi ismerjük egymást személyesen.. :DD :)))
Vagy nem? :))
Bajnijékat és csapatát illetve V. Bálintot ismered akkor sztem engem is ismersz.. :) :DD
Hozzám is jöttem fényképezni, annó voltak többen is aki a műszerfalamat akarta lefotozni minden árom persze engedtem a busznál és a metrónál is. :) :D
210 voltam a felső! :)
Meg itt is 210 .)
Amit sajnáltam ritkán kaptam 260 ast.. mindig az ócska 400 asokkal kelett futkároznom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!