Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » BKV villamosvezető 8 általános...

BKV villamosvezető 8 általánossal?

Figyelt kérdés
Most olvastam, hogy van felvétel a BKV-nál villamosvezetőnek. Azt írják, elég a 8 általános. Nos én 21 éves vagyok, estin tanulok az érettségiig. Így van esélyem, hogy felvegyenek? B jogsim megvan, bár azt nem írták, hogy kéne.

2011. okt. 26. 14:25
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯
 381/648 anonim ***** válasza:
100%

526:)

Maradjunk annyiban, hogy csak a pénzről szól az egész:( Nem az ésszerűséget nézik, hanem azt, hogy hogyan lehet többet bekasszírozni. Egyébként nem gondoltam, hogy ilyen szar a helyzet a buszvezetőket illetően a BKV-nál. Mondjuk tényleg nem sok fiatalt látni:D Huszonévest meg pláne...

"A Srác meg buszos, ha jársz budafok környékén,láthatod, állandó savoya tartalék :D"

Nem szoktam arra járni:D Egyébként hány éves?:D

2011. nov. 30. 22:03
 382/648 anonim ***** válasza:

210 :)

210:)

Tényleg kihívták rád a rendőröket?:D:D Az a srác akiről beszéltek, villamosos vagy buszos?:D

526 nak :)

jaja de ez már régen volt még a buszozos korszakomba! :)

Így van 58 as tartalék általába.. mi mindig is utáltuk egymást.. amugy a gyerek nálam 1 ével idősebb elárulom nektek.. :DDD

én vagyok 87 es ő meg 86 os vagy 85 ös azt tudom hogy nálam idősebb :DD

A mappáján a régi ovális alakú BKV logó volt rá ragasztva ami a jármüvek oldalára szoktak felragasztani..

Utálom azt a srácot.. az egy elmebeteg állat.. :DDD

Én tölem félt nagyon.. de a hátam mögött ki tudott beszélni.. garátsba mondtam el kaplak kukába váglak a szemem elé ne kerülj.. :DDD

Seggnyaló senkiházi köcsög gyerek az.. jobb vizsgázzni vele.:)

A soláris igen önjáró troli de annak ellenére trolis jogsi kell mert trolinak van vizsgáztatva .

A C jogsinak semmi értelme nincs az biztos nincs közük egymáshoz.. se így se ugy. :)

2011. nov. 30. 23:14
 383/648 A kérdező kommentje:
84es a töki amúgy :) én is utálom őt. ahol tud, keresztbe akar tenni nekem. csak még nincs hol... :) hehe
2011. dec. 1. 00:44
 384/648 anonim ***** válasza:

Így ismeritek egymást személyesen? :D

Egy rohadek.. én kinem álhattam soha!

Sosem csiptük egymást..

Vigyázzni kell vele mert alaktomos akivel tud én tölem félt meg mondtam neki ha velem újjat huzzól akkor a tűzoltók fognak majd kikaparni a busz alól..

Tölem tartott valamilyen színten mert én mindig hangot adtam mindennek, és ő tudta hogy ha be rágok akkor inkább jobb félnie. :) :DDD

Honnan ismered azt a köcsögöt? :D

2011. dec. 1. 02:37
 385/648 anonim ***** válasza:

84es a töki amúgy :)

Azért mondom mert nálam idősebb jóval azt tudtam! :DD

Olyan csaja van vagy volt nem tudom... tiszta szllemi fogyatékos ..

Van egy Óbudás gyerek akivel nagyon röheljük egy mást nem tudom ismerös e a neve Cs. László! :)

Annó volt egy busz a nevén és a kormányba belevésta a toyota emblémát.. Az is egy rohadek. :DDD

2011. dec. 1. 02:40
 386/648 A kérdező kommentje:
Réégi mese. Buszfotós koromban ismertem meg. aljas egy ember. :D Csaja egy ideje nincs, de tudom kire gondolsz, a Nikikére xD Most legutóbb egy 16éves csajra szállt rá, tök szánalmas.
2011. dec. 2. 00:59
 387/648 anonim ***** válasza:

az az :))

Szerintem mi ismerjük egymást személyesen.. :DD :)))

Vagy nem? :))

Bajnijékat és csapatát illetve V. Bálintot ismered akkor sztem engem is ismersz.. :) :DD

Hozzám is jöttem fényképezni, annó voltak többen is aki a műszerfalamat akarta lefotozni minden árom persze engedtem a busznál és a metrónál is. :) :D

2011. dec. 2. 03:21
 388/648 anonim ***** válasza:
Annó 1 hónapot asszem vagy talán 2 öt is voltam az 58 as vonalon büntetésbe voltam . :)))
2011. dec. 2. 03:23
 389/648 anonim ***** válasza:

210 voltam a felső! :)

Meg itt is 210 .)

Amit sajnáltam ritkán kaptam 260 ast.. mindig az ócska 400 asokkal kelett futkároznom. :)

2011. dec. 2. 03:24
 390/648 A kérdező kommentje:
Azokat ismerem, de idióták azok is -.-" Bajni meg a Dávid haverja bement Dél-pesti garba és elkötöttek egy buszt, majd kihívták rájuk a rendőrséget és eltiltották a jogsitól 5 évre :DD Lehet ismerlek, így passz :DD de majd úgyis kiderül ;D
2011. dec. 2. 12:34
❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!