Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » BKV villamosvezető 8 általános...

BKV villamosvezető 8 általánossal?

Figyelt kérdés
Most olvastam, hogy van felvétel a BKV-nál villamosvezetőnek. Azt írják, elég a 8 általános. Nos én 21 éves vagyok, estin tanulok az érettségiig. Így van esélyem, hogy felvegyenek? B jogsim megvan, bár azt nem írták, hogy kéne.

2011. okt. 26. 14:25
❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯
 391/648 A kérdező kommentje:
Amúgy az a Bálint..... Le kéne lőni a f@szba :))
2011. dec. 2. 12:35
 392/648 anonim ***** válasza:

210 :)

Bálint trolimániás bu**.. :D

Összeszoktunk járni ő jön hozzám én meg hozzájuk nem rossz gyerek ő csak a trolikat mondja egész uton és grrrr :@ :DDD

Igen...

Azokat ismerem, de idióták azok is -.-" Bajni meg a Dávid haverja bement Dél-pesti garba és elkötöttek egy buszt, majd kihívták rájuk a rendőrséget és eltiltották a jogsitól 5 évre :DD Lehet ismerlek, így passz :DD de majd úgyis kiderül ;D

Bajninak van jogsija B re ugy tudom!

Ő valahogy meguszta Dávid szívott meg .. :DD De ilyen f@s*s****.. amugy ott a garázsba is hibásak voltak.. miért engedték be őket én nem bajnéjékon vertem volna el a port hanem a porta szolgálaton.. se telepbelépő semmi felmutatás nélkül mentek be?

Bajninak mondjuk van hamis intézkedési igazolványa meg telepbelépője sőt bkv ellenőri karszallagja is mondjuk az nekem is van annó nem adtam le. :DD

Bajninak az apja rendőr szerintem ő így uszta meg az egészet.. sokat nem tudok a dologról csak annyit amennyit ti. :)

2011. dec. 2. 16:26
 393/648 anonim ***** válasza:

Amikor buszoztam annó utolsókat jártam számtalanszor vezetett nálam.. :DDD

Egészen majdnem a garázsig.. :D

A helyzet az hogy van a vezetéshez érzéke és nagyon szereti is csinálni szerintem nem lenne rossz vezető belöle csak ugye nincs lovéja jogsira.. most gyüjtöget B re utána meg trolira ami 90% hogy nem fogják felvenni.. :S

Te a Balatoni Gábort nem ismered? :)

Meg a Huber Csabát? :)

Vagy te vagy valamelyik a kettő közt? Akkor eret vágok egyből :o) :DD

2011. dec. 2. 16:29
 394/648 anonim ***** válasza:

Balatoni a villamost tolta nálam mindig volt vagy 15 éves:))

Neki is jó érzéke van a járművekhez ugyhogy.. nincs ezzel probléma.

A Huber is vezetett sokszor de nem nálam neki nem adtam oda soha semmit benne nem biztam meg ugy mint a többibe.. Talán azért mert keveset logtunk együtt.. :)

Egy tűzijátékot együtt nézztünk meg a csapattal a margíthídon ő meg fényképezte azt tudom.. de ez is már vagy 2009 be volt. :D

2011. dec. 2. 16:31
 395/648 anonim ***** válasza:

526:)

Na széééép:D Én sehol nem vagyok hozzátok képest:D Azon kívül, hogy utazok rajta, semmi közöm nincs és nem is volt a BKV-hoz. De ez remélem változni fog:P

2011. dec. 2. 16:55
 396/648 A kérdező kommentje:
öhh ismerem mindet, de nekem ő már "sok" .. annyira hiperaktív az összes :S Tudod ki adná oda bárkinek is :D amíg nincs baj, addig nincs baj, de csak nekiment volt egy biciklis, akkor szoptál volna te is :S Én is jó vezetek buszt apa szerint, mégse adja oda soha :DD Kecskeméti Attilát ismered? Ő is Rtl-es valami, na az is idióta lett, pedig nagyon jófej srác volt.
2011. dec. 2. 16:57
 397/648 A kérdező kommentje:
Bálintot főleg nem tudtam elviselni soha, annyira gáz a gyerek számomra... :D Bajni meg ahogy kinézett anno, hát fúj. :D Amúgy a portásokat is kitették, de most az mekkora gáz, hogy lop valahonnan bkvs ruhát, szakállt növeszt és bemegy? 5 év szigorított minimum! Lehet hogy van hozzá érzéke hogy vezessen de akkor is gáznak találom ezt. Mek felrak képet fácebúkra :D "MElózom" mit melózol hülyeyerek mennyémán :D
2011. dec. 2. 17:01
 398/648 anonim ***** válasza:

Hogyne ismerném.. :D Sokat nem találkozok vele mert én egy másik osztályon vagyok.. amikor össze is futunk szia szia hogy vagy mizu kb ennyi.. rohan mindig mint a mérgezett egér! :)

Hát figyelj ezzel hogy oda adom vagy sem.. tök mind1 aki meg bizható oda lehet adni.. csak persze tudd hogy kinek!

Én mindenkinek oda adtam mindent akit jól ismertem..

Annó én is ugy keztem 14-15 évesen jártam villisekhez meg buszosokhoz, már akkor bele kostóltam a szakmába! :)

Persze nem utasokkal vezettem én sem meg a többiek sem, hanem garázs vagy kocsiszín menetben..

Nagyon nem tudsz el b@szni semmit halnali 0 órakor.. színte nincs is forgalom mindent lehet csinálni csak ésszel! :)

Persze ti ne adjátok oda senkinek, amig bele nem jöttök a dologba.. nem történik semmi spobléma meg lehet nyugodni..

unoka öcsém 13 évesen csak ugy tolta a csuklóst .. meg a metrót is. :DD

Sosem volt probléma, nyilván való hogy nem a rákóczin adom neki oda hanem a kieső helyeken..

Villamos pl. 41 esen tanultam annó tizenéves srácként sok ismim van a 41 esen.::)

Sosem volt probléma.. Nem az a probléma hogy valaki át adja valakinek a gépet 1-2 vagy 5 meállóra.. hanem az amikor csont részegen megy be az ileltő!

Volt rá példa hogy a szemünk elött vitték el a járművezetőt bilincsba utasok elött ivott..

És betelefonáltak, de az is undoritó aki meg teheti hogy piásan menjen be ergó ugysem fogják szondáztatni mert a felesége forgalmi tiszt. :)

Nekem is voltak hibáim persze de kinek nincs nem volt a BKV nál? :D

Lazán kell venni a dolgokat, volt egy metróvezető kollégám tudod mit mondott instuktor létére? Ezt a nyomást csak ugy lehet el viselni ha az ember le sz@rik mindent magasról és igaza van! :D

Te hiába fogod a munkádad 101% ra teljesíteni ugy is beléd is belédfognak kötni valamiért ugy mint mindenkibe áltaába a BKV nál. :)

Piásan sosem mentem be.. mivel nem is piálok szerintem annál nagyobb bün nincs amikor 4 feles melett utasokkal teli buszt vagy metrót vezet.

A BKV tól jobb ta tölem tudjátok évente 200-300 járművezetőt rugnak ki azzonali hatályal rendkivüli felmondással, pia végett..

Üres busszal vagy villamossal garázs menetbe nem tudsz sok mindent elb@szni nem kell gyorsan menni senki nem szálguldozott csak vezettek normálisan.. :)

Tehát ebből nincs baj csak ésszel kell csinálni mindent. :)

Bajnira visszatérve igen BKV s ruhát tölem is kapott még arany logos BKV s dzsekit is mert rám már kicsi volt.. nagyon sokáig azt hordta..

A BKV ruha nem egyenruha hanem forma ruha bárki hordhatja, arra jó volt neki hogy nem kérte töle a kutya sem a jegyet!

Persze a forma ruha nem mentesít a dijmentes utazás alól.. :D

Nem semmi egy mókus az biztos! :)

Barátomnak az unokatesójának lénynak olyan mesztelen képet küldött hallod csak lestem én is.. :D

Elég perverz gyerek ha már meztelen fotokat küld csajoknak rólam sosem készült ilyen akt kép.. :DDD

Bajni mindig szerette volna beállítani magát hogy BKV s amit tudok róla.. hogy ő is jár emberekhez busztvezetni mert neki ugye az a kedvence!

Én nem csipem azt a gyereket régen barátom volt, akkor volt ilyen 14-15 éves.. de mostmár teljesen megváltozott..

Meg ugye az én életem a busz után át került a vasúthoz ami őt nem érdekelte utána meg mentema médiába tehát teljesen el távolodtunk egymástól.

BKV formaruhákat meg lehet venni teszveszen is vaterán is árulja mindenki.. nem egy nagy cucc a szekrényembe nekem is van egy csomó.. :D

Mit kell még hozzá tegyek? :)

Jah igen 1000% hogy ismersz mert nekem a BKV nál hírnevem van! :)

De nem fogom magam felfedni mert ha meg tudnátok hogy ki vagyok akkor koppana szerintem mindenki majd élőbe amikor talizunk be mutatkozok! :))

De 50000% hogy ismersz talán még beszélhettünk is.. :)

2011. dec. 2. 17:59
 399/648 anonim ***** válasza:

Igen mindig azt mondta mindenkinek.. :)

Metrónál metrósoknál nagyon sokat logtak.. és miattuk több járművezető is fellett jeletve.. azt gondolom tudod hogy Bajni az összes Metró telepről ki van tiltva? :)

Érdekes dolgokat csináltak .. nekem sok metros mesélte, fényképeztek meg visszajelző lámpákat csavartak le a müszerfalról stb.. :D

Nem véretlen van ő kitiltva metrós akart lenni, de le mondott róla 1 év alatt sikerült a teljes F es utasításokat betanulnia persze értelmetlenül mert a metróhoz az fix hogy nem mehet..

Elégé rafináltak voltak én erre csak azt tudom mondani hogy a telepőröket át tudták vágni a hamis telepbelépővel meg a bkv ruhával szerintem vicc és a cég szégyene ez is..:)

Valamint elárulok nektek még egy belsős titkot a metróról! :)

Bajni szerzett sülyesztett háromszögalakú kulcsót a metróhoz!

És a két kocsik között nyitogatták a vonatot meg a fültét..

Na most itt is le buktak annó mert ott ba**ták el hogy a hátsó vezető fülkét megnyitották!

Ugyan is ha te azt meg nyitod mint utas akkor elöl ki*******ul szól a csengő.. hogy meg lett nyitva a vezető fülke ő ezt akkor nem tudta.. :DDD

Ha szerelvények között nyitod meg az átjáró ajtókat akkor az nem jelez.. vagyis nagyon kevés jelez!

Fülkenyitáskor viszont az összes jelez.. az EV és a 81 esek is.

Akkor valami URH rádiót akartak ki szerelni vagy mi volt de lebuktak.:)

Nem kapták el őket mert el futottak.. érezték hogy baj van:D

2011. dec. 2. 18:10
 400/648 A kérdező kommentje:
Ezzz komoly?! Mégis mi a f@szt gondolt, csak úgy betör a metróba menet közben, és kilop ezt azt?? Te, hát ez szégyen ez a gyerek... Na majd kiderül ismerjük e egymást, de meg fogsz lepődni rajtam ha igen :DD remélem, nem utáltuk egymást ;D
2011. dec. 2. 18:24
❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!