Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » BKV villamosvezető 8 általános...

BKV villamosvezető 8 általánossal?

Figyelt kérdés
Most olvastam, hogy van felvétel a BKV-nál villamosvezetőnek. Azt írják, elég a 8 általános. Nos én 21 éves vagyok, estin tanulok az érettségiig. Így van esélyem, hogy felvegyenek? B jogsim megvan, bár azt nem írták, hogy kéne.

2011. okt. 26. 14:25
❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯
 401/648 anonim ***** válasza:

210 :)

Jaja voltak ilyen dolgai!

De mondom ez nem az ő hibája az az nem csak az ő hibája hanem a cég fejetlensége is.

A metrónál is külcsrazárható fülke kellene, mint ami a héveseknek illtve a tátra villamoson van!

Meg több villamos fülkén. :)

Gyüjtögetett mindent.. kormánytól kezdve annyi erekjéje van hogy egy komplett buszt összerakhatna otthon. :D

Csináltak dolgokat, annó engem Ő tanított meg hogy a FOK-GYEM re hogy lehet azt ki írni hogy "FOS" meg még jó pár szót ki lehetett írni.. volt ilyen taktika hozzá.. siftet kelett nyomogatni karaktereket meg ki jelölni stb.. :)

Viszont ami titkot meg én tudtam azt nem mondtam el senkinek azt a mai napig nem tudja senki hogy a DIR rádióknak van egy kódjuk, lehet halgatni vele a taxisokat mentősöket börtönöröket stb.. akik URH kat használnak! :)

Majd ha oda kerülsz a villamosra el mondom neked a titkot! :)

A kód a mai napig müködik.. :D

Csak baromira sistereg amikor frekvenciát álítasz, ugy beszéltünk ingyen kollégákkal én budán voltam ő pesten, meg beszéltünk egy időpontot rá áltunk mondjuk a 756 ra és ingyen beszéltünk a dir rádión. :DDD

000 tól 999 ig nyomogtahatod a csatornákat, ezt a kódot nagyon kevesen tudják szerencsére. :)

De annó én is foglalkoztam URH rádiókkal meg amikor van ilyen olyan rádió börze el szoktam menni.. mert mindig is érdekeltek ezek a dolgok! :)

Van URH engedélyem is.. régen nagy amatőr rádiós voltam de az már nem most volt.:)

Bajni mindent gyüjt ablaktörökalapácstól kezdve amit el tudsz képzelni. :D

Emlékezz csak vissza a volvok amikor be kerültek hozzánk, minden kalapács megvolt!

Azt mondták azért tünnek el mert az autótolvajok ki lopják stb..

Ez ugy ahogy van hülyeség..

BKV fanatikusak szedik ki mert gyüjtenek mindent, jó nem mondom hogy autótolvajoknak nincs rá szükségük de egy BKV gyüjtő elöbb ki szedi!

Ott vannak az ICS villamosok be van üvegezve az ablaktörö kalapács érdekes hogy onnan nem sok hiányzik. :)

Talán azért mert ha be törnék az üveget annak hangja van? :) :D

A sollárisokon jól megcsinálták acél bovdenre van erősítve tehát nem tudod ellopni csak használni tudod ha kell..

A combinó villamoson meg csak a két vezetőállásban van fent ablaktörö kalapács. :)

Jah voltak ilyen dolgok..

Nem tudom hogy ki vagy.. de szerintem ismizzük egymást ha én téged nem esetleg de te tuti hogy ismersz engem! :)

Egykor nagy port vertem fel egyes dolgokkal kapcsolatban..:)

De majd talizunk egyszer remélhetőleg! :) Addig meg marad a találgatás vajon ki lehetek én vajon ki is vagy te? :)

Ha már ennyi közös ismink van . :D

Utálni biztos hogy nem utállak ha nekem nem tettél keresztve akkor biztos hogy nem utálak! :)

Nem tudom hogy ismersz e olyan hogy Bánkúti Balázs? :)

:D Őt utálom mert meg van az okom rá.. az az nem is utálom de nincs meg a közös témánk.. és szánalmasnak tartom azt a gyereket.

Az az egy fanatikus van akit nem szeretek!

De meg van az okom rá majd el mondom élőbe..

Segítség képen annyi hogy a menetrendeket fejből tudja! :)

2011. dec. 2. 19:36
 402/648 A kérdező kommentje:
Na Balázst ne is mond. Az menetrendekre veri ki :)) :D mindenkit feljelent ha késik 1 percet mert úr isten!! :D kész az a gyerek.. Bajni meg büszke lehet magára, lopkod össze vissza egy rendőr apa mellett. Jóra nevelték mit ne mondjak.. Nagyon nem bírom azt a csapatot :D Tudtommal nem tettem keresztbe senkinek, de sokan utálnak, köztük a Dudi, bár neki van rá oka xDD hehe
2011. dec. 2. 19:58
 403/648 anonim ***** válasza:

Na Balázst ne is mond. Az menetrendekre veri ki :)) :D mindenkit feljelent ha késik 1 percet mert úr isten!! :D kész az a gyerek..

LOL szerintem mi ismerjük egymást.. :)) :DDDD

Így van Balázst nem véretlen utálom.. ugyhogy ennyit erről! :)

Ha már Bajninál vagyunk akkor most azt mond meg hogy te szerinted a rendőrök nem lopnak? :)

A legnagyobb tolvaj társaság több rendőr van börtönbe mint 13 aradi vértanú..

A rendőrökről meg van a véleményem.. lopnak csalnak hazudnak.. De ebbe az országban ez nem csoda.. a családomba is van rendőr nem is egy nem is kettő..

Tehát 90% baromira nem tisztességes hidd el.:)

2011. dec. 2. 21:21
 404/648 A kérdező kommentje:
De ma már mondj egy becsületes embert. Egyszerűen nem lehet megélni ha becsületes vagy. Nézd engem mekibe SEM vesznek fel, mert estis vagyok. Nincs miből éljek, szerencse, hogy ilyenek a szüleim, amilyenek, és segítenek. Nem csodálkozom hogy egyre több a lopás is.. persze ez nem megoldás, és csapnám le baltával a kezüket de na. Rossz helyre születtünk :o(
2011. dec. 2. 22:06
 405/648 anonim ***** válasza:

Én nem csapnám le, ha nem bánt senkit vigye a francba neki van igaza! :)

Halotad biztos a pénzszállító rablását a rendőrök nem találják! :)

Én meg mondom neked öszíntén szurkolok neki hogy ne is kapják el jól tette.. a bünözés nem az emberek szégyene hanem az államé nincs semmi!

Minden rossz mindenki sz@r helyzetbe van a BKV figyelő oldalára érdemes olvasni amit a jó multkor mondtam pont metróvezető nő ki urgott a laksásából!

III. kerületből kilakoltatás miatt.. egyszeróüen egy imádnai való nő volt nagyon jó viszonyban voltam vele tudom hogy ki!

Egy nagyon rendes nő volt az utolsó kajáját oda adta mindig akinek épp nem volt.

Nagyon sajálom hogy ezt teszik az emberekkel.. nem sokáig fogják már ezt birni az emberek sem jönnek a drágaságok és a szigorsítás is meg minden..

Itt tényleg egy jó megoldás lesz a külföld. :S

2011. dec. 2. 22:29
 406/648 A kérdező kommentje:
Igaz.. Az Éva, ugye? Ő tényleg nagyon aranyos volt :( és még hány ilyen lesz, hogy inkább megöli magát a végrehajtók elől?! rengetek :( én is gondolkozom külföldön, de megmondom az őszintét, gyáva vagyok belekezdeni egy új dologba...
2011. dec. 2. 22:43
 407/648 anonim ***** válasza:

526:)

Én se merek belevágni a külföldi munkába... Társasággal, családdal még oké. De egyedül...

2011. dec. 2. 22:46
 408/648 A kérdező kommentje:
526: nekem is ez a bajom. egyedül nem :( Meg olyan sok minden köt ide. van egy kedvenc buszom, az is :D szeretem magát az országot, de ami benne megy... :(
2011. dec. 2. 23:09
 409/648 anonim ***** válasza:

Majd ki megyünk együtt külföldre összefogunk! :)) :DD

2011. dec. 2. 23:29
 410/648 A kérdező kommentje:
Mit fogunk dolgozni?:D Amúgy a Bán Balázst ismered? éjszakás kelenföldi
2011. dec. 3. 00:02
❮❮ ... 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!