Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » BKV villamosvezető 8 általános...

BKV villamosvezető 8 általánossal?

Figyelt kérdés
Most olvastam, hogy van felvétel a BKV-nál villamosvezetőnek. Azt írják, elég a 8 általános. Nos én 21 éves vagyok, estin tanulok az érettségiig. Így van esélyem, hogy felvegyenek? B jogsim megvan, bár azt nem írták, hogy kéne.

2011. okt. 26. 14:25
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯
 361/648 anonim ***** válasza:

526:)

210:)

Eszembe jutott még valami, amit megakartam kérdezni:D Én csak az X-faktort szoktam a tv-ben nézni:D Na és arra lettem figyelmes, hogy a B. Gergő "zsinóros" mikrofonba énekelt. Ez direkt volt, vagy valami probléma miatt?

Akkor itt szoktatok még utána maradni inni stb.?:)

Én is olvastam a SV állást. De úgy voltam vele, hogy nem akartam a kettőt keverni. Meg aztán segédnek nem szívesen mentem volna, de annak tudatában, hogy előbb-utóbb metróvezetőnek képzik ki őket... Szóval így simán bevállaltam volna:D

ismét 210:)

Arról esetleg tudsz valamit, hogy évente hány trolivezetői tanfolyam szokott indulni? Abból is 2, mint a villamosból? Köszi:)

Amúgy, hogy vagytok?:)

2011. nov. 29. 18:03
 362/648 A kérdező kommentje:
Mailt kellett igen :D hát igen nem mindenkinek írtak vissza, de majd kapnak mailt hogy sajnos nem kerültek kiválasztásra :D
2011. nov. 29. 18:40
 363/648 A kérdező kommentje:
Amúgy én jól vagyok, köszönöm. Sikeresen eltörtem a lábam, legalább nem kopik addig is a bal cipőm! :D
2011. nov. 29. 18:53
 364/648 anonim ***** válasza:

210 :)

526 nak! :)

210:)

Eszembe jutott még valami, amit megakartam kérdezni:D Én csak az X-faktort szoktam a tv-ben nézni:D Na és arra lettem figyelmes, hogy a B. Gergő "zsinóros" mikrofonba énekelt. Ez direkt volt, vagy valami probléma miatt?

Akkor itt szoktatok még utána maradni inni stb.?:)

ismét 210:)

Arról esetleg tudsz valamit, hogy évente hány trolivezetői tanfolyam szokott indulni? Abból is 2, mint a villamosból? Köszi:)

Amúgy, hogy vagytok?:)

Köszi vagyokagtok ugy ahogy. :)

Gergő mikrofonja elképzelhető hogy az teljesen véretlen volt.. :)

Kisebb hibák szoktak lenni nálunk is mindenre nem lehet oda figyelni egyszerüen.

Lényegében a párbaj után és a végén amikor ki esik XY utána nagy buli van bent persze hajnali 2-3 ig.. interjuk összeírások videók vágások.. nyilatkozatok van minden. :) :D

A Cool csatornára érdemes át nyomni x-faktor után mert az RTL en.. már az Asterixbe kezdödik a folyatát a kiesetről.. és jó pár vendég.. tehát az rtl ott véget is ér!

Az élet a Coolon kezdődik párbaj után mindig! :)))

Azt szoktad nézzni? :)

Multkoriba valahogy én is bele kerültem sajnos.. :DDD lábatlankodtam a kamerávval és a másik kolléga felvett.. örültem neki mondjuk nem zavart.. :DD :)

Trolibuszvezetői tanfolyam évente 1x 1 indul azt tudom!

De általába kettő szokott lenni, attól függ mennyire van szüklség emberre! :)

2011. nov. 29. 21:41
 365/648 anonim ***** válasza:

Jobbulást neked kedves kérdező! :)))

Az vigasztaljon hogy nem nyáron tört el.. :D :))

2011. nov. 29. 21:42
 366/648 A kérdező kommentje:
hehe ne is mond :D volt már olyan is, csak akkor a kezem. egy élmény volt :P Ja amúgy mit hallottam: LEGET hogy majd megint vesznek fel buszra embert B-vel, mert annyira nem ment senki fiatal, csak ilyen 50 feletti ipsék. Még C-vel se nagyon mentek fiatalok :D
2011. nov. 30. 13:23
 367/648 anonim ***** válasza:

jó nem azért nevettem nah tényleg jobulást! :)

Ja amúgy mit hallottam: LEGET hogy majd megint vesznek fel buszra embert B-vel, mert annyira nem ment senki fiatal, csak ilyen 50 feletti ipsék. Még C-vel se nagyon mentek fiatalok :D

Nem tudja megcsinálni mostmár tudod miért?

Mert a D jogosítvány előfeltétele a C 3500 kg feletti kategória.

A BKV sok mindent szeretne meg ezt halottam én is de nem lesz belőle semmi..

Ugyan is ha a BKV megcsinálná ezt akkor mindenki B s jogsi után autósiskolákba jelentkezne gyorsan D re!

A ketegóriák BM és törvény módosítás alá esnek ahoz nagyon sok mindent kellene modosítani, meg pluzs a parlamentel elfogadtatni ezt a dolog!

Nem fogják a pénz miatt a hatóságnak és az államnak kell a pénz, ilyen nem lesz akkor a BKV nak kikellene képeznie az embereit C és D ből is.

Elég érdekes jogsit adtak ha te a BKV nál teszed a D t korlátozott D kategória csak autómataváltós buszt lehet vele vezetni.

Nem tudom mi lesz belőle de szerintem semmi..

Ergó amikor 80 as 90 évek között kevés volt a buszvezető B után lehetett ugrani D re de akkor abban az időben olyanok is megszerezték a D jogsit akiknek nem volt C jük tehát akkor ez a C s korlát fel volt oldva!

Mindenki számára persze akkor szebb és jobb világ volt ma már minden jó dolgot el vesznek az emberektől. :(

Ha rajtam mulna.. nem kötném a buszos jogsit de B re se C re mert közük nincs egymáshoz!

Ugyan ugy csinálnám mint a trolit a trolihoz se kelett régen semiféle jogosítvány és az is busz!

Én igazságtalannak tartom hogy a buszosoktól követelnek minden sz@rt ilyen olyan GKI meg C jogsi stb..

A trolisoktól is meglehetne követelni! :)

Hisszen azt ne mondja senki hogy kötött jármű meg gumikerekes villamos mert ez nem igaz!

Vannak önjáró trolik is lásd solláris!

Arra sem kell a D jogsi sima TR el vezethető!

Az egész jogrendszer sz@rul van kitalálva és 2001 óta nem tudtak egy normális kategória rendszert ki találni!

Elárulok egy két dolgot..

B kategória mellé kapjátok a T = 185 ös korláttal jogosítványt!

T= Mezőgazdasági vontató vezetésre jogosít + könnyü pótkócsi is vontatható vele!

Van a rendes T kategória amit a traktorsuliba lehet le tenni illevte vidéken 16 éves kortól itt nincs korlátozás!

T= Mezőgazdasági vontató + 2 nehéz pótkocsi vontatható vele!

Ezt a jogos a CE sek meg kapják ami szerintem jogos is!

És meg kapják a Trolisok is!

Tudjátok miért?

Mert a trolijogosítvány TR és nincs hely a jogosítvűnyba! :DDD

Trolibusszal lehet vezetni :

A "TR" kategóriára érvényesített vezetői engedéllyel vezethető még - az orvosi érvényesség lejártát követően is, de legfeljebb az engedély kiállítását követő tíz évig - a mezőgazdasági vontató két nehéz pótkocsival, a segédmotoros kerékpár, a lassú jármű és pótkocsija, a kerti traktor és az állati erővel vont jármű.

Na érdekes nem? :)

Kiváncsi vagyok hány trolis tudna beinditani egy MTZ t két nehéz póttal menjen vele.. :DD

Ez egy érdekes dolog és nagyon jogszabályellenes is szerintem..

Továbbá ott van a M,K kategória ott sincs hely a jogsiba én 2001 be tettem segédmotoros jogsit, és ugy szerepel a jogsimba a M,K mint ha a K kategóriát is 14 évesen tettem volna le pedig azt le sem lehet 14 évesen tenni kerti traktor 16 év! :)

Ezek egy kis érdekességek voltak remélem hasznos volt! :)

2011. nov. 30. 14:10
 368/648 A kérdező kommentje:
Igazad van... Én is hülyeségnek tartom, jó, az alap B az legyen már meg, mert csak, de C minek buszhoz? Akkor ne 2 hónap legyen buszra a tanfolyam, hanem legyen 6, de ne kérjenek már ennyi hülyeséget. Így persze, hogy nem mennek a fiatalok, mert aki menne(pl én :D) annak Qrvára nincs 600 forintja C D GKI minden f@szomra...
2011. nov. 30. 14:16
 369/648 anonim ***** válasza:

526:)

"mert aki menne(pl én :D) annak Qrvára nincs 600 forintja C D GKI minden f@szomra..."

Így van... Az a GKI ráadásul szart se ér, csak pénzlehúzás az egész.

Tényleg akar ilyet a BKV?:D Erre kíváncsi leszek:)

2011. nov. 30. 14:20
 370/648 A kérdező kommentje:
Akar, de jogos amit 210 mondott... :(U nem fogják tudni megoldani. Amikor volt, az egy más világ volt, akkor a kutyát nem érdekelte..
2011. nov. 30. 14:38
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!