BKV villamosvezető 8 általánossal?
526:)
210:)
Eszembe jutott még valami, amit megakartam kérdezni:D Én csak az X-faktort szoktam a tv-ben nézni:D Na és arra lettem figyelmes, hogy a B. Gergő "zsinóros" mikrofonba énekelt. Ez direkt volt, vagy valami probléma miatt?
Akkor itt szoktatok még utána maradni inni stb.?:)
Én is olvastam a SV állást. De úgy voltam vele, hogy nem akartam a kettőt keverni. Meg aztán segédnek nem szívesen mentem volna, de annak tudatában, hogy előbb-utóbb metróvezetőnek képzik ki őket... Szóval így simán bevállaltam volna:D
ismét 210:)
Arról esetleg tudsz valamit, hogy évente hány trolivezetői tanfolyam szokott indulni? Abból is 2, mint a villamosból? Köszi:)
Amúgy, hogy vagytok?:)
210 :)
526 nak! :)
210:)
Eszembe jutott még valami, amit megakartam kérdezni:D Én csak az X-faktort szoktam a tv-ben nézni:D Na és arra lettem figyelmes, hogy a B. Gergő "zsinóros" mikrofonba énekelt. Ez direkt volt, vagy valami probléma miatt?
Akkor itt szoktatok még utána maradni inni stb.?:)
ismét 210:)
Arról esetleg tudsz valamit, hogy évente hány trolivezetői tanfolyam szokott indulni? Abból is 2, mint a villamosból? Köszi:)
Amúgy, hogy vagytok?:)
Köszi vagyokagtok ugy ahogy. :)
Gergő mikrofonja elképzelhető hogy az teljesen véretlen volt.. :)
Kisebb hibák szoktak lenni nálunk is mindenre nem lehet oda figyelni egyszerüen.
Lényegében a párbaj után és a végén amikor ki esik XY utána nagy buli van bent persze hajnali 2-3 ig.. interjuk összeírások videók vágások.. nyilatkozatok van minden. :) :D
A Cool csatornára érdemes át nyomni x-faktor után mert az RTL en.. már az Asterixbe kezdödik a folyatát a kiesetről.. és jó pár vendég.. tehát az rtl ott véget is ér!
Az élet a Coolon kezdődik párbaj után mindig! :)))
Azt szoktad nézzni? :)
Multkoriba valahogy én is bele kerültem sajnos.. :DDD lábatlankodtam a kamerávval és a másik kolléga felvett.. örültem neki mondjuk nem zavart.. :DD :)
Trolibuszvezetői tanfolyam évente 1x 1 indul azt tudom!
De általába kettő szokott lenni, attól függ mennyire van szüklség emberre! :)
Jobbulást neked kedves kérdező! :)))
Az vigasztaljon hogy nem nyáron tört el.. :D :))
jó nem azért nevettem nah tényleg jobulást! :)
Ja amúgy mit hallottam: LEGET hogy majd megint vesznek fel buszra embert B-vel, mert annyira nem ment senki fiatal, csak ilyen 50 feletti ipsék. Még C-vel se nagyon mentek fiatalok :D
Nem tudja megcsinálni mostmár tudod miért?
Mert a D jogosítvány előfeltétele a C 3500 kg feletti kategória.
A BKV sok mindent szeretne meg ezt halottam én is de nem lesz belőle semmi..
Ugyan is ha a BKV megcsinálná ezt akkor mindenki B s jogsi után autósiskolákba jelentkezne gyorsan D re!
A ketegóriák BM és törvény módosítás alá esnek ahoz nagyon sok mindent kellene modosítani, meg pluzs a parlamentel elfogadtatni ezt a dolog!
Nem fogják a pénz miatt a hatóságnak és az államnak kell a pénz, ilyen nem lesz akkor a BKV nak kikellene képeznie az embereit C és D ből is.
Elég érdekes jogsit adtak ha te a BKV nál teszed a D t korlátozott D kategória csak autómataváltós buszt lehet vele vezetni.
Nem tudom mi lesz belőle de szerintem semmi..
Ergó amikor 80 as 90 évek között kevés volt a buszvezető B után lehetett ugrani D re de akkor abban az időben olyanok is megszerezték a D jogsit akiknek nem volt C jük tehát akkor ez a C s korlát fel volt oldva!
Mindenki számára persze akkor szebb és jobb világ volt ma már minden jó dolgot el vesznek az emberektől. :(
Ha rajtam mulna.. nem kötném a buszos jogsit de B re se C re mert közük nincs egymáshoz!
Ugyan ugy csinálnám mint a trolit a trolihoz se kelett régen semiféle jogosítvány és az is busz!
Én igazságtalannak tartom hogy a buszosoktól követelnek minden sz@rt ilyen olyan GKI meg C jogsi stb..
A trolisoktól is meglehetne követelni! :)
Hisszen azt ne mondja senki hogy kötött jármű meg gumikerekes villamos mert ez nem igaz!
Vannak önjáró trolik is lásd solláris!
Arra sem kell a D jogsi sima TR el vezethető!
Az egész jogrendszer sz@rul van kitalálva és 2001 óta nem tudtak egy normális kategória rendszert ki találni!
Elárulok egy két dolgot..
B kategória mellé kapjátok a T = 185 ös korláttal jogosítványt!
T= Mezőgazdasági vontató vezetésre jogosít + könnyü pótkócsi is vontatható vele!
Van a rendes T kategória amit a traktorsuliba lehet le tenni illevte vidéken 16 éves kortól itt nincs korlátozás!
T= Mezőgazdasági vontató + 2 nehéz pótkocsi vontatható vele!
Ezt a jogos a CE sek meg kapják ami szerintem jogos is!
És meg kapják a Trolisok is!
Tudjátok miért?
Mert a trolijogosítvány TR és nincs hely a jogosítvűnyba! :DDD
Trolibusszal lehet vezetni :
A "TR" kategóriára érvényesített vezetői engedéllyel vezethető még - az orvosi érvényesség lejártát követően is, de legfeljebb az engedély kiállítását követő tíz évig - a mezőgazdasági vontató két nehéz pótkocsival, a segédmotoros kerékpár, a lassú jármű és pótkocsija, a kerti traktor és az állati erővel vont jármű.
Na érdekes nem? :)
Kiváncsi vagyok hány trolis tudna beinditani egy MTZ t két nehéz póttal menjen vele.. :DD
Ez egy érdekes dolog és nagyon jogszabályellenes is szerintem..
Továbbá ott van a M,K kategória ott sincs hely a jogsiba én 2001 be tettem segédmotoros jogsit, és ugy szerepel a jogsimba a M,K mint ha a K kategóriát is 14 évesen tettem volna le pedig azt le sem lehet 14 évesen tenni kerti traktor 16 év! :)
Ezek egy kis érdekességek voltak remélem hasznos volt! :)
526:)
"mert aki menne(pl én :D) annak Qrvára nincs 600 forintja C D GKI minden f@szomra..."
Így van... Az a GKI ráadásul szart se ér, csak pénzlehúzás az egész.
Tényleg akar ilyet a BKV?:D Erre kíváncsi leszek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!