BKV villamosvezető 8 általánossal?
526:)
210:) Milyen vállalkozást csinálunk?:D Valami olyat kéne, amivel tudunk a BKV-val szerződést kötni és mi is leakasztjuk a nagy lóvét:D
Ezt nem hiszem, hogy bárki is valaha igazságossá tudná csinálni... Veszett ügy:D De jól gondolod, próbálj majd minél feljebb jutni, ha bekerülsz:)
Arról esetleg nem tudtok valamit, hogy más munkakörbe belehet-e kerülni?(szerelők, karbantartás, tehát valamelyik garázsba valahogyan stb.) Köszi:)
210 :)
210:) Milyen vállalkozást csinálunk?:D Valami olyat kéne, amivel tudunk a BKV-val szerződést kötni és mi is leakasztjuk a nagy lóvét:D
Így van amiből van pénz! :))
Amugy a BKV nál csak a járművezetői beosztás a jó esetleg még a garázssoffőrség. :)
A takaritás hát.. inkább azt azért ne 526 :) Okos értelmes srác vagy nem vagy oda való! :)
Köszi kérdező:)
Persze, a takarítás semmiképpen nem érdekel:D Én valami műszaki jellegű állásra gondoltam. Persze ott biztos nincs annyi pénz, mint a járművezetőknek. Takarítani meg végképp nem fogok érettségivel, szakmával, technikusival... Félre ne értsetek, nem lenézem azt a munkát, hiszen ma már a diplomások is egyre lejjebb adják a szintet, annyira nincs munka. De ezt azért mégse...:)
210 :)
Kedves 526! :)
Én teljesen meg értelek, amikor annó állást kerestem én si nem jött össze semmi.. és már azon voltam hogy sikkasztok egy sort.. vagy megyek bankot rabolni! :)
Férreértés ne essen.. :DD
De én nem tudok éhezni meg nélkülözni.. :)
Van egy 18 éves barátom elég ügyesen keveri a kártyáit.. válalkozói igaziolványt kiváltotta és mindig tevékenykedik vmit..
Például házhoz járt számítógépeket telepíteni és számlát is adott a munkáról, ami után ő saját maga le adózott persze volt olyan is ahol nem kértek az ment egyértelműen a zsebébe fixen. :)
526 sok mindent lehet csinálni amiből pénz van most a bankrabláson kivül is. :)
Tudnék ám mesélni de itt azért még sem! :)
Sziasztok!
Nos igen, vannak akik nagyon talpraesettek ilyen téren, a haverod is ilyen:) Nekem ez valahogy nem menne, más a természetem stb.
És igen, nagyon nehéz ez a helyzet... Igaz, nekem csak technikusi a legmagasabb végzettségem, de szomorú, hogy ennyire nincs munka. Eltudom képzelni, hogy milyen az mikor mások diplomával nem találnak munkát. Ilyen a gazdaság, nincs mit tenni. Az ember vagy beáll a sorba, vagy még annyija sem lesz, mint amennyije lehetne. No mindegy, majd csak lesz valahogy. Legfeljebb tényleg elmegyek takarítani:D
Hát ez az, ennyire szar a helyzet. Gondolom végig szenvedte az egyetemet, most meg munkanélküli:S De itt nem is a végzettség a lényeg, hanem az, hogy nincs munkalehetőség. Így mindenki kezdi egyre lejjebb adni. Ahogy olvasgattam más fórumon is, nem egy diplomás villamosvezető van. Sőt, vannak diplomás jegyvizsgálók is a MÁV-nál. Régen ezeket a munkahelyeket lenézték az emberek, most meg isten munkák:D Én jelentkeztem tavaly egy raktárosi munkára(rabszolga munka lett volna) és olyan sokan jelentkeztek, hogy csomóan voltunk és vártuk, hogy ránk kerüljön a sor(állásinterjú). A fizetés lófing lett volna, ha bent kell tovább maradni, nem fizették volna... stb. Magyarul azért tolongtak az emberek, hogy egy ilyen helyre bekerüljenek:D A szomorú valóság:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!