Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy lehet az, hogy a fodrászo...

Hogy lehet az, hogy a fodrászok ilyen drágán vállalják a hajvágást?

Figyelt kérdés
Negyed órás hajvágásért a fodrászom elkér 4000 ftot. (középiskolás fiú vagyok). Szabadidőmben iskola mellett vállalok ismerősöknél alkalmi munkákat, pl. fabehordás, fűnyírás!!! Ahol 500 ftot szoktam kapni óránként. Miért ilyen drága egy fodrász, amikor én nyáron a napon dolgozva 500 ftot kapok egy órás munkáért, amikor a fodrász 10-15 perc alatt sokkal többet keres mint én egy óra alatt?
dec. 26. 08:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 anonim ***** válasza:
73%

54# igen, ismerjük az ilyen magát egekig magasztaló árust, aki magát piedesztálra emelve akarja lenyomni a konkurenciát. Köszönjük szépen ezt mi nem vesszeük be meg még sokan mások sem.

Egy igazi kereskedő soha nem szólja szarja a másik szolgáltatását/portékáját.

Ennyi.

dec. 26. 15:46
 62/79 anonim ***** válasza:
0%
54-esnek pedig igaza van. Ha valaki jó, akkor azt is látja, mennyire sikeres a konkurenciával szemben. És ha sikeres akarsz lenni, akkor jobbnak kell lenned a konkurenciánál.
dec. 26. 15:48
 63/79 anonim ***** válasza:
76%
60: felesleges gyerekeskedni. Nem kell azért duzzogni mert nem értünk egyet és nem csak olyan mentalitással lehet vállalkozni ahogy állítólag te csinálod. Fogadd el, hogy máshogy is működhetnek a dolgok. Ha ez neked új akkor még bőven van mit tanulnod. Ugyanannyit tudok összehazudozni magamról, amennyit te is.
dec. 26. 15:49
 64/79 anonim ***** válasza:
0%
61: egyáltalán nem akarom lenyomni a konkurenciát. Nem vagyok vak, látom mit csinál a másik és azt is látom, hogy minőségben sokkal rosszabb mint amit én csinálok. Ezek a tények. És ezt a megbízó is látja, mivel ő sem hülye. Sok vállalkozónak a baja az, hogy folyton a konkurenciát lesi és arra pazarolja az energiáját, hogy valahogy “lenyomja”, ahelyett, hogy arra fókuszálna, hogy az ő szolgáltatása legyen a legjobb a piacon.
dec. 26. 15:53
 65/79 anonim ***** válasza:
18%

64# fuu bmeg nem érted.

Nem akarnak minőséget, nem érted? Se a kereskedő, se a kuncsaftjai.

Mitől nem érted hogy az emberek nem egyformák, nem egyforma igényekkel és nem egyforma pénzügyi kerettel?

És főleg te mit lesegeted a m@sikat mindenki szarik beléd.

dec. 26. 15:57
 66/79 anonim ***** válasza:
26%
65: Te nem érted. Azért mert sem te, sem a te vásárlóid nem akarnak minőséget, csak minél olcsóbban eladni/megvenni a minél sz@rabb terméket, az a te vállalkozásodnak a működési modellje, nem pedig az egyetlen út ahogy működhet a vállalkozó. Lehet, hogy te a csóró/sz@rrágó vásárlók kiszolgálására építed a vállalkozásod, más meg nem. Vannak akik igénylik a minőséget és meg is fizetik azt. Ameddig ezt nem tanultam meg, addig nagyságrendekkel többet dolgoztam egységnyi pénzért mint most. Én inkább dolgozok kevesebbet jobb minőségben, mint sokat szar minőségben, ha a végén a bevétel ugyanannyi lesz. Látszik a mentalitásodon, hogy te tipikusan az a vállalkozó vagy, aki az anyját is 27 fillérért adná el, csak, hogy lenyomja a konkerenciáját…
dec. 26. 16:20
 67/79 anonim ***** válasza:
70%
Velem is ez a helyzet, mint 64-essel. Látom másokkal mi a helyzet, volt, hogy ügyfél panaszkodott. Nekem is az a célom, hogy jó legyek és elégedettek legyenek velem. Míg mások hírdetnek havonta itt-ott, addig nekem már hírdetnem sem kell. Innen tudom, hogy jobb vagyok, mint a konkurencia.
dec. 26. 16:23
 68/79 anonim ***** válasza:
0%

Pesten a körúton 2500-3000 Ft.

Valószínűleg olyan helyen van a fodrászat, ahova jársz, ahol nincs konkurrencia, nincs árverseny.

dec. 26. 16:28
 69/79 anonim ***** válasza:
50%

"nyáron a napon dolgozva 500 ftot kapok egy órás munkáért"

Munkahelytől vagy magánszemélytől?

Kérj 2000-t!

Fodrásznál meg alkudj!

dec. 26. 16:30
 70/79 anonim ***** válasza:
55%
Amúgy a hajnyírást simán megcsinálja magának otthon is az ember.
dec. 26. 16:31
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!