Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Belevágjak az új, de jobban...

Belevágjak az új, de jobban fizető munkába?

Figyelt kérdés

Műszaki diplomával rendelkezek. A főnökeimnek van ezzel egyenértékű vagy ennél gyengébb végzettsége, viszont a korom és tapasztalatom miatt alacsonyabb pozícióban vagyok.

Jelenleg egy gyárban dolgozok logisztika területén. 1,5 éve vagyok itt. Egyszer megpályáztam pont egy olyan pozíciót mint amire most behívtak interjúra egy másik helyre, de akkor nem rám esett a választás.

Jelenlegi munkámat úgy gondoltam kimaxoltam. 2 dolog amin változtatni akarok: nem akarok váltott műszakban dolgozni és jobban akarok keresni.

Itt kb 350-400 forintot viszek haza pótlékoktól függően és folyamatos műszakban dolgozok.

Az új helyen egy nehezebb, de a mostanira és a végzettségemre épülő munkát kellene végezni a termelésben. Szerintem simán menne, viszont amit az interjú előtt mondtak, hogy az angol nyelv használata napi szintű.

Szoktam filmeket/ játékokat nézni angolul vagy olvasni, de beszélni 6 éve nem beszéltem. Bár azt mondta a csajszi hogy elég a B2 tudás nem kell szakmai.

Bér: 350-400 vagy 500+ (az alatt nem vállalnám el)

Utazás: 30 perc vagy 2 óra (másik városban van, de úgy gondolom 2-3 hónap után odaköltöznék és akkor szintén annyi lenne)

Munkabeosztás 3x12 folyamatos vagy 8,5-9 óra H->Péntek rugalmas

Előrelépés: a mostaninál nem nagyon látok rá lehetőséget

Feladatok: A mostaninál a legnehezebb hogy nem szeretek targoncázni ott nem kéne, A leendőnél az angol nyelv használata

Egészségügyi hatás: Mindkettő egy gyár, de nem kellene éjszakázni

Ezek alapján én megpróbálnám, viszont 2 éve dolgoztam 2 hónapot a bankszektorba, eddig mindenhol megálltam a helyemet de onnan elküldtek. Annyira balf*sz voltam a betanulásnál, mintha kínai lett volna. Mondjuk így ha választani kéne még egy termeléssel kapcsolatos angol meló is ezerszer könyebben menne mint magyarul a sok banki marhaság.

SAP-t is angolul használom amitől félek ha valami nagyon szakmai vagy a beszédben bénázok.

Még annyit írnék, hogy a mostani meló olyan hogy nyugdíjba is mehetnék innen, de az éjszaka kikészít úgy hogy nem lesz aki nyugdíjba menjen. Szóval X éven belül amúgy az a tervem hogy a fővárosba költözök.

tegnap 21:38
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
3 szavazat
 1/1 anonim ***** válasza:
Sztem megpróbálhatod, a nyelvbe hamar bele lehet jönni.
tegnap 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!