Véleményeteket szeretném kérni azzal kapcsolatban hogy jól döntöttem e.26 éves férfi vagyok 6 év külföldi meló után vettem saját pénzből új lakást és autót.Nem tudtam felsőoktatást végezni sajnos és gondolkozom hogy belevágjak.Szerintetek mit tegyek?
Bár úgy látom, hogy a (helyes) döntés már megszületett, hadd közelítsem meg a témát egy másik irányból.
Jelenleg 26 éves vagy. Mire végzel a tanulmányaiddal, leszel (mondjuk) 30. Hogy ez mennyire van későn? 60 éves leszel, mire nyugdíjba mész. Jó eséllyel többet fogsz _dolgozni_ életedben, mint amennyit eddig összesen _éltél_.
Úgyhogy nem vagy lemaradva semmiről.
Azért mielőtt nagyon rosszul éreznéd magad, nézzél kicsit körül. Nagyon kevesen mondhatják ám el magukról, hogy 26 évesen saját pénzből vettek lakást meg autót, anélkül, hogy a fülükig eladósodtak volna.
Úgyhogy kétszeresen is kijár egy virtuális vállveregetés: úgy tűnik, ez, hogy elmész tanulni, nem az első jó döntésed. :)
Köszi szépen:) már csak egy olyan valaki kellene akivel ezt megoszthassam:D
igyekszem a tanulással fura lesz majd visszarázódni középsuli után.
Akaratero.
Ha allamira bekerulsz ingyen van a kepzes ameddig el nem fogynak az allami feleveid, at nem raknak fizetosre illetve vegzes utan ugyan ennyi idot kell itthon dolgoznod, mint amennyi allami felevet elhasznaltal 20 even belul. Ha ez sincs meg, akkor kell kifizetni a tandijat. 🙂
Bizom benne, hogy sikerul viszont a felvetelire mar csak jovo ev december vege-februar kozepeig tudsz jelentkezni, lesz egy eved esetleg ujraerettsegizni, atgondolni mit szeretnel tanulni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!