Általában mennyire együttműködő egy munkahely, ha a munkavállaló külföldi bankszámlára szeretné kérni a fizetését?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a külföldi átutalás költségeit joga van levonni a munkabérből a munkáltatónak. Ha ebbe is belemegyek, akkor vajon hogy állnak a dologhoz?2021. márc. 21. 12:09
2/14 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a választ.
2021. márc. 21. 12:13
3/14 anonim válasza:
Sztem okes lehet, multinal kb mindegy h melyik orszag melyik bankjanak utalnak
4/14 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy később a fizetésemet a Revolut számlámra kérném ki, mivel annyi helyen lehet olvasni, hogy arra is lehet. De ha a gyakorlatban legfeljebb a multik vevők erre, akkor azt hiszem marad a magyar bankszámla opció. :(
2021. márc. 21. 12:21
5/14 anonim válasza:
A revolutnál nem csak gyűjtőszámla van? Arra nem fog utalni munkáltató szerintem.
6/14 anonim válasza:
Jó a Revolut de gondol egyet és letilt.
Tapasztalat.
Nem ajánlom a teljes fizetésed oda utalását.
8/14 A kérdező kommentje:
5-ös Ezt így nem tudom én se, hogy annak minősül-e. Mindenesetre alkalmas a munkabér átutalására, különben nem reklámoznák annyira. Maga a Revolut is írja az alkalmazáson belül, hogy kérhetem a fizetésem a számlámra. (Ebben az esetben a Revolut kéri a munkaszerződésem másolatát, amivel igazolom a jövedelem forrását.)
2021. márc. 21. 12:34
9/14 anonim válasza:
Ja mondjuk elég bátor vagy hogy Revolutra akarsz fizetést kapni, aminek bármikor gondol egyet az algoritmusa és zárolja a számládat, aztán futhatsz a pénzed után egy külföldi ügyfélszolgálattal szemben, akik esetleg olyan iratokat is kérnek hogy igazold hogy nem vagy adócsaló, amik Magyarországon nem is léteznek.
10/14 A kérdező kommentje:
Akárhogy is van, a lényeget szerintem megválaszoltátok. Inkább felejtős a dolog.:(
Köszi a válaszokat.
2021. márc. 21. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!