Autószerelő szakma. Belevágjak?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretem az autókat, érdekelnek is, legyen az épp egy kis MATIZ, vagy egy D4D Avensis, urambocsá egy W124 Merci. Ha net közelben vagyok, akkor is szinte mindig valamelyik autó alkatrészes áruházat böngészem, főképp, hogy ragadjon rám valami, hogy mi micsoda, mégse kukaként álljak oda. Szóval lelkes vagyok, én úgy gondolom. De, azért látom a környezetemben, hogy sokan nem választják ezt a pályát, hasonló megrögzött autób.zik sem, inkább elmentek egyetemre valami mást tanulni. Szóval valami ok csak van. Egy kicsit ez az, ami elbizonytalanít. Meg ugye rengeteg pénz is kell ehhez. 24/F2022. jan. 30. 20:18
1/2 anonim válasza:
Vágj bele. Van esti képzés is.
A férjem egyetem után tanulta ki a szakmát, mert mindig is érdekelte az autószerelés. Azóta megcsinálta az eredetvizsgáló és a műszaki vb képzést is, valamint vizsgaállomásokat auditál. Szóval nem feltétlenül kell leragadni a szerelésnél.
2/2 anonim válasza:
Ne menj egyetemre. Én is sokat agyaltam az autószerelő és a gépészmérnök között. Sajnos utóbbit választottam. Mai fejjel biztos, hogy inkább autószerelőnek vagy autóelektronikai műszerésznek tanultam volna. Mérnökként jó eséllyel csak egy irodakukac leszel aki egész életében ki lesz téve a munkáltató hülyeségeinek, míg autószerelőként könnyebben lehetsz a magad ura. Én szeretek szerelgetni, és a mai napig hiányzik is,de sajnos nincs lehetőségem ezt a szakmát kitanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!