Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Belevágjak 30 évesen az...

Belevágjak 30 évesen az Egyetembe mechnatronikát tanulni?

Figyelt kérdés

Az elhelyezkedés és a fizetés is számít (felnőtt lévén).

Tehát fontos lenne számomra, hogy munkát is kapjak (nyilvánvaló). :D

Valami ötlet, tanácsok?

2016. szept. 22. 10:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Háát, alapvetően én pártolom azt, ha valaki tanulni akar, sőt én magam is ezt teszem egész életemben, de:

35 éves leszel amikor kikerülsz a munkaerőpiacra pályakezdőként.

A cégek nem akarnak egy 35 éves pályakezdőt.

22 éves pályakezdőt akarnak 15 év gyakorlattal...

Szóval nehéz lesz melót találni. Inkább azon gondolkozz, amit most csinálsz abból hogyan tudnál kicsit továbbképződni, rokon területre elkalandozni.

2016. szept. 22. 11:08
 2/6 A kérdező kommentje:

Mindenképpen ezt vagy ehhez hasonlót szeretnék.

Nem átlagos munkát ahol az első perc után elalszok olyan unalmas.

Engem a technológia érdekel.

Beszélgettem a Codecool programozói sulival is ahol garantálják, hogy 30-on felül nem leszek hátrányban és el tudnak adni egy céghez. Meg hogy nem kell aggódnom. Bár ennek így van értelme, mert tényleg nagy a hiány informatikusokból. Mellesleg ha már te is kiemelted a tapasztalatot ez a suli tapasztalat/gyakorlatorientált nem olyan mint az Egyetem, hogy nagyja elmélet.

Még ebben gondolkozom.

Az első szakmámat csak kényszer miatt végeztem el és semmi köze a technológiához. Bár amikor én szakmát választottam akkor még eléggé gyerekcipőben sétált az informatika.

2016. szept. 22. 11:50
 3/6 anonim ***** válasza:

Codecool-t >1 millaert felejtsd el. Amiket meg az ilyen "gyakorlatorientalt" kepzeseken nyomatnak, pont azokat tudnad magadtol is megtanulni konnyen, ha raszannad az idot. Ha meg magadtol nem menne, segitseggel sem menne.

"Bár ennek így van értelme, mert tényleg nagy a hiány informatikusokból."

Profi informatikusbol, aki szarer-hugyer' dolgozik, tenyleg hiany van.

2016. szept. 23. 08:42
 4/6 anonim ***** válasza:
29%
Codecool-al jól járhatsz. Nem kell az utolsóra hallgatni, ő vagy egy idióta vagy egy meg nem értett zseni aki szerint az átlagember hülye.
2016. szept. 23. 19:20
 5/6 anonim ***** válasza:
4-es, ervek? Vagy csak cc-t akarod marketingelni?
2016. szept. 23. 23:34
 6/6 anonim ***** válasza:
29%
Pont annyi amennyit te adtál.
2016. szept. 23. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!