Belevágjak? De úgy érzem, hogy nem megy sok lesz nekem.
2 éve dolgozom már, jelenleg 150 000ért.. 22 éves vagyok. Nagyon család centrikus és ragaszkodom az itthonhoz a megszokotthoz..
Azt találtam ki,hogy egy kicsit kimennék dolgozni külföldre összegyűjteni valamennyit. Az Internatinonal Business schoolba szeretnék járni, de a 4-5000 eurós tandíjakat nem tudnám kifizetni.. bár nem tudom pontosan,lehet,hogy csak egy két szak olyan,mert van ott valami 1000 eurós féleség is.. a jelenlegi fizetésemből rizikósan tudnám csak kifizetni, bár a 300 000Ft menne..
Miután meg van a pénz,jelentkeznék az iskolába. Ennyi hitelt sem kapok, szemeszterenként ennyi euró..
Megéri ezt a hosszú utat végig csinálni? Részemről tudom,hogy szenvedés lesz gyakran, főleg a külföldi tartozkodás..
Vagy egyenesen menjek külföldre és az ottani pénzzel érjem be,az még is csak hamarabb megvalósul,mint mire kitanulok és találok itthon egy jól fizető állást..
Vagy felejtsem el külföldet és tanuljak itthon valamit és hátha találok egy jól fizető állást?
A cél egy jól fizető állás itthon!
Ne vágj bele, hiszen nincs pénzed a tandíjra.
Miért nem tanulsz itthon? Nem hinném, hogy csak ott lehet valami versenyképes szakmát tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!