Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gondoltátok volna, hogy sok...

Gondoltátok volna, hogy sok fejlesztő pozira - ahol bérigényt meg lehet adni - az alsó átlagérték nettó 200-400 ezer ft között van?

Figyelt kérdés

Ezek sokszor olyan munkák, ahol már legalább 1-2, esetleg 3 év tapasztalatot is elvárnak..de akkor is le voltam döbbenve a nettó 196 ezres értéken..ugye a rendszer a jelentkezésem után automatikusan feldobta, hogy arra a pozira mások átlagban mekkora összeget adtak meg, mint alsó átlag..azaz többen még ennél is kevesebbet, ugye..volt persze felső átlag is, de az most mindegy (az amúgy jóval magasabb szám volt). Sok állásra jelentkeztem, mindegyiknél (!!) kb. ilyen alacsony volt az alsó átlag érték..gondolom nagy a kétségbeesettség, és sokan már akár minimálbérért is elmennének fejleszteni..Mit gondoltok ezekről? Lehetetlen, hogy ennyi legyen a troll..főleg azokra vagyok kíváncsi, akik rálátnak, hogy új embert (junior - medior szinten) mennyiért vesznek fel a céghez, ahol ő dolgozik..vagy akik túl vannak pár interjún / ajánlaton, mit tapasztaltak, meddig szabad nyújtózkodni a takaróval?

Fejlesztés mellett lehet tesztelés is, de inkább a fejlesztés érdekelne (mert érzésem szerint a "kevésbé trendi" it-s melóknál még lejjebb lehet a határ). Előre is köszönöm!

tegnap 22:09
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
Figyelembe véve, hogy mennyire telített a szakma junior szinten sajnos nem meglepő, hogy már itt tartunk.
tegnap 22:21
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

"ugye a rendszer a jelentkezésem után automatikusan feldobta, hogy arra a pozira mások átlagban mekkora összeget adtak meg"

Melyik rendszer, hol?

tegnap 23:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Mindenképpen adj egy linket ehhez a rendszerhez :D
ma 00:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Milyen rendszer volt ez?

Ezekben az adatokban én nem nagyon bíznék mert bárki beírhat bármilyen összeget, függetlenül hogy a szakmában van -e vagy sem.

Plusz Juniornál sokan gyakornoki pozíciót keresnek egyetem mellett az emberek aminél az összeg kb stimmel mert ~2500 az óradíj.

ma 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!