Hogy lehet az, hogy a fodrászok ilyen drágán vállalják a hajvágást?
29-es vagyok.
32: Annyira egyszerű dologról van szó, hogy évi 12 millió a bevételem. (lehetne több is, de alanyi adómentes akarok maradni és kell az a heti 2 szabadnap)
32, 33: Persze, a piac szabályoz. De MI határozzuk meg, hogy egy adott skálán mennyiért vállaljuk a szolgáltatást. Egyik fodrásznál 2000 Ft a hajváság, másiknál 4000 Ft. Az ügyfelek döntenek arról, hogy kihez mennek. Lehet valaki olcsó, de nem feltétlenül hozzá fognak menni az emberek. Nálam is vannak olcsóbbak, mégis annyi megkeresésem van, hogy már vissza kell mondanom párat, mert nincs kapacitásom.
Ha kevéslem a bevételem, akkor árat emelek. Aztán majd kiderül, hogy lesz-e elég meló. Ha valaki jó, akkor lesz. Én is olcsón kezdtem, de emeltem, mert több pénz kellett. 25 ügyfélből 1 elment, jött helyette 4 új.
Nekem ez a tapasztalatom. Sokan itt a PIACOT hajtogatjátok, de ha ügyfelekkel foglalkozunk, akkor a szimpátia is szükséges, a korrektség, csak akkor fognak neked többet fizetni, ha kedvelnek és elégedettek a munkáddal. Ahhoz pedig, hogy ügyfeleket találj hírdetések is kellenek, saját honlap stb.
Nem tudom, hogy itt hányan vállalkozók, de én végigmentem a folyamaton, tapasztalatból beszélek. Fel lehet háborodni, hogy mit képzelnek a vállalkozók, mennyi pénzt elkérnek erre-arra, de nem muszáj igénybe venni a szolgáltatásokat. Majd más igénybe veszi. Ha egy vállalkozónak nem lesznek ügyfelei, akkor vagy abbahagyja, vagy megelégszik kevesebbel.
#41 -#42
Nincsen semmi gond.
"32: Annyira egyszerű dologról van szó, hogy évi 12 millió a bevételem. (lehetne több is, de alanyi adómentes akarok maradni és kell az a heti 2 szabadnap"
Na. Pont, ahogy sejtettem.
Csak az egyszemélyes E.V-t havi 1 millió BEVÉTELLEL ne állítsd már be úgy, hogy az annyira profi és te mindent is tudsz.
Nem olyan sok pénz az.
Ráadásul ez a felállás inkább számlás alkalmazott, mint vállalkozó.
Vállalkozó az, akinek van 12 fodrászüzlete, és annak a bevételeiből, manageléséből él.
43, tudom hogy nem sok pénz, de ezt sem oylan könnyű elérni egyéni vállalkozóként.
Te vállalkozó vagy?
"Vállalkozó az, akinek van 12 fodrászüzlete, és annak a bevételeiből, manageléséből él."
És ezt miből számolta ki? Matematikus ön?
Áh, megtaláltam. Vagy te vagy a pasi a videókban, vagy nagy Kulcsár Akadémia fan vagy.
Ha a második, akkor meg ne okoskodj, főleg akkor, ha nincsenek saját gondolataid.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!