Hogy lehet az, hogy a fodrászok ilyen drágán vállalják a hajvágást?
Figyelt kérdés
Negyed órás hajvágásért a fodrászom elkér 4000 ftot. (középiskolás fiú vagyok). Szabadidőmben iskola mellett vállalok ismerősöknél alkalmi munkákat, pl. fabehordás, fűnyírás!!! Ahol 500 ftot szoktam kapni óránként. Miért ilyen drága egy fodrász, amikor én nyáron a napon dolgozva 500 ftot kapok egy órás munkáért, amikor a fodrász 10-15 perc alatt sokkal többet keres mint én egy óra alatt?ma 08:40
1/73 anonim válasza:
Ha te 500 forintért lenyírod a füvet jöhetsz hozzám is..30 perc alatt megvagy vele és kerestél 250 jómagyar forintot.
2/73 A kérdező kommentje:
Írok privátban. :)
ma 08:48
3/73 anonim válasza:
Fa behordás, fűnyíráshoz nem szükséges tudás, terem bérlés, míg hajvágáshoz igen.
Egyébként az 500 forint óránként rendkívül kevés. Azt javaslom ne dolgozz feketén, másképp átvernek!
4/73 A kérdező kommentje:
A fabehordás, fűnyírás esetén mennyit lehetne elkérni egy órára, ami nem pofátlanság?
ma 08:54
5/73 A kérdező kommentje:
Csak azért furcsálom, mert amikor elmegyek fodrászhoz, egy napi munkám árát hagyom ott negyed óráért..
ma 08:55
7/73 anonim válasza:
Barbernek meg pillásnak kell tanulni, jobban keresnek, mint a senior szoftverfejlesztők, nem tudtad?
8/73 A kérdező kommentje:
A tízszeresét kérjem el, amit eddig kértem?
ma 09:04
10/73 anonim válasza:
5000 kicsit sok szerintem.
3000-et kérj, de dolgozz rendesen, ne lassítsd direkt a munkát. Meg ne nyomkodj telefont.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!