Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyiket választanád? Biztos,...

Melyiket választanád? Biztos, nyugodt, unalmas, érdektelen munka, vagy pörgős, stresszesebb, sokkal érdekesebb, kihívásokkal teli és bruttó 200 ezer forinttal több fizu.

Figyelt kérdés

ma 16:30
A kérdező szavazást indított:
Biztos, nyugodt, unalmas. Fizetés kevés.
Több fizetés, de stresszesebb, nagyobb kihívás.
14 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
A másodikat, még akkor is, ha nem járna több fizetéssel.
ma 16:36
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Attól függ, ha a nyugodt, stresszmentes helyen fizetnek mondjuk bruttó 700 ezret, akkor azt választanám, de ha csak bruttó 500 ezret, akkor a másikat..
ma 16:45
 3/10 A kérdező kommentje:

Bruttó 430 ezer a jelenlegi fizetésem. Minimum br. 660 ezer lenne a másik helyen...

Csak már annyira belesüppedtem ebbe a langyos vízbe, hogy nem tudom, fel tudnám - e venni a ritmust az új helyen... 41 évesen...

ma 17:06
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
Hát bruttó 430ból hogy élsz meg? Az még nettó 300 ezernél is kevesebb. Ha nem vagy rászorulva, mert van aki eltart, akkor ne menj máshova. Ha kell a pénz, akkor jobban járnál..
ma 17:12
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretnél nyugdíjba menni, érdemes váltanod. Még ha nem is lesz nyugdíj addigra, de félretenni akkor is muszáj. A mostani fizud alapján éhenhalnál a jövőben. És inkább most vedd fel a ritmust mint 10 év múlva.
ma 17:32
 6/10 anonim ***** válasza:
29%

Biztos, nyugodt, unalmas, érdektelen munka.

Semmilyen plusz pénz nem ér meg annyit, hogy feladjam érte a nyugalmamat.

ma 17:34
 7/10 anonim ***** válasza:
56%
Nyugalom és kevesebb pénz. De mondjuk igénytelen is vagyok.
ma 19:58
 8/10 anonim ***** válasza:
50%

Pörgés

A pénz nagyúr + én eleve nem bírom a nem pörgős munkákat.

ma 21:48
 9/10 anonim ***** válasza:
47%

Hát nálam fordítva volt.

Fiatalon pörgős, stresszes, érdekes, kihívásokkal teli munkát végeztem elég kevés pénzért.

Most biztos, nyugodt, unalmas, érdektelen munkát végzek havi 1,3 millióért.

Ha szükségem lenne stresszre és pörgésre akkor csinálhatnák valami hasonlót havi 2 millióért Budapest. De nincs rá szükségem. IT szektor.

ma 22:43
 10/10 anonim ***** válasza:

Én biztos, hogy a nyugalmat választanám!

Ez a pénz nem akkora különbség, hogy megérje kifacsaródni miatta....

Különben a különbözetet költheted majd nyugtatókra.

ma 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!