Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy lehet az, hogy a fodrászo...

Hogy lehet az, hogy a fodrászok ilyen drágán vállalják a hajvágást?

Figyelt kérdés
Negyed órás hajvágásért a fodrászom elkér 4000 ftot. (középiskolás fiú vagyok). Szabadidőmben iskola mellett vállalok ismerősöknél alkalmi munkákat, pl. fabehordás, fűnyírás!!! Ahol 500 ftot szoktam kapni óránként. Miért ilyen drága egy fodrász, amikor én nyáron a napon dolgozva 500 ftot kapok egy órás munkáért, amikor a fodrász 10-15 perc alatt sokkal többet keres mint én egy óra alatt?
tegnap 08:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/79 anonim ***** válasza:
64%
67: végre egy olyan vállalkozó akinek rendben van a mentalítása. Csak így tovább, ne hallgass senkire! Hidd el, hogy hosszútávon ez a jó út ;)
tegnap 16:33
 72/79 anonim ***** válasza:
0%

"A fodrászod például levágja a hajad, amit te nem tudsz magadnak megcsinálni."

Mért ne tudnád?

tegnap 16:34
 73/79 anonim ***** válasza:
100%
Le tudod vágni magadnak is, csak jó eséllyel nem olyan minőségben. Fiatalon és is vettem egy hajnyírót és hetente levágtam magamnak. Ez volt a legolcsóbb és legegyszerűbb megoldás. A végeredmény mondjuk úgy vállalható volt. Most meg borbélyhoz járok, aki olyan frizurát/szakállat csinál nekem, amilyet én magamnak sosem tudnék mert nem értek hozzá és nem is vagyok hozzá elég ügyes. Régen időm volt és azt áldoztam fel a hajamért, ma pénzem van és azt áldozom fel.
tegnap 16:59
 74/79 anonim ***** válasza:
66%
73: Akár hagyhatod megnőni is.
ma 01:59
 75/79 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy ez lenne a megoldás a problémára. Én pl. utálom a hosszú hajat, már akkor rosszul vagyok ha 2-3 centisre megnő. Ennyi erővel semmilyen szolgáltatást nem kell igénybe venni. Ha valami tönkremegy akkor hagyjuk úgy, vagy ne használjuk többet, mert jóvanazúgy?
ma 07:52
 76/79 anonim ***** válasza:
27%

75# 2-3 cm az hosszú??🤣🤣🤣

Egy férfinak legyen rendesen haja! Minimum 5 cm de inkább több. Csak magyarországon megy ez a letarolt dögfej stílus. Szegény nők akiknek csak ez jut. Kapkodnak a hajas pasikért.

ma 08:39
 77/79 anonim ***** válasza:
64%
76: Ezt ne te döntsd el! Köszi!
ma 08:42
 78/79 anonim ***** válasza:
27%
77# mivel te nem tudod eldönteni, hát elmondtam. A nők 99%-a gyűlöli a dögfejet, de nem jut neki más. Pont az ilyen ostoba felfogású pasik miatt mint amilyen te is vagy. De nekem mindegy milyen vagy, számításba se jöhetnél, már kuka.
ma 09:35
 79/79 anonim ***** válasza:
Köszi 78-as, mindenki el tudja dönteni, hogy neki mi tetszik. A nők is. Majd akkor nyilatkozz a nők nevében, ha birtokában vagy egy reprezentatív felmérésnek a témáról. Miért lenne ostoba felfogású az akinek nem egyezik a véleménye a tiéddel? Na ez az igazi ostoba felfogás, ezt elárulom. Akárcsak az, amikor valaki azzal próbálja a szubjektív véleményét tényként beállítani, hogy arra hivatkozik, hogy ezt sokan mások is így gondolják. A tinédzser kor vége felé az egészséges személyiségű ember kinövi, hogy más véleménye meghatározó legyen számára.
ma 10:43
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!