Mit csináljak, ha idegesít, hogy más többet keres, mint mi?
Annyira mi sem keresünk rosszul a férjemmel, 900e (+ bónuszok évente többször) kb ketten, én 500e nettót, a férjem 400e körül.
De csomó ismerősöm jobban keres nálunk, az összes barátnőmnek eskü IT-s férje van szinte mindnek, programozók, meg külföldi cégnek dolgoznak ki itthonról. Most az egyik másik barátnőm is elhencegett ma, hogy talált új munkahelyet bruttó 900 ezerért. Nem akarok irigykedni másokra, de mégis így vagyok vele. Mi is tanultunk világ életünkben, de munka mellett én is és a férjem is, nyilván nem tudtunk orvosira meg ilyenekre járni, mert el kellett magunkat tartani 16 éves korunktól. Egyszerűen folyton csak az jut eszembe, hogy mi miért nem találunk jobbat? Amúgy nyugis és rugalmas munkánk van mindkettőnknek, nyilván az is szempont. Titeket nem idegesít ez ha mások körülöttetek ennyire jobban keresnek?
"Egyszerűen folyton csak az jut eszembe, hogy mi miért nem találunk jobbat?"
Ti ennyit tudtok.
Nálunk csak a feleségem keres annyit, mint Te ketten együtt én meg még jóval többet keresek.
Nem jártunk büfé, ruhatár szakra feltétlenül. Vagy ki mit nevez annak, van akinek minden az...
Amúgy nem volt érettségi után választásom, mert már 16 évesen dolgoztam, estin érettségiztem, utána dolgoztam tovább és levelezőn kellett járnom, nem bulizgatva, ott meg kevesebb szak van, 12 óráztam éjszaka nem diszkóban hanem munkahelyen, amellé azért nem tudsz bármit tanulni. Közigazgatás-szervező szakra jártam, alkotmányjog, rendészet, munkajog, büntetőjog, eljárásjog, polgári jog stb tárgyakat tanultam, nyilván van akinek ez büfészak, de azért beültetnék sok mindenkit egy büntetőjog vizsgára. De végül nem közigazgatásban helyezkedtem el, hanem egy logisztikai világcég jogi osztályán vagyok.
A férjem meg nemzetközi szállítmányozás szakra járt, ő is logisztikában dolgozik.
Sajnos van aki nem születik IT zseninek, nem mindenki ért hozzá ahhoz sem amúgy.
"Persze neki lehet állni 30-40 évesen is tanulni, csak munka, gyerek, kutyák, háztartás mellett azért necces mégis mit."
Hát akkor nem marad más, lottózni kell.
Akár az is opció.
De gondoltam már arra is hogy a mostani munkám mellé kellene egy másik ami pl ügyfélszolgálat, full home officeos, simán beleférne.
A mostani mellé..nem utána
8-16 dolgozok, de simán beleférne 8-16 közt egy másik munka is..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!