Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Régi munkahelyre visszamenni?

Régi munkahelyre visszamenni?

Figyelt kérdés

Szóval még tavaly történt hogy eljöttem a munkahelyenről (irodai,multiban), mert kaptam egy sokkal jobb ajánlatot.

Csakhogy nem vált be a hely, nagyon nem éreztem jól magam ott. Fél évet bírtam majd felmondtam.

Az előző helyen nagyon jól teljesítettem, a főnökökke jóban voltam, kollégákkal is elvoltam.

Így úgy föntöttem hogy visszamegyek. Szó nélkül vissza is vettek.

Igen ám, csak a kollégák részéről nem az volt a fogadtatás amit vártam..

Sokan gáznak tartják amit csináltam, bunkók, a hátam mögött összesúgnak, szóval nem éppen a legjobb időszakomat élem itt. Szóval ciki az egész így.

Mit gondoltok erről? Mit lehetne tenni?

ma 01:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Az a meglátásom az ilyen emberekről, hogy nagyon gyerekesek, mentalitásban is.

A normális ember teljesen megérti, hogy normális embertársa a jobbat akarja. Igaz ez karrier, munka, fizu témákban is.

Semmi gáz nincsen abban, hogy megpróbálsz valami újat a jobbért, mert szeretnéd, hogy jobb legyen.

Inkább az olyanokat szánom, sajnálom, akik nem elég érettek ezt felfogni. Kezeld őket gyerek aggyal rendelkezőknek. Nem nőttek fel fejben. Sok ilyen van.

Te pedig ne állj be közéjük azt gondolva, hogy "gáz"... Mert akkor te se vagy különb tőlük érettség szintjén.

Az a gáz, ha te magad is annak tartod.

Legalább rájöttél erre is, hogy nem is olyan jó az a kis közeg, amit túlidealizáltál, csakmert jóba voltál velük.

Sokakban forr a rosszindulat gyermeteg módon. Sokszor olyanokban, akik nem mernek lépni a jobbért az életben. Legyen szó magánélettől karrierig.

Figyeld csak meg az embereket.

Kik azok, akikben nagyobb az ellenszenv, hogy te visszamentél. Mennyire mernek lépni vagy sem. Elég csak hallgatni mindazt, ami elhagyja szájukat, amiket megoszt avagy panaszkodik.

Pl párkapcsolat. Sokakat hallani panaszkodni, de nem mernek lépni a jobbért.

Az ilyenek pedig kifejezetten szeretnek csámcsogni pl az olyan eseteken, mint a tied.

Te mertél lépni, jobbat keresve. S igen megesik, hogy nem mindig jön össze.

De ha meg sem próbálod, akkor nincs a pakliban az se, hogy igen: jobb lehet.

Ilyen az élet.

Ne foglalkozz velük és ha adódik vagy találsz jobbat, merj bátran lépni továbbra is. Csak így lehet haladni az életben.

Szóval ne szégyelld a helyzetet!

Nem merném összeszámolni hány fail-om volt mire meglett a jó vagy jobb. S igaz ez hobbi alkotásaimtól a karrierig.

Pl most is a 8. prototípus kivitelezését csesztem el... Nembaj, majd következő menni fog. Tanulok a hibából és újra csinálom.

Csináld újra te is a dolgokat, ha kell. Ne húzzon vissza egy olyan kis közeg, akik igazából jelentéktelen szemtanúi voltak visszatérésednek.

Vagyis nem fontos személyek az életedben, de még csak nem is szeretteid. Szimpla mellékszereplők.

Szóval így tovább s remélem a következő lehetőségek egyike jobb lesz a jelenleginél. 😉

Én meg megyek vissza újra önteni a viasz alapot, hogy ébredéskor már a kezembe foghassam a kidolgozáshoz.🙃

ma 02:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!