Előző munkahelyre visszamenni egy hónap után?
Egy multinál dolgoztam és eljöttem egy big4 céghez hasonló területre. Nagyon nem jött be a mentalitás amit itt van, egyáltalán nem tetszik. Egy hónapja vagyok itt de nagyon rosszul érzem magam. Alapvetően már egy tapasztalt szeniorabb pozícióra jöttem át.
Az előző helyen, ahonnan átjöttem, a vezető nagyon szeretett, úgy vált el tőle, hogy bármikor visszamehetek ha úgy érzem. A csapatban volt pár ember akivel nem jöttem ki annyira jól kis részben ez is volt a váltás oka (nem csak ez,hanem a fizetés) viszont maga a munka nagyon jól ment és szerettem is, lazán ment minden, nem stresszeltem, ellentétben ezzel az új hellyel.
Elgondolkodtam, hogy felmondjak a próbaidő alatt és visszamenjek a régi helyemre. Nem lenne kellemetlen így 1 hónap után elmenni, várjam meg a 3 hónapos próbaidő végét? Illetve mit mondjak az új helyen,miért megyek máris el? Nagyon nem szeretem a konfliktusokat. Valamint nem tudom nem lenne e még kellemetlenebb a régi helyre visszamenni.
Volt már valaki így? Bármilyen hasonló tapasztalatot vagy tanácsot szívesen fogadok.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!