Visszamennétek olyan munkahelyre dolgozni ahonnan korábban kirúgtak?
Figyelt kérdés
Engem az egyik 20 ezer m²-es hipermarketből kirúgtak, mint árufeltöltőt, mert állítólag az egyik régóta ott dolgozó pénztáros vénlánynak nem voltam szimpatikus.
8 hónappal később meg nekem sírtak, hogy menjek vissza dolgozni árufeltöltőnek, mert amúgy jól dolgozok és rohadtul nincs ember (alapjáraton is durva emberhiány van náluk és ráadásul épp többen felmondtak).
Ti visszamennétek olyan munkahelyre dolgozni, ahonnan korábban kirúgtak?
dec. 3. 04:55
1/9 anonim válasza:
Biztos, hogy nem. Főleg nem olyan pozícióba amit bárhol máshol is be lehet tölteni és nyilván nem is a legjobban fizető.
2/9 anonim válasza:
Ha nincs más akkor visszamennék. Gondolom ezt egy minimálbéres meló.
3/9 anonim válasza:
Vissza, elvégre más rúgatott ki, de csak lényeges fizuemeléssel fogadnám el és azzal az extra feltétellel, hogy aki eredetileg keverte a kaksit, annak nem adnak a szavára soha többet veled kapcsolatban. (ha még ott van)
4/9 anonim válasza:
nekem nem tudtak annyit fizetni eddig hogy az egykor otthagyott helyre vissza mennjek... mondjuk nekem vannak elveim... :D
5/9 anonim válasza:
Csak, ha munkanélküli vagy ÉS az a vén kva már nincs ott. Másképp nem érdemes.
6/9 A kérdező kommentje:
Az a probléma nem tudni melyik pénztárosnak nem voltam szimpatikus. Csak pletyka szintjén hallottam, hogy emiatt rúgtak ki.
dec. 4. 04:52
7/9 A kérdező kommentje:
#2: Minimálbért az alacsony népességű környékeken fizetnek, valami zugboltban. Ez garantált bérminimumos fizetést ad.
dec. 4. 04:53
8/9 anonim válasza:
Garantált bérminimum 🤣
Kb van 15-20 ezer ft különbség a minimálbér közt!
Ilyen árak mellett ez még kenyérre se lesz elég de ha nincs más és jó érezted magad akkor vegetálni jó lesz! Ez van sajna...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!