Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mekkora (havi) bevétel mellett...

Mekkora (havi) bevétel mellett takarítasz meg 600.000-650.000 Ft körüli összeget havonta?

Figyelt kérdés

#bevétel #megrakarítás
tegnap 23:05
 1/10 anonim ***** válasza:
71%
Akkor maradt ennyi, mikor 1.1M korul volt a nettom.
tegnap 23:12
 2/10 anonim ***** válasza:
58%

Függ attól hogy hol élsz, van -e autód, saját lakásod és mik a jelenlegi igényeid(hiszen nincs értelme kuporognod amikor egy jobb havi fizetésnyit félre tudsz tenni).

Ha nem infláltad el az életed, de költesz magadra akkor én azt mondanám hogy olyan 1.2 milla kellene nettóban ahhoz hogy 600 ezer realisztikus legyen.

ma 00:17
 3/10 anonim ***** válasza:
67%
Mivel olyan 500k megy el havonta ezert min 1.2
ma 03:21
 4/10 anonim ***** válasza:
31%

Ez attól függ. Ha van 600-650 ezer bevételed, abból nyilván nem takarítasz meg ennyit.

ha a kiadásaid nagyon lefaragod, tehát minimális szinten költesz, saját lakásod/házad van, nagyon alacsony rezsivel, olcsó kajákat eszel, otthon főzöl, nem pazarolsz, nem rendelsz semmit, nem szórakozol stb. akkor mondjuk a megtakarítandó összeg +150 ezer ft elég, de akár kevesebb is lehet.

Életmódtól függ a dolog, ha nagyon aszkéta módon élsz akkor tényleg elég lehet 700-750 ezer ft is akár.

ma 06:06
 5/10 Sanyi2025 ***** válasza:
60%

Igen, attól függ.

Mi ketten élünk albérletben, szóval nekünk ekkora havi megtakarításhoz biztos 1 millió feletti bevétel kellene.

ma 08:12
 6/10 anonim ***** válasza:
71%
Ha nem szállnék el és nem vállalnék be valamit, akkor 800-ezerrel már megtakaríthatnék 600-ast. 200 alatt költök extrával együtt. De annyi pénzből én már beleugranék valamibe. Ugyan olcsó lakbérem van, de szívesen kiváltanám azt is.
ma 08:59
 7/10 anonim ***** válasza:
45%
Havi nettó 900 ezres fizetésnél megmaradna ennyi nekem.
ma 09:03
 8/10 anonim ***** válasza:
49%
900-at keresek es nagyjabol 5-650-et teszek felre havonta jelenleg.
ma 09:07
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Nagyjából ennyi marad meg egy jó hónapban az 1,3 millióból. Persze ketten vagyunk, van kocsi, lakáshitel és két kutya. Plusz ha van a hónapban valami nagyobb kiadás (pl új háztartási gép, ha tönkrement valami), akkor nem marad ennyi.

Ha egyedül élnék, kutya nélkül, akkor az 1,3 millióból megmaradna 800-900 is akár.

ma 09:32
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Én nettó 1 millából a felét tudom megtakarítani,tehát 1,2 milla kellene minimum.
ma 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!