Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Youtuberkén mennyi a havi...

Youtuberkén mennyi a havi bevételed a saját videóid után?

Figyelt kérdés
Mennyi a követőd, milyen gyakran csinálsz új videót?

nov. 23. 17:49
A kérdező szavazást indított:
100 ezer Ft alatt
100-250 ezer
250-500 ezer
500-900 ezer
900 ezer-másfél millió
1.5 millió-2.5 millió
2.5 millió-5 millió
5millió-10 millió
10 millió felett
13 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
224 ezer feliratkozó; félmillió forint környéke - angolul gyártok tartalmat, ez nagyban megdobja a megtekintésenkénti fizetést. magyarországon töredéke volna.
nov. 23. 20:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nálam komplikáltabb a helyzet.

Vállalkozáshoz lett társítva idővel a youtube.

Kezdetben kb fél évig stagnált a youtube, mivel havi 1-2 videót dobok fel.

Pár másik platformon megforgattam a tartalmat. Onnantól kezdett felfele menni a kicsike. Akkor kezdett bejönni egy kis zsebpénz. 100k alatti összegek.

Majd a sima zenével ellátott alkotói és termékbemutató videókat feliratoztam, angolul is. Onnantól pörgött felfele.

600-700k között mozog jelenleg.

Megjegyzem: ebből megy le adó is és az összeg nincs elverve akármire. Visszaforgatok alapanyagokba (nem olcsók a munkáim alapanyagai, eszközei), kiállítások megrendezésére stb.

Az alap bevételem az alap termékekre megy. A plusz kísérletezések és prototípusok a videózás keretét terhelik, így nem kell már agyalnom:van ötletem, de szűkös a keret, de nem vehetem ki csak úgy az alap vállalkozásból és ki is kell fizetnem 2embert magam mellett.

A kísérletezgetésben pedig ugye vannak minuszok, failok is. Nem kevés,de a végeredményt imádom.

Soknak tűnhetnek adott összegek a külső szemlélőnek, de az igazság az, hogy nem sok.

Megteheti az ember,hogy szimplán feléli, költ minden vacakra.

Akinek meg van esze az visszaforgatja vagy elteszi, gondolva a jövőre.

Pl ha házat akarsz stb fiatalként.

Meg ugye a sok munka,idő, amit beleöl mindebbe az ember. Amit nem lát a külső szemlélő.

Pl csinálom a munkát az asztalnàl, de közben figyelni kell kamerát, fénybeállítást, a kompozició közepén maradsz-e a kijelzőn.

Lemerült-e a kamera stb. Aztán a több órás szerkesztés.

Sokat számít a videó vágása,szerkesztése is.

Vannak még tervek.

Pl nemrég beiktattam a termék mellé kapott minikatalógusba 2 QR kódot, ami egyenesen a weboldalra és youtube-ra viszi a vásárlót.

Ez most ismét növekedésbe kezdett az elmúlt hetek számait nézve.

nov. 27. 10:21
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Múlt hónapban kezdtem, két hete lett meg a partnerség, jelenleg 3000 feliratkozó és közel 100k bevétel. Sikerült egy olyan tematikát kifognom ami nálunk még nem annyira bejáratott, így már az első videóimat több ezren nézték. Heti két videó.
nov. 29. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!