Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Érdemes kamu önéletrajzot írni?

Érdemes kamu önéletrajzot írni?

Figyelt kérdés

28 évesen vagyok pályakezdő. Persze dolgoztam már korábban is. Gyárakban meg egyéb helyeken. De csak 2 év munkaviszonyom van. Egyetemen bukdácsoltam, meg voltam munkanélküli is.

Szakmai szempontból lényegtelenek ezek a munkahelyek. Úgy színezném ki a dolgot, hogy egyik gyárban 10 hónapot voltam valójában, az önéletrajzba meg azt írom, hogy 15 hónap. Csak nem hívogatják már fel őket.

ma 00:23
 1/6 anonim ***** válasza:
75%
10 vagy 15 hónap nem tök mindegy? Ennyire ne legyél már szar.
ma 00:36
 2/6 A kérdező kommentje:

Hát ha ezt 2 munkahelynél is bejátszom, akkor már szinte nyertem is 1 évet.

"Ennyire ne legyél már szar."

Mert az jobb, ha üresség tátong? Rákérdeznek miért nem dolgoztam, mi a fenét mondok akkor.

ma 00:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak nem keresnek fel random gyárakat, hogy a Béla ott dolgozott-e a soron X ideig.
ma 00:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha szakmailag nem releváns, akkor nem is kell beleírni. Azt írdd vele, ami releváns, ha nincs, akkor esetleg projektet, önkénteskedést, egyetemi cuccokat.

Persze ha van bármi átvihető tudás, akkor írdd bele a gyárat is.

ma 00:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Semmi értelme, mivel a gyári munka nem érdekoi a munkáltatót, viszont pikk pakk kiderül a kamu, ha az eü kiskönyved leadod.
ma 02:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az inkább negatív, hogy ilyen rövid ideig dolgoztál egy helyen, semmit se nyersz, inkább csak veszíthetsz.
ma 07:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!