A kapitalizmusban csak az mondhatja magát a rendszer nyertesének, aki vállalkozó? Mindenki más egy kizsákmányolt lúzer?
Te nem is házat akarsz, csak gyűlölsz mindenkit, aki jobban keres...
Egyébként meg nem arra kell spórolni, hogy 70 milliós házad legyen nulla hitellel. Hanem össze kell rakni az önerőt egy kis lakásra, elkezdeni az önálló életet, építeni a karriert, hitelt törleszteni, mellette tenni félre az önerőt a következőhöz. Aztán amikor megvan a lehetőség, akkor továbblépni nagyobba.
Sokat segít, ha nem egyedül, hanem párkapcsolatban vagy. A pályakezdő nettó 300-at, gyorsan fel lehet tornázni nettó 450-500-ra, ha van egy hasonlóan motivált párod, akkor máris nettó 800-900k-ból gazdálkodtok, az meg mindenre is elég.
De ugye könnyebb utálni mindenkit aki tesz a boldogulásáért, mint lépni.
De tökéletesen értem, hisztizel, hogy 22 évesen nem hullik az öledbe a semmire a kánaán... Megsúgom így régen sem hullott.
Nem baj, kellenek az ilyen emberek is. Különben nem lehetne krumplival szavazatot venni
Nem szavazok a Fideszre. A Fidesz is a burzsoázia pártja. Bár még mindig jobb a vadkapitalista Márki-Zaynál.
Hiába keresek jól, akkor is boldogtalan az életem. Feljöttem Budapestre egyetemre aztán elmentem egy irodába. De utálom az egészet, utálom a nagyvárosi életet. Haza akarok költözni a faluba.
Gondoltam rá, hogy ki kéne költözni Kínába.
Meg azért is szimpatizálok a pártállami rendszerrel, mert én magam is hatalmat akarok.
Menj kamionozni nemzetkozibe, 10 ev alatt megvan a 100 millio
Tanulj jobban fizeto szakmat pl programozo, havi 8-900k ott is megvan
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!