Komolyan mi a baj a kisgyerekes munkavállalókkal?
Raktárban dolgoztam mielőtt elmentem szülni. Most visszajöttem. Mondtam a HR-nek, hogy én csak 8tól 4ig tudok dolgozni, hát nem igazán tetszett már ez sem nekik, el akartak küldeni. Aztán az egyik ismerősöm a cében valahogy elintézte, hogy visszamehessek a helyemre 8-4ig. Tavasszal jöttem vitte. Covidkor 1 hónapot otthon kellett maradnom mivel bezárt az ovi. Nyáron egyszer beteg volt a gyerek. Most kezdte az ovit, és folyton beteg. Összesen 4x voltam vele otthon 1 hónapot.
Tegnap behívtak a HR-re, hogy jövő héttől vagy bejárok normálisan dolgozni, vagy nem tudnak tovább foglalkoztatni. Mondtam nekik hogy a gyerek apja 4 műszakban van, ő többet keres. Nekem kell otthon maradnom ha valami gond van. Erre a hr-es nőszemély megvonta a vállát, és azt mondta oldjam meg, ez nem szeretetszolgálat. A munkatársaim is kikezdtek, mert hogy levettek a darabszámból, és nem kell annyi ember a cégbe. Konkrétan azt mondják rúgjanak ki engem, mert hogy rám nincs ott szükség.
Komolyan mi ez az embertelen, gyűlölködő stílus? Így vállaljon valaki manapság gyereket hogy aztán kirúgják?
#53 "Drága gyermek ellenesek, elfelejtettétek tán, hogy ti is voltatok gyerekek? Sajnálom, hogy ti szüleitek meghozták ezt az áldozatot értetek, kár volt."
Én nem felejtettem el. De a szüleim dolgoztak. Nagyon sokszor nagymamám vigyázott ránk. Ha a nagyi nem tudott, akkor egyszer apukám, egyszer anyukám maradt itthon. 10 éves koromtól meg már elvoltam otthon egyedül. És nem voltam állandóan beteg, pedig nem tömtek vitaminokkal, csupán nem voltam elszigetelve hermetikusan, mint a mai kölykök, hanem kint játszottam a homokban és meg tudott erősödni az immunrendszerem.
Még azzal egészíteném ki, hogy én nem voltam gyerekként sem 2 hetente lázas, taknyos, nem fostam , nem potyogtam le 3 naponta a mászókáról
Nem tudom milyen immungyenge lelenceitek vannak, de annak idején ezeket levágták volna a tajgetoszról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!