Mint leendő munkaadó, érdemes nőket foglalkoztatnom figyelembe véve, hogy elmehetnek szülni?
Mint leendő munkaadó szeretnék innen is tájékozódni, hogy mik a következményei annak, ha a női alkalmazottam elmegy szülni. Olvastam cikkeket, most inkább személyes, gyakorlati példák érdekelnének elsősorban munkaadóktól.
Érdemes terhességi tesztet kérni, elbocsátani, ha esetleg tudomásomra jut a terhesség?
A munka ugyan otthonról is elvégezhető (média), de ha úgy dönt később, hogy mégsem csinálja, akkor feltételezem, az nekem továbbra is súlyos anyagi vesztesépg (60%-a a normál fizetésének), és fel kell vennem helyette mást. Ezt más cégek hogyan csinálják? Bevállalják az anyagi veszteséget?
103: szánalmas nyomorék fejed azért fel van iratkozva a kérdésre, lesed, hogy mikot érkezik válasz, amit azonnal jelenthetsz. Ezzel a kis féreg jellemmel pont jó lettél volna komcsinak, nem csoda, hogy senki nem rakta még teherbe a parazita csökevény méhed, én se bíznék egy ilyenre egy törött kabátgombot sem, nemhogy a gyerekem.
Akit érdekel a kérdésre a hiteles válasz, amely a trolloknak nagyon fáj, ezért próbálják újbb kommentekkel lenyomni, ezt a cikket olvassa el:
Én vagyok a 103-as szánalmas nyomorék. Csak közlöm, nem én szoktam jelenteni a hozzászólásokat.
És mivel férfi vagyok meglepődnék ha valaki teherbe rakna. 😅
Te amúgy gondolkodni is lusta vagy? 🙃
De nem én vagyok a troll. Vedd már észre magad. És igen tudom, hogy ki van írva, így mindenki tudja, hogy mikor mit írok. Neked csak azért írtam le külön, hátha nehézségekbe ütközik a megértés mint azt már sokszor bebizonyítottad.
Ha szidod az embereket, és azt szeretnéd, hogy komolyabb érzelmi hatást válts ki belőlük akkor még gyakorold egy kicsit. Mert egyelőre sajnos nem megy túl jól. De minden csak gyakorlás kérdése. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!