Miért erőlteti manapság mindenki -szülők, tanárok, ismerősök-, hogy egyetemre kell menni? Miért lett ez ekkora társadalmi elvárás?
A könyvelés nem unalmas?
Ez nem megtérítés, egyszerűen nem értem, hogy miért erőlteti mindenki azt, hogy menjen az ember egyetemre.
Diploma = életrevalóság?
Nem tudom nem lennének szakmunkasok ki festené ki a szobád vagy jarólapozná le a konyhád te szellemi ostobaság. Diplomások 90%-a egy lusta disznó. És még az életre valóságról papolsz beszarás. Szellemi kihívásokat keresik szegények.
16-17
Itt dolgozunk kint Angliábam egy magtározó telepen 3-an egytemisták nyári munkán. Egy magyar szakos, egy tesi szakos és egy pénzügy-számvitel szakos egyetemista.
Éjszakai műszakban vagyunk este 6-tól reggel 6-ig, napi 120 fontot, 2 hónap alatt több mint 1,5 millió ft-ot keresünk. Elég kemény a meló. Nem esik ki a kezünkből se a lapát, se a seprű, se a csavarhúzó. Mind viszonylag szegényebb családból származunk, az én szüleimnél is apa karbantartó, anya gyári munkás.
Érdekes, egy gázszerelő nem szorul rá arra, hogy kimenjen Angliába magtározó telepre lapátolni.
Szóval ez is bizonyítja az igazam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!