Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha garantálnám,...

Mit tennél, ha garantálnám, hogy a bitcoin két év múlva tízszer ennyit fog érni?

Figyelt kérdés
2019. márc. 23. 20:32
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/152 anonim ***** válasza:
* Mert azért akármilyen hülyeséggel NEM lehet őket feltartani.
2019. ápr. 1. 17:54
 82/152 anonim ***** válasza:
100%

62-es: 61-es vagyok, gondolom ezt nekem írtad: "utolsó: tévedsz vannak emberek akik képesek felelősséget vállalni valamiért. attól hogy te nem vagy képes rá még van aki igen."

teljesen másról beszélsz, itt nem felelősségvállalásról van szó, hanem hogy a bitcoinnal kapcsolatban senki a világon nem képes semmit garantálni, hiszen nem mondtható meg előre mi lesz.

ez mindennel így van, azt se tudod garantálni, hogy holnap nem robban fel a Föld, csak mondjuk elég kicsi (elhanyagolható) az esélye, de azért a bitcoinal ez fokozottan így van.

2019. ápr. 1. 20:21
 83/152 anonim ***** válasza:
49%
2019. ápr. 1. 23:13
 84/152 anonim ***** válasza:
100%

nem ártana kicsit tanulmányozni a garancia fogalmát. sajnos az elöbbi link nem pont erről az esetről szol. a tescos példával élve amikor a teso furgépre garanciát ad akkor nem ráhat az univerzum folyamatára miszerint egy furgép se romoljon el többé az univerzumban hanem más történik.

Megnénzem, valóban nehézkes a garancia fogalmát megkeresni a neten így már értem, miért nem értik a helyzetet a google huszárok. ennek a fogalomnak a magyarázatához nem elég beirni a garancia szó fogalmát a googlebe hanem ehhez már keresni is tudni kell.

ha azt hiszed hogy a garancia adás nem felelősségvállalást jelent akkor nagyon tévedsz.

2019. ápr. 1. 23:19
 85/152 anonim ***** válasza:
100%

A gatanciának még mindig van egy pénzügyi fedezete. Arról mesélj már, milyen pénzügyi garanciát adsz?

Besétálunk a bankba, nyitsz a nevemre egy letéti számlát, amihez én férhetek hozzá, és x milliómra betaksz 10 szer x milliót, amihez 2 év múlva hozzáférhetek?

Én meg odaadom az x milliót.

Ebben neked mi az üzlet?

2019. ápr. 2. 01:22
 86/152 anonim ***** válasza:
49%

nekem az az üzlet ebben amit nekem fizetsz érte.

persze maga a folyamat jóval bonyolultabb mint ahogy itt leírod mert így módod lenne sok visszaélésre.

pl. nem írtál arról, hogy a bitcoin hova kerülne.

2019. ápr. 2. 09:52
 87/152 anonim ***** válasza:
100%

A garancia pénz esetében így tud műkdődni, minden más, bonyolítás csak a kamu faktort nőveli.

Kit érdekelna a BTC, a semmivel megtízszerezem a pénzem, 2 év múlva leveszem a számláról, aztán pá.

2019. ápr. 2. 11:13
 88/152 anonim ***** válasza:
Akár így tud működni akár nem, ha te nem adsz biztosítékot akkor nincs üzlet. Elhiszem, hogy bonyolítja az ha nekem is van biztosíték s sokkal egyszerűbb ha nekem nincs. De az nekem nem üzlet ha neked nevedre szóló letét van, s meglógsz a bitcoinnal is. Van amúgy akit ezzel a szöveggel be tudsz etetni? Hogy úgy egyszerűbb ha csak neked van biztosítékod a többi már bonyolítja az ügyet?
2019. ápr. 2. 11:57
 89/152 anonim ***** válasza:
100%

83-84 (gondolom a kérdező): vicces, hogy mindenkit kioktatsz, ellenben neked nincs sok fogalmad dolgokról.

te azt mondtad garantálod...a köznyelvben ez azt jelenti, amiről beszéltem, lehetetlen ilyesmit garantálni.

ja, hogy garanciát vállalsz? hát sajnos olyan feltételeket állítana bármely félértelmes ember, amiket te (ha csak kicsit értelmesebb vagy, mint amit itt mutatsz) sosem fogadnál el.

szóval megint nincs miről beszélni.

de ezt te is tudod, vagy teljesen hlye vagy - vagy trollkodsz, úgy sejtem az utóbbi.

2019. ápr. 2. 11:59
 90/152 anonim ***** válasza:
49%
Hát ha az a feltétel hogy csak nektek van biztosíték, nekem nincs akkor valóban nincs miről beszélni. Nem trollkodás történik itt, hanem megpróbáltok hülyének nézni, de nem sikerült.
2019. ápr. 2. 12:03
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!