Mit tennél, ha garantálnám, hogy a bitcoin két év múlva tízszer ennyit fog érni?
62-es: 61-es vagyok, gondolom ezt nekem írtad: "utolsó: tévedsz vannak emberek akik képesek felelősséget vállalni valamiért. attól hogy te nem vagy képes rá még van aki igen."
teljesen másról beszélsz, itt nem felelősségvállalásról van szó, hanem hogy a bitcoinnal kapcsolatban senki a világon nem képes semmit garantálni, hiszen nem mondtható meg előre mi lesz.
ez mindennel így van, azt se tudod garantálni, hogy holnap nem robban fel a Föld, csak mondjuk elég kicsi (elhanyagolható) az esélye, de azért a bitcoinal ez fokozottan így van.
nem ártana kicsit tanulmányozni a garancia fogalmát. sajnos az elöbbi link nem pont erről az esetről szol. a tescos példával élve amikor a teso furgépre garanciát ad akkor nem ráhat az univerzum folyamatára miszerint egy furgép se romoljon el többé az univerzumban hanem más történik.
Megnénzem, valóban nehézkes a garancia fogalmát megkeresni a neten így már értem, miért nem értik a helyzetet a google huszárok. ennek a fogalomnak a magyarázatához nem elég beirni a garancia szó fogalmát a googlebe hanem ehhez már keresni is tudni kell.
ha azt hiszed hogy a garancia adás nem felelősségvállalást jelent akkor nagyon tévedsz.
A gatanciának még mindig van egy pénzügyi fedezete. Arról mesélj már, milyen pénzügyi garanciát adsz?
Besétálunk a bankba, nyitsz a nevemre egy letéti számlát, amihez én férhetek hozzá, és x milliómra betaksz 10 szer x milliót, amihez 2 év múlva hozzáférhetek?
Én meg odaadom az x milliót.
Ebben neked mi az üzlet?
nekem az az üzlet ebben amit nekem fizetsz érte.
persze maga a folyamat jóval bonyolultabb mint ahogy itt leírod mert így módod lenne sok visszaélésre.
pl. nem írtál arról, hogy a bitcoin hova kerülne.
A garancia pénz esetében így tud műkdődni, minden más, bonyolítás csak a kamu faktort nőveli.
Kit érdekelna a BTC, a semmivel megtízszerezem a pénzem, 2 év múlva leveszem a számláról, aztán pá.
83-84 (gondolom a kérdező): vicces, hogy mindenkit kioktatsz, ellenben neked nincs sok fogalmad dolgokról.
te azt mondtad garantálod...a köznyelvben ez azt jelenti, amiről beszéltem, lehetetlen ilyesmit garantálni.
ja, hogy garanciát vállalsz? hát sajnos olyan feltételeket állítana bármely félértelmes ember, amiket te (ha csak kicsit értelmesebb vagy, mint amit itt mutatsz) sosem fogadnál el.
szóval megint nincs miről beszélni.
de ezt te is tudod, vagy teljesen hlye vagy - vagy trollkodsz, úgy sejtem az utóbbi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!