Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha garantálnám,...

Mit tennél, ha garantálnám, hogy a bitcoin két év múlva tízszer ennyit fog érni?

Figyelt kérdés
2019. márc. 23. 20:32
 131/152 anonim ***** válasza:
49%
Majd akit komolyan érdekel, az meg is fogja találni a terméket mert többet fog tenni a kereséséért mint hogy beírja a google-be hogy garancia és tenni fog ajánlatot hidd el, te pedig folytasd csak a szájkaratét azzal, aki erre vevő.
2019. ápr. 4. 15:40
 132/152 anonim ***** válasza:
49%
"Az nem egy válasz, hogy "amiben megegyezünk"." Akár hiszed akár nem az lesz a fedezet amiben megegyezek valakivel, nem pedig valami más. És írtam konkrét példát: forint letétet. ha ez neked nem elég konkrét akkor nem tudom mi lehet ennél konkrétabb.
2019. ápr. 4. 15:41
 133/152 anonim ***** válasza:
100%

A számok lehetnének konkrétabbak.

Mennyi forint, mikor, milyen feltételekkel.

Miért kérdezel olyasmit, amit lusta vagy leírni?

2019. ápr. 4. 15:42
 134/152 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem neked inkább orvosi gondjaid vannak nem is illemtani, normális ember ugyanis képes megérteni ilyen alapvető dolgot, valamint képes ilyenek nélkül is tárgyalni:

"Huhh, a panelprolinak megszólták a nyelvtudását és most zaklatott..."

"Magyarul, hogy te is megértsd:"

"Hogy vagy ilyen ostoba..."

"Ha tudnád mi a credit default swap akkor nem írogatnál ostobaságokat szélhámoskám"

2019. ápr. 4. 15:45
 135/152 anonim ***** válasza:
49%

"A számok lehetnének konkrétabbak.

Mennyi forint, mikor, milyen feltételekkel.

Miért kérdezel olyasmit, amit lusta vagy leírni?"

A választ nem annak kell leírnia aki kérdez. Nyilván ha van olyan válaszoló aki képes úgy válaszolni, hogy közben nem nevez szélhámosnak azzal lehet mélyebb párbeszéd, de ilyen minősítés mellett hiába vársz bájcsevejt.

Én téged nem neveztelek bűnözőnek, te engem igen. Mellékesen megjegyzem ezzel ép te táncolsz a törvénysértés határán nem pedig én.

2019. ápr. 4. 15:48
 136/152 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem tárgyalás, hanem egy ostoba troll ostoba kérdése és időpocsékolása, nekem viszont megéri, addig sem másokat húzol le.

Amikor leírtad a konkrét számokat vagy egy google keresést, ami az általad említett platformot kihozza máris lesz értelme a kérdésnek.

Addig pont annyi értelme van mintha azt kérdezted volna, hogy mit tennél ha garantálják hogy holnaptól felfelé esnek a dolgok, zöld lesz az ég és kék a fű, Viktátor meg lemond.

2019. ápr. 4. 15:51
 137/152 anonim ***** válasza:
49%
A garancia nem lehúzás. Már mondtam. Nem figyeltél. És eleve nem most kötöm a szerződéseket szóval mindegy hogy te most írsz vagy sem. Az itt a fő baj, hogy te csak lehúzásban tudsz gondolkozni. Túl erős benned a bűnözői hajlam. Nem mondta a pszichológusod hogy attól nem leszel tisztább ha másokat próbálsz bemocskolni?
2019. ápr. 4. 15:56
 138/152 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem angolul írom, mert azt nem értenéd:

[link]

2019. ápr. 4. 15:58
 139/152 anonim ***** válasza:
49%
Nagyon kevered a dolgokat ha a garanciát ponzinak nézed.
2019. ápr. 4. 16:01
 140/152 anonim ***** válasza:
49%
Olvasd már el a linked első mondatát. Nem egy előre lerakott letétről ír. Te tényleg ennyire nem tudsz értelmezni???
2019. ápr. 4. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!