Mit tennél, ha garantálnám, hogy a bitcoin két év múlva tízszer ennyit fog érni?
A számok lehetnének konkrétabbak.
Mennyi forint, mikor, milyen feltételekkel.
Miért kérdezel olyasmit, amit lusta vagy leírni?
Szerintem neked inkább orvosi gondjaid vannak nem is illemtani, normális ember ugyanis képes megérteni ilyen alapvető dolgot, valamint képes ilyenek nélkül is tárgyalni:
"Huhh, a panelprolinak megszólták a nyelvtudását és most zaklatott..."
"Magyarul, hogy te is megértsd:"
"Hogy vagy ilyen ostoba..."
"Ha tudnád mi a credit default swap akkor nem írogatnál ostobaságokat szélhámoskám"
"A számok lehetnének konkrétabbak.
Mennyi forint, mikor, milyen feltételekkel.
Miért kérdezel olyasmit, amit lusta vagy leírni?"
A választ nem annak kell leírnia aki kérdez. Nyilván ha van olyan válaszoló aki képes úgy válaszolni, hogy közben nem nevez szélhámosnak azzal lehet mélyebb párbeszéd, de ilyen minősítés mellett hiába vársz bájcsevejt.
Én téged nem neveztelek bűnözőnek, te engem igen. Mellékesen megjegyzem ezzel ép te táncolsz a törvénysértés határán nem pedig én.
Ez nem tárgyalás, hanem egy ostoba troll ostoba kérdése és időpocsékolása, nekem viszont megéri, addig sem másokat húzol le.
Amikor leírtad a konkrét számokat vagy egy google keresést, ami az általad említett platformot kihozza máris lesz értelme a kérdésnek.
Addig pont annyi értelme van mintha azt kérdezted volna, hogy mit tennél ha garantálják hogy holnaptól felfelé esnek a dolgok, zöld lesz az ég és kék a fű, Viktátor meg lemond.
Azért nem angolul írom, mert azt nem értenéd:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!