Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha garantálnám,...

Mit tennél, ha garantálnám, hogy a bitcoin két év múlva tízszer ennyit fog érni?

Figyelt kérdés
2019. márc. 23. 20:32
 121/152 anonim ***** válasza:
49%

"Ha jól tudom meg nem írtam alá, semmit. Beszélgetni itt sem tilos, csak baromi unalmas úgy, hogy nem írsz konkrétumokat."

ha én szélhámos vagyok azért, mert beszélgetek akkor te is szélhámos vagy ugyanezért.

100 milliós fedezetre nem fogunk 110 milliót fizetni mint a garancia ára, értelemszerűen."

nem is kell. baleknak nézni viszont a jelek szerint fogsz. de ettől még nem leszek balek.

2019. ápr. 4. 14:52
 122/152 anonim ***** válasza:
100%

Huhh, a panelprolinak megszólták a nyelvtudását és most zaklatott...

Arra válaszolj inkább, hogy 100 milliónyi fedezetet mekkora díjért lennél hajlandó letenni a bankba, szigorúan elméleti síkon, azért talán nem dobnak ki minket innen...?

Magyarul, hogy te is megértsd:

Mennyi a garancia ára, ha 100 milliós létét kellene adnod?

50 millió forintért szerződnél?

2019. ápr. 4. 14:54
 123/152 anonim ***** válasza:
100%

Akkor tulajdonképpen mi az ajánlatod, hogy érted, hogy (szó szerint idézve):

"garantálnám, hogy a bitcoin két év múlva tízszer ennyit fog érni".

Nincs értelme a kérdésednek ilyen formàban, ha ezt nem írod le.

2019. ápr. 4. 14:57
 124/152 anonim ***** válasza:
49%

"Huhh, a panelprolinak megszólták a nyelvtudását és most zaklatott...

Arra válaszolj inkább, hogy 100 milliónyi fedezetet mekkora díjért lennél hajlandó letenni a bankba, szigorúan elméleti síkon, azért talán nem dobnak ki minket innen...?

Magyarul, hogy te is megértsd:

Mennyi a garancia ára, ha 100 milliós létét kellene adnod?

50 millió forintért szerződnél?"

majd ha egy kicsit visszaveszel a stílusodból akkor válaszolok. Úgyse nagyon üzletelnék olyannak aki nem üt meg egy bizonyos szintet. Javaslom, tárgyalj, üzletelj te olyannak aki így beszél veled. Megérdemled. Az ajánlatom elég jó ajánlat ahhoz hogy megválogassam azt kivel tárgyalok róla. Keres ennél jobb ajánlatot s tárgyalj azzal aki azt adta. Ennyi. Már ha vele is ezt a stílust ütöd meg akkor repülni fogsz tőle is mint a rongy. Ezt is garantálom.

2019. ápr. 4. 15:03
 125/152 anonim ***** válasza:
49%

Hogy te is megértsd neked nincs ajánlatom.

Hogy mindenki más is megértse aki ajánlatokkal jött: ez itt nem kereskedelmi platform. javaslom szájkarate helyett a szabályzat tanulmányozását.

2019. ápr. 4. 15:07
 126/152 anonim ***** válasza:
100%

A 70. Hozzászólásban azt írod, ajánlatot kell tenni, most még azt, hogy nem üzletelsz és nem is válaszolsz, arra amit már az 53. Hozzászólásban más is megkérdezett teljesen jogosan.

Hogy vagy ilyen ostoba, hogy kérdezel valamit, majd nem válaszolsz az esetleges tisztázandó viszontkérdésekre?

Megjegyzem, a híres neves google-ödben sincs ilyen típusú garanciát áruló platform.

Be tudnád linkelni, ha már ilyen ügyes vagy?

2019. ápr. 4. 15:13
 127/152 anonim ***** válasza:
49%

"A 70. Hozzászólásban azt írod, ajánlatot kell tenni, most még azt, hogy nem üzletelsz és nem is válaszolsz, arra amit már az 53. Hozzászólásban más is megkérdezett teljesen jogosan."

Ajánlatot most is lehet tenni. Itt nem üzletelek. Kulturálatlan ajánlat tevővel máshol se. Az 53. hozzászólásra már válaszoltam többször is. Forintot vagy azt amiben megegyezünk. (Gyengébbek kedvéért: nem itt mivel itt tilos)

"Hogy vagy ilyen ostoba, hogy kérdezel valamit, majd nem válaszolsz az esetleges tisztázandó viszontkérdésekre?"

Mindre válaszoltam, ép ebből volt a gond hogy beködösítette egy hozzászóló agyát a sok válasz.

"Megjegyzem, a híres neves google-ödben sincs ilyen típusú garanciát áruló platform."

Nem a platform árul hanem platformon árulnak.

"Be tudnád linkelni, ha már ilyen ügyes vagy?"

Ügyes húzás, tiltott reklámba akarsz belerángatni. Bár ez még mindig jobb mint az első válaszoló szervkereskedelme. De neked amúgy se kell tudnod javaslom inkább egy illem tanfolyamra fizess be.

[link]

Bónuszként a tőr- és kardvívást én állom neked.

2019. ápr. 4. 15:24
 128/152 anonim ***** válasza:
49%

"és nem is válaszolsz, arra amit már az 53. Hozzászólásban más is megkérdezett teljesen jogosan."

neked valamilyen betegséged van? visszakerestem és az 54. válaszban benne van a válasz.

2019. ápr. 4. 15:32
 129/152 anonim ***** válasza:
100%

Az nem egy válasz, hogy "amiben megegyezünk".

Milyen részleteket lennél hajlandó elfogadni?

Nyilván egy kulturált válaszolótól, nem tőlem.

Konkrétumot nem voltál hajlandó sehova írni, és ha hiszed ha nem, tényleg nincs ilyesmi a neten, mivel ez nem egy win-win szituáció hanem egy oltári nagy kamu/lehúzás.

2019. ápr. 4. 15:35
 130/152 anonim ***** válasza:
49%
Ha lehúzás akkor meg miért érdekel az ára? Itt te kamuzol nem én.
2019. ápr. 4. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!