Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha garantálnám,...

Mit tennél, ha garantálnám, hogy a bitcoin két év múlva tízszer ennyit fog érni?

Figyelt kérdés
2019. márc. 23. 20:32
 101/152 anonim ***** válasza:
100%

Nem a garancia ment el, hanem az ilyen szélhámosok ideje járt le.

Csak egyet nem értek, ha olyan biztos vagy az árfolyamban, és 10x annyit fog érni, szerinted, akkor miért nem azt írtad ki 5x annyit fog érni, ami fölötte lesz az meg tied. Meg tárolási díjak.

Őszintén ki érdekel, mennyi pénzed van. Ha sok száz milliód lenne nem jönnél ide, a tutit reklámozni, hanem betaknád minden pénzed. 2 év múlva 10x annyid lenne. De mivel nincs, mások pénzén kívánod elérni.

2019. ápr. 3. 05:07
 102/152 anonim ***** válasza:

Kevered megint a dolgokat. A garancia nem szélhámosság. Az ha valaki megkapja a pénzét, nem szélhámosság.

Olvasni se nagyon tudsz. Nem azt írtam ki hogy 10-szer annyi lesz az árfolyama. Hanem azt hogy garantálom. A garancia nem jóslás. Egy párszor már leírtam. És a 10-szeres szorzó csak példaszám. 5-szörös árfolyamot is garantálok. 10 fölött is szóba jöhet. A szorzó csak megegyezés kérdése. 10.3455675-szöröst is garantálok a 10 csak egy kerek szám. ha ennyit irtam volna abba kötnél bele, hogy miért nem kerek szám. Mivel kerek szám abba kötöttél ble, hogy miért nem fele annyi. Látom dúl az értelem. 7-et is írhattam volna. Az 5-szörös garancia pl. jóval olcsóbb ellenben a végén az illető fele annyi pénzt kap.

Olvass kicsit utána a bitcoinnak, mert nagyon hiányos a tudásod. Senki se lehet biztos az árfolyamában. A garancia nem ezt jelenti.

A garancia azért tuti mert valaki fedezetet ad rá. Nekem ki ad fedezetet? Esetleg te? Na igen akkor berakom az összes pénzem.

De saját magamnak garantálni a saját pénzemből... Olvass inkább utána a fogalmaknak s akkor nem írsz majd ennyi hülyeséget.

Arról nem is beszélve, hogy nem reklámozás folyik hanem társalgás. Komolyan gondolod hogy egy 100 milliós üzletet a gyakorin reklámoznak??? Szerintem beteg vagy. Megvan az ilyesmi reklámozásának a helye ami nem a gyakori.hu. Ez egy kérdezős oldal, s a kérdés ehhez hasonló: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__.. vagy itt meg szexvideót reklámozzák szerinted? esetleg a feltöltést?

2019. ápr. 3. 08:39
 103/152 anonim ***** válasza:
100%

figyelj, mivel te itt mindenkit lehurrogsz, közben meg te magad összevissza beszélsz, akkor most elmondom, hogy mi az, amit te valójában vállalni akarsz (a kérdésed és a zagyvaságaidból kihámozható infó alapján). természetesen teljesen elvi alapon, hiszen nyilván ez a valóságban nem fog megtörténni (mert hülyeség):

szóval a kérdésed ez volt:

"Mit tennél, ha garantálnám, hogy a bitcoin két év múlva tízszer ennyit fog érni?"

közben kiderült, hogy nem garantálod, hogy ennyi lesz, hanem garanciát vállalsz rá.

tehát a kockázat a tiéd. amennyiben nem teljesül, hogy a bitcoin tízszer annyit fog érni, akkor te vesztettél. ez tulajdonképpen egy fogadás, amihez nem állítottál ellenkockázatotn (tehát nem mondtad azt, hogy "viszont ha tévedek, akkor neked enyit meg ennyit kell fizetned nekem" stb.)

tehát a saját leírásod alapján ez úgy működne, hogy te erre garanciát vállalsz, meghatározol az adott illetővel egy összeget, hogy mennyit fizetsz neki, ha mégsem jön ez be, aztán senkinek nem kell bitcoint vennie vagy eladnia, egyszerűen megnézitek két év múlva az árfolyamot, és ha nem annyi, amit te mondtál, akkor szépen kifizeted az előre meghatározott összeget az illetőnek. ha pedig annyi, amennyit te mondtál, akkor fityisz.

ezt írtad le - de nyilván nem fogod felfogni, megint valami ködös cuccal jössz, de ez már nem érdekes.

2019. ápr. 3. 13:53
 104/152 anonim ***** válasza:

"közben kiderült, hogy nem garantálod, hogy ennyi lesz, hanem garanciát vállalsz rá."

Ehhez remélem nem kell hozzászólnom.

Semminemű ködösítés nem volt világosan megmondtam hogy garanciát vállalok rá.

Csak ugye egyből szervkereskedelemmel jött egy troll, és legelőször ezt kellett tisztázni, de a többiek se nagyon remekeltek ezért néhány alapfogalmat el kellett még magyarázni.

De ettől még nem ködösítés történt csak az általános műveltség hiánya miatt és néhány troll miatt - annak ellenére hogy tudtam jól, hogy csak trollkodnak - a többiek kedvéért - eltértem a témától. Ha ez téged ködbe burkolt az már nem az én hibám. Normális ember inkább megköszönné a részletezést nem pedig plusz terhet jelentene neki.

A kockázat azé aki garantál valamit. Ép ez a garancia egyik lényege, ezen nincs mit magyarázni ez minden garancia esetében így van. A gond max. az ha valaki magának a garanciának a fogalmával nincs tisztában.

Fogadással azért nem jó összehasonlítani, mert fogadás esetén nem jellemző a letét. Ép ez az egyik nagy különbség a fogadás és a garantálás között.

Az egy nagy tévedés hogy nem kell vásárolni bitcoint. Ha valaki nem vásárol bitcoint akkor nem lesz mire garanciát vásárolni. Az más kérdés, hogy nem feltétlenül a garancia megvásárlásakor kell bitcoint vásárolni hanem lehet előtte is és utána is, másfelől nem tőlem kell vásárolni mert nem szándékozom eladni. Mondjuk annyiból jogos hogy nem feltétlenül kell vásárolni, lehet dolgozni is érte, lehet nyerni, vagy akár örökölni is. Vagy el lehet valamit adni bitcoinért. Szóval a szokásos módokon lehet hozzájutni akkor is ha garanciát is vásárlunk hozzá. A garancia a bitcoin tulajdonságát, jellegét, de még árfolyamát se befolyásolja.

Ha annyi lesz az árfolyam, amit mondtam, akkor se fityisz. Akkor a bitcoinja fog annyit érni amennyit a szerződés tartalmaz tehát akkor is annyi pénze lesz- ez eredeti pénze tízszerese. A példa szerinti 200 millió sokminden, de nem fityisz.

Gondolom neked ez a magyarázat is ködös, de mint mondtam erről én nem tehetek. Lehet maga az agyad volt már eleve is ködös.

2019. ápr. 3. 14:12
 105/152 anonim ***** válasza:
100%

ok, most már végképp meggyőződtem róla, hogy reménytelen eset vagy, azt se tudod értelmezni, amit te magad ajánlasz.

több időt nem pazarolok itt, úgyhogy most már miattam nem kell percenként frissítened és a gép mellett ülni, mint ahogy eddig tetted, talán majd lesznek mások.

viszlát

2019. ápr. 3. 14:19
 106/152 anonim ***** válasza:
49%

Annyit még hozzáfűzök, hogy bitcoint nem kell vásárolni a garanciával együtt, de ahhoz hogy a garanciának legyen értelme, birtokolni kell. Ha nem birtokol bitcoint akkor a garanciának nincs értelme.

Így külön leírva ez talán még a számodra sem lesz ködös.

2019. ápr. 3. 14:20
 107/152 anonim ***** válasza:

" azt se tudod értelmezni, amit te magad ajánlasz."

Ajánlat nem hangzott el. Egy kérdés hangzott el a gyakorikerdesek.hu-n Ez pedig nem ajánlat. Úgy néz ki az ajánlat fogalmát is tisztáznod kellene magadban.

Néhány troll tett ugyan egy egy ajánlatnak nevezhető (de inkább nézhető) valamit, de azok max. komolytalanok voltak, nem ajánlatok. De azt meg nem én tettem. Javaslom olvasd el azt is hogy ki mit irt. Az ajánlat(-nak látszó trollkodás) jellegéből kiderült, hogy nem én teszem aki garanciát ad hanem az akit a garancia (látszólag) érdekel.

2019. ápr. 3. 14:24
 108/152 anonim ***** válasza:
Ja és ezek az "ajánlatok" nevetségesen szar ajánlatok voltak, lényegében baleknak próbáltak nézni.
2019. ápr. 3. 14:25
 109/152 anonim ***** válasza:
100%

Írd már le légyszi a cashflow-kat, hogy mivel lennél elégedett, mit fogadnál el?

Így semmi értelme a kérdésednek.

Minden normális ember itt így képzeli el a dolgot és ezt is jelenti az eredeti kérdés:

Befizetünk hozzád x összeget (a garancia megvásárlásának árát), ezért cserébe vállalsz garanciát, azaz lekötsz a nevünkre egy y összeget. Pontban két év múlva a bankból én felvehetem azt a részt y-ból, ami a különbözet a mai BTC árának 10szerese és a két év múlvai napi BTC árfolyam között. Ha a BTC 0-t ér, akkor ez a teljes összeg.

Ezt jelenti a garancia, ha nem tudod, akkor elmagyaráztam, ha nem erre gondoltál, ne használd a szót.

Milyen x és y mellett lennél hajlandó szerződni velünk, GYK népével?

Amúgy ez az arrogáns stílus, hogy itt házalsz és még mi is tegyünk neked ajánlatot nevetséges, de már nagyon kíváncsi vagyok.

Mondjuk 20 millióért ma, hajlandó vagy 100 milliónyi garanciát adni?

2019. ápr. 4. 14:30
 110/152 anonim ***** válasza:
100%

Az előző válasz kiegészítéseként:

Neked a bitcoinhoz semmi közöd, azt én veszem meg, annyit amennyit én akarok, és úgy tárolók ahogy én akarom. Nem bitcoint várunk tőled, hanem a garanciát.

2019. ápr. 4. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!