Mit tennél, ha garantálnám, hogy a bitcoin két év múlva tízszer ennyit fog érni?
"te azt mondtad garantálod...a köznyelvben ez azt jelenti, amiről beszéltem, lehetetlen ilyesmit garantálni."
A garancia a köznyelvben sem jóslást jelent. De nem is számít hogy mi mit jelent a köznyelvben, mert nem a köznyelv számít hanem az írott szerződés. Az pedig nem köznyelv szerint értelmezendő hanem hivatalos értelmezés szerint s eleve nem köznyelven íródik hanem hivatalos kifejezésekkel, hozzáértő ember (ügyvéd) írja ép az ilyen visszaélések elkerülése miatt amivel itt próbálkoztok.
lol, ok, feladom, hehehehe, nem hlye vagy, hanem mentálisan zavart.
bye bye, sok sikert a "szerződéshez", remélem a sok itteni "próbálkozó" majd nem ver át.
LOL
itteni próbálkozó... és még te nyerítesz lol
biztos itt próbálkoznak majd százmilliós üzleteket kötni...
és még én vagyok a mentálisan zavart...
te komolyan nem veszed észre hogy aki itt akart ajánlatokat az csak hülyíteni próbált?
engem nem sikerült, de a jelek szerint téged igen
"Akár így tud működni akár nem, ha te nem adsz biztosítékot akkor nincs üzlet. Elhiszem, hogy bonyolítja az ha nekem is van biztosíték s sokkal egyszerűbb ha nekem nincs. De az nekem nem üzlet ha neked nevedre szóló letét van, s meglógsz a bitcoinnal is. Van amúgy akit ezzel a szöveggel be tudsz etetni? Hogy úgy egyszerűbb ha csak neked van biztosítékod a többi már bonyolítja az ügyet?"
Leírtam fentebb, elmegyünk a bankba adok 20 milliót a kezedbe, miután te nyitsz a nevemre egy letétet 200 millióra, amihez én férhetek hozzá csak 2 év múlva, te nem vagy kedvezményezett. Kezdbe adom a 20 milliót, aztán pá.
Én milyen garanciát adjak? Megkaptad a pénzed, te is az enyémet. 2 év múlva felveszem a pénzt. Ebben mi az üzlet?
Kérdésemre nem kaptam választ, pedig többször leírtam neked. Csak terelsz és oktatsz.
Nincs neked egy forintot se, és pénzügyi garanciát se tudsz vállalni.
Semmiféle terelés nem volt. Ellenben világosan megmondtam hogy azt is meg kell határozni hogy a bitcoin ezalatt hol van. Ha nekem kell tárolni a bitcoinodat azzal plusz költséged van amit ki kell fizetned. Nem tettél ajánlatot erre. Ha a 20 milliót a bitcoinra adod vagyis azt is nekem kell megvenni annak is van egy költsége. Ingyen nem fogok helyetted vásárolgatni. Ebben sem egyeztünk meg. A kérdésedre pedig válaszoltam. Nekem az az üzlet hogy fizetsz a termékemért. Ha nem fizetsz érte, nem kapod meg.
Mellesleg megjegyzem, hogy ez nem csak rám érvényes hanem minden kereskedőre. És arról még egyáltalán nem volt szó, hogy mennyit fizetsz. A kis jutalékot ami itt felmerült felejtsd el. Kis jutalékért nem vállalok 200 milliós kockázatot. a 20 millióval eddig csak az alap összegről volt szó amire a garanciát kötöd. És ráadásul még ez is forintban van kifejezve vagyis még a bitcoint is nekem kell megvennem helyetted. Lehet róla szó, mondom, de mint mondtam nem ingyen. Azt meg hogy mennyi pénzem van nem tudhatod. Legálisan legalábbis nem. Ha mégis tudod akkor bűncselekményt követtél el s az ügyvédtől egyenesen a rendőrségre fogsz menni, szerződéskötés pedig nem lesz. Nem is lehet hisz a nálad levő pénzt - más bűncselekményt is feltételezve - lefogják foglalni az ellened folyó vizsgálat idejére. Ha pedig igazolódik is valami akkor a sértetteket fogják kártalanítani belőle.
Jah, hogy hülyeséget árulsz mellé? Erre voltam kíváncsi. Garanciát adsz, de minden költségvaz enyém, plusz a hülyeséged is én vegyem meg.
Ez hajó 2 éve eluszott az ilyen Passív Milliomossal, meg a többi hülyével, akik befizettek hozzájuk.
Ha hülyeség szerinted a garancia akkor meg miért érdeklődsz utána? Magadnak mondasz ellent.
Igen minden költség a tiéd. Majd biztos én fogok fizetni hogy kockázatot vállaljak helyetted. Ha nem akarsz fizetni akkor bizony neked magadnak kell vállalnod a felelősséget. A garancia nem hogy 2 éve nem úszott el, hanem azóta is aktuális a mai napig s nagyon sok ember él vele. Tudod nem mindenki akar kockázatot vállalni, van aki fizet inkább a biztonságért. De ahogy látom a kockázatvállaláshoz neked sincs kedved csak ép fizetni nem akarsz azért hogy más vállalja helyetted. Azt akarnád hogy ingyen vállalják át a te döntéseid következményeit, vagyis balekot keresel. Sok sikert hozzá.
Ja hogy te valami más hülyeséget találtál ki a garancia mellé amit meg se nevezel s szerinted azt árusítom.
Mi lenne ha figyelnél is arra amit írok miközben olvasod? csak garanciáról volt szó amit árulnék, semmi másról.
Ezenkívül még arról volt szó, hogy nem dolgozok ingyen neked de az nem árusítás hanem munkavégzés - fizetségért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!