Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha garantálnám,...

Mit tennél, ha garantálnám, hogy a bitcoin két év múlva tízszer ennyit fog érni?

Figyelt kérdés
2019. márc. 23. 20:32
 111/152 anonim ***** válasza:

"Ezt jelenti a garancia, ha nem tudod, akkor elmagyaráztam, ha nem erre gondoltál, ne használd a szót."

Nem csak nálad jelenti ezt a garancia, hanem mindenkinél, én is erről beszéltem eddig. Volt aki ingatlanfedezetes garanciáról beszélt az is lehetséges.

"Milyen x és y mellett lennél hajlandó szerződni velünk, GYK népével?"

Trollokkal nem szerződöm, az első szervkereskedő válaszolóval pedig szintén nem. de javaslom a szabályzat elolvasását is ami tiltja is itt az ilyesmit valamint a google nevű kereső használatát amivel kereshetsz termékeket a neten ha valamit vásárolni akarsz.

"Amúgy ez az arrogáns stílus, hogy itt házalsz és még mi is tegyünk neked ajánlatot nevetséges, de már nagyon kíváncsi vagyok."

"hogy itt házalsz"

Javaslom idegsebész felkeresését az ezen segithet neked.

"még mi is tegyünk neked ajánlatot" nem kell ajánlatod tenni. vállalhatod te magad is a kockázatot, mint sokan mások.

"Mondjuk 20 millióért ma, hajlandó vagy 100 milliónyi garanciát adni?"

Legfőbb vágyam.

2019. ápr. 4. 14:36
 112/152 anonim ***** válasza:
100%
Ha tudnád mi a credit default swap akkor nem írogatnál ostobaságokat szélhámoskám
2019. ápr. 4. 14:36
 113/152 anonim ***** válasza:
100%

Akkor miért kérdezel?

Nyilván az a válasz amire számítasz:

Vennénk mint a cukrot.

Jogi kiskapuid vannak:

Akkor mégsem.

Ilyen egyszerű, ezért nem kell ideszemetelned egy rakat választ mint normális válaszoló.

2019. ápr. 4. 14:38
 114/152 anonim ***** válasza:
49%

"Az előző válasz kiegészítéseként:

Neked a bitcoinhoz semmi közöd, azt én veszem meg, annyit amennyit én akarok, és úgy tárolók ahogy én akarom. Nem bitcoint várunk tőled, hanem a garanciát."

Oké de akkor jóval magasabb lesz a garancia ára, ha a garantált érték feletti értékre igényt tartasz. Ha meg nem akkor bizony van hozzá közöm hogy hol és hogyan tárolod.

Annyit veszel amennyit akarsz de csak akkor ha igényt tartasz a grantált hozam fölötti értékre is. Ha az az enyém akkor azonban rendelkezni kell a biztositott értékű bitcoinnal.

Ez megegyezés kérdése.

2019. ápr. 4. 14:40
 115/152 anonim ***** válasza:
49%

"Vennénk mint a cukrot."

Ahhoz pénz is kéne nem gondolod? Majd pont a trolloknak lesz pénzük akik még a garancia fogalmával sincsenek tisztában.

"Jogi kiskapuid vannak:

Akkor mégsem."

Ez nem kiskapu. Ha nem fizetsz nem kapsz terméket. Ennyi.

"Ilyen egyszerű, ezért nem kell ideszemetelned egy rakat választ mint normális válaszoló."

A válaszok normálisak arról én nem tehetek hogy alapfogalmak ismeretének a hiánya és annak tisztázása ködbe burkolja az agyatokat.

2019. ápr. 4. 14:43
 116/152 anonim ***** válasza:
49%
ja és csak hogy tudd, ez egy kérdező oldal nem pedig valami kereskedelmi platform. ha vásárolni akarsz valamit akkor emeld fel a segged és írd be a böngészőbe hogy google. ne a gyakori.hu-n akarj vásárolgatni mert itt szabálytalan..
2019. ápr. 4. 14:44
 117/152 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látszik te nem érted a garanciát.

Ha nem veszek bitcoint az a magánügyem.

Te csak biztosítók az árát, ez minden.

Mennyit kérsz 100 milliós fedezetre?

50-60-80 milliót?

2019. ápr. 4. 14:44
 118/152 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól tudom meg nem írtam alá, semmit. Beszélgetni itt sem tilos, csak baromi unalmas úgy, hogy nem írsz konkrétumokat.

100 milliós fedezetre nem fogunk 110 milliót fizetni mint a garancia ára, értelemszerűen.

2019. ápr. 4. 14:46
 119/152 anonim ***** válasza:
49%

"Ha tudnád mi a credit default swap akkor nem írogatnál ostobaságokat szélhámoskám"

inkább te vagy ostoba. nem kell tudni milyen nyelven mi mit jelent ahhoz hogy garanciát adhassunk. ahhoz fedezet kell, nem pedig nyelvészkedés. magyarul is pont úgy fedezet a fedezet mint bármilyen más nyelven s ez minden más fogalomra is igaz.

de csak egy szavadba kerül, s neked leírok angol szakszóval is bármit. s ezt ingyen.

2019. ápr. 4. 14:48
 120/152 anonim ***** válasza:
49%

Minden vágyam ennyiért vállalni ekkora kockázatot.

Még mindig a baleknak nézésnél tartunk?

Miért nem vállalod magad a kockázatot? Es akkor tényleg nem lesz semmi közöm se hozzád se a bitcoinodhoz és még fizetned sem kell.

És még én vagyok a szélhámos.

2019. ápr. 4. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!