Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha garantálnám,...

Mit tennél, ha garantálnám, hogy a bitcoin két év múlva tízszer ennyit fog érni?

Figyelt kérdés
2019. márc. 23. 20:32
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/152 anonim ***** válasza:

Butaságokat írogatsz.

Persze, hogy extrém kockázatos, éppen ezért is lesz az ára 10 szer ennyi 4 év múlva a véleményem szerint. Ami nem extrém kockázatos azzal nem is tudnál ekkora profitot elérni.

Ha adsz a kérdezőnek pénzt, akkor értelemszerűen elvárhatóan vársz garanciát.

Viszont az én esetemben semmilyen felelősséggel nem tartozok a te irányodba. Nekem nincs szükségem pénzre, van sajátom amit betudok fektetni.

2019. ápr. 1. 15:37
 72/152 anonim ***** válasza:

És akkor hol itt a butaság, ha te is azt mondod hogy extrém a kockázata? Inkább a butaság a részedről van, hogy az egyik pillanatban nulla kockázattal

akarok szerinted meggazdagodni a másik pillanatban pedig beismered te magad is hogy itt extrém kockázat van. Szerintem neked inkább saját magaddal kellene előbb tisztában lenned mert mert még azt se tudod hogy mit írtál néhány perccel korábban.

A vélemény az csak egy dolog, de azért még - ahogy írtam - nem adnak a boltban kenyeret.

"Ha adsz a kérdezőnek pénzt, akkor értelemszerűen elvárhatóan vársz garanciát." Csak akkor ha a kérdéses garanciáért adja a pénzt. Más esetben nem várható el az a garancia. Én pl. adtam ma pénzt tejért, kenyérét s nem vártam el, hogy garantálja a boltos hogy a bitcoin két év múlva tízszer ennyit fog érni.

De bizony ha mondasz nekem valamit akkor tartozol felelősséggel, hogy olyasmit mondj aminek utána néztél. Csak ez nem jogi felelősség, hanem erkölcsi. De attól még felelősség. Attól, hogy jogi úton nem lehet számon kérni rajtad, még felelősség.

2019. ápr. 1. 16:08
 73/152 anonim ***** válasza:
91%

Ah, szóval a hasadra ütöttél és így "garantálod", hogy tízszer ennyit fog érni...

És itt a többiek nincsenek tisztában a pénzügyekkel.

A garancia pénzügyi értelemben kötelezettséggel jár, ha nem teljesül, amit garantálsz, kompenzálnod kell a másik felet.

Neked kirándulni ment az eszed, hogy ostobaságokat kérdezel, vagy csak ennyire nincs mit csinálnod miután elverted a pénzed a bitcoin piacán?

2019. ápr. 1. 16:36
 74/152 anonim ***** válasza:

De akkor itt az ajánlat:

..... Meg magad egy .......al. ;)

2019. ápr. 1. 16:37
 75/152 anonim ***** válasza:
49%

Te meg a garanciával nem vagy tisztában ha annak szerinted bármi köze lehet a hasra ütéshez.

A garanciával nincsenek tisztában sokan mert összekeverik a jóslással. Úgy tűnik, te is.

Pénzügyről nem is nagyon volt szó.

"A garancia pénzügyi értelemben kötelezettséggel jár, ha nem teljesül, amit garantálsz, kompenzálnod kell a másik felet."

Akkor mégis tudod mi az a garancia? De akkor miért jössz a hasra ütéssel?

Szerintem a te eszed ment mert össze vissza beszélsz hol hasra ütésről, hol garanciáról most meg már pénz elverésről is. Csupa összefüggéstelen témák.

És akkor mi is az ajánlat?

2019. ápr. 1. 16:49
 76/152 anonim ***** válasza:
100%

Már megint egy kriptoszökevény akar itt eladni valamit?! :D

Ha van egy 100 milliót érő tehermentes házad, amire bejegyeztethetünk jelzálogot, terhelési és elidegenítési tilalommal, akkor tolok bele neked 50 millát. Ha nyerünk, kapsz egy kis jutalékot, ha vesztünk, ugrott a ház.

2019. ápr. 1. 17:12
 77/152 anonim ***** válasza:
49%

Biztos kis jutalékért fogok 100 milliós kockázatot vállalni. Biztos!!!

Az meg hogy itt akarom eladni??? Itt akarok sok milliós üzletet kötni??? Normális vagy te, ember? Én kérdezek, a gyakori kérdések.hu-n valamit. Néhány troll találta csak ki hogy itt tesz ajánlatot, nem pedig az erre megfelelő helyen. De magának az ajánlatnak a megtételére is képtelelen volt csak azt írogatta hogy lelkes, de lényegében azt sem érti hogy mi az amiért lelkes, magával a garanciával sincs tisztában.

2019. ápr. 1. 17:21
 78/152 anonim ***** válasza:
100%
Kinevetnélek, és ha azt látnám, hogy túl sokan bedőlnek, feljelentenélek.
2019. ápr. 1. 17:45
 79/152 anonim ***** válasza:
Megvizsgálnák, és bűncselekmény hiányában lezárnák. Ennyi.
2019. ápr. 1. 17:50
 80/152 anonim ***** válasza:
Esetleg a rendőrség indokolatlan zaklatásáért kapnál 150 000 Ft bírságot. Mert azért akármilyen hülyeséggel lehet őket feltartani. feljelentesz valakit azért mert garanciát ad. Ez alapján a Tescót is feljelenthetnéd, mert garanciát ad a fúrógépekre. Mondjuk ez esetben nem hiszem hogy meg tudnának bírságolni téged mert sírva röhögnének s nem tudnák abbahagyni.
2019. ápr. 1. 17:54
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!