Mit tennél, ha garantálnám, hogy a bitcoin két év múlva tízszer ennyit fog érni?
A Tescos példádnál maradva, ha a Tesco Magyarországról kivonulna, akkor semmit sem ér a Tescos garancia.
Ezen egy kicsit elgondolkoztam. A tesco termékekre amennyiben nem szervizgarancia van, fél év a számla garancia. vajon ki tud vonulni a tesco ennyi idő alatt? A többi esetén nem számít a kivonulás, a számlagarancia pedig ilyenkor meg van oldva hogy lesz az a fél év alatt. vagy ép a kivonulást apránként építi le s az utolsó fél évben már nem is kapható olyasmi amire számlagarancia van, csak élelmiszer s egyéb fogyóeszköz.
Azért ezek az összeesküvés elméletek, hogy veszünk egy fúrógépet, s másnapra nincs tesco, erősen sántítanak.
"Mi van ha nem élek"
Normál hagyatéki eljárás keretében öröklődik az összeg, kivéve ha van végrendeleted.
Én speciel azért szoktam kérdezni, hogy választ kapjak.
Te?
Az nem az én hibám ha felnőtt embereknek ehhez előbb alapfogalmakat kell elmagyarázni.
Azóta mióta én ilyent írtam.
(Gyengébbek kedvéért: nem írtam ilyent)
Azért komoly problémáid bannak az értelmezéssel. Nem az eladáshoz kell neked madár, hanem az árfolyam felveréséhez.
Pénzügyi ismeret nulla, így nem tudsz semmit se garantálni, max, hogy a cipődet lepisiled álmodozás közben.
Amúgy garancia. Egy porszívonál is adott cégnek erre céltartalékot kell képezni. Te milyen garanciát adsz? A 150 milliós házadat ráteszed, ha nem jön be? Ha igen, hozd a papírt, közjegyzőt fizetem és adok 20 milliót. Viszont ha nem jön be enyém a házad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!