Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha garantálnám,...

Mit tennél, ha garantálnám, hogy a bitcoin két év múlva tízszer ennyit fog érni?

Figyelt kérdés
2019. márc. 23. 20:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/152 A kérdező kommentje:

A Tescos példádnál maradva, ha a Tesco Magyarországról kivonulna, akkor semmit sem ér a Tescos garancia.

Ezen egy kicsit elgondolkoztam. A tesco termékekre amennyiben nem szervizgarancia van, fél év a számla garancia. vajon ki tud vonulni a tesco ennyi idő alatt? A többi esetén nem számít a kivonulás, a számlagarancia pedig ilyenkor meg van oldva hogy lesz az a fél év alatt. vagy ép a kivonulást apránként építi le s az utolsó fél évben már nem is kapható olyasmi amire számlagarancia van, csak élelmiszer s egyéb fogyóeszköz.

Azért ezek az összeesküvés elméletek, hogy veszünk egy fúrógépet, s másnapra nincs tesco, erősen sántítanak.

2019. márc. 24. 14:17
 32/152 A kérdező kommentje:

"Mi van ha nem élek"

Normál hagyatéki eljárás keretében öröklődik az összeg, kivéve ha van végrendeleted.

2019. márc. 24. 14:19
 33/152 anonim ***** válasza:
70%
Dogoljek meg, de az eddigi agymeneseidbol meg a tudalekos, amugy nyilvanvalo fogalmakat taglalo 'magyarazataidbol' nem jottem ra, mit akarsz ebbol az egeszbol kihozni.
2019. márc. 24. 14:57
 34/152 A kérdező kommentje:

Én speciel azért szoktam kérdezni, hogy választ kapjak.

Te?

Az nem az én hibám ha felnőtt embereknek ehhez előbb alapfogalmakat kell elmagyarázni.

2019. márc. 24. 15:02
 35/152 anonim ***** válasza:
74%
A Tesco mióta gyart fúrógépeket? Gyártói garanciáról hallottál már? ( máris másabb...)
2019. márc. 24. 15:16
 36/152 A kérdező kommentje:

Azóta mióta én ilyent írtam.

(Gyengébbek kedvéért: nem írtam ilyent)

2019. márc. 24. 15:25
 37/152 anonim ***** válasza:
100%
A garanciát nem a Tesco adja kizárólag. Ha kionul megszűnik, a gyártónál érvényesítheted a garanciádat.
2019. márc. 24. 15:37
 38/152 A kérdező kommentje:
Ezt mondom én is hogy a garancia ez esetben is érvényes tehát a tesco rossz ellenpélda volt.
2019. márc. 24. 15:41
 39/152 anonim ***** válasza:
93%

Azért komoly problémáid bannak az értelmezéssel. Nem az eladáshoz kell neked madár, hanem az árfolyam felveréséhez.

Pénzügyi ismeret nulla, így nem tudsz semmit se garantálni, max, hogy a cipődet lepisiled álmodozás közben.

Amúgy garancia. Egy porszívonál is adott cégnek erre céltartalékot kell képezni. Te milyen garanciát adsz? A 150 milliós házadat ráteszed, ha nem jön be? Ha igen, hozd a papírt, közjegyzőt fizetem és adok 20 milliót. Viszont ha nem jön be enyém a házad.

2019. márc. 24. 22:20
 40/152 anonim ***** válasza:
82%
Javasolnám illetékeseknek, hogy spirituszba rakva mutogassanak, mint jövőbe látót...
2019. márc. 25. 08:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!