Mit tennél, ha garantálnám, hogy a bitcoin két év múlva tízszer ennyit fog érni?
Egy amatőr zsenge próbálkozása itt ezen a gagyi fórumon.
Te teszed azzá. De nem reménytelen próbálkozás mert volt már rá példa, hogy értelmeset válaszoltak. Ha nem te válaszolsz akkor ez előfordulhat.
A bitcoinnal sokan égették meg magukat, anno a tulipánnak is. Csak itt azér volt a felfutás, mert kína engedélyezte, így ment a pénzmosás ezerrel. Aztán Kína betiltotta. Így a nagy bukás után ez beverte a szöget a koporsóba.
Hogy milyen házban laksz nem tudom, de az biztos, hogy erősen bukóban vagy te a bitcoinnal, azért probálsz itt madarakat szerezni.
Tavaly sokat nevettem a jövendő mondokon, hogy na majd most. Majd új után, majd a kínai új év után, majd az adóbevallás után.
Nincs itt csoda, ugyanaz lett a kakóval is. 2 évig szárnyalt, aztán Kína elkezdett hirtelen kevesebb kakót inni. Most ott állnak a kakó földek.
Megvonnám a vállamat és mennék tovább.
Nem hoz engem lázba a kriptovaluta.
"erősen bukóban vagy te a bitcoinnal, azért probálsz itt madarakat szerezni."
Ha kicsit utána olvasnál mielött irnál egy témához, akkor tudnáád hogy a bitcoint ma is ugyanugy lehet adni venni hivatalos bitcoin kereskedőnél, mint korábban igy nem kell madarat szerezni az eladásához. Elég csak felvenni a kapcsolatot egy hivatalos bitcoin kereskedővel.
Az ilyen hozzászólásoktól lesz gagyi ez a fórum, a többiről nem is beszélve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!