Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tennél, ha garantálnám,...

Mit tennél, ha garantálnám, hogy a bitcoin két év múlva tízszer ennyit fog érni?

Figyelt kérdés
2019. márc. 23. 20:32
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/152 anonim ***** válasza:
100%
mivel ilyet senki a világon nem tud garantálni, semmit sem tennék.
2019. ápr. 1. 13:32
 62/152 anonim ***** válasza:

véleménye akárkinek van. az a kérdés olyan van e aki anyagi felelősséget is vállal a véleményéért. olyan már jóval kevesebb van.

utolsó: tévedsz vannak emberek akik képesek felelősséget vállalni valamiért. attól hogy te nem vagy képes rá még van aki igen.

2019. ápr. 1. 14:02
 63/152 anonim ***** válasza:
Kötnék nálad 100 millióért ;)
2019. ápr. 1. 14:31
 64/152 anonim ***** válasza:
Oké, köss.
2019. ápr. 1. 14:38
 65/152 anonim ***** válasza:
Légyszi adj valamilyen elérhetőségét, nagyon lelkes vagyok :)
2019. ápr. 1. 14:44
 66/152 anonim ***** válasza:
45%
Lelkesedésért nem kapok kenyeret a boltban. Az nagyon kevés. Előbb itt tegyél ajánlatot, ami legyen valamivel több, mint a lelkesedés.
2019. ápr. 1. 14:49
 67/152 anonim ***** válasza:

"tévedsz vannak emberek akik képesek felelősséget vállalni valamiért. attól hogy te nem vagy képes rá még van aki igen."

Vannak ilyen emberek mint amilyen te is vagy, hogy 0 kockázattal akarnak meggazdagodni. Te nagyon el vagy tévedve, miért kéne felelősséget vállalnom? Én pénzem azt csinálok vele amit akarok, nincs szükségem sem tőled, sem mástól hitelre. Elmondtam a véleményemet, az, hogy neked tetszik vagy nem az a te dolgod, továbbá az is, hogy hallgatsz rám vagy nem, az is a te dolgod. Nőjél már fel, és merjél felelősséget vállalni a tetteidért! Én ha bukok akkor bukok, vállalom érte a felelősséget, viszont ha nyerek azért is vállalom a felelősséget.

2019. ápr. 1. 15:10
 68/152 anonim ***** válasza:

Olvass kicsit utána a bitcoinnak. Nemhogy nulla a kockázata, hanem kevés dolognak van ekkora kockázata. Látszik, hogy nem olvastál sokat róla, mert nagyon sok helyen le van írva, hogy egyesesen extrém kockázattal bír.

Mindenkinek felelősséget kellene vállalnia a tetteiért, de még a szavaiért is. Tudom, ez nem mindenkinél alap.

Látszik azt se olvastad el amihez hozzászólsz, pedig ez is egyfajta felelősség lenne, hogy ha valamihez hozzászólunk akkor előtte tájékozódunk róla, hogy ne írjunk hülyeséget. Konkrétan le lett írva itt is, hogy nem foglalkozom hitelekkel, de ha a google-en rákerestél volna a garancia jelentésére, ott is le van írva sok helyen hogy a garanciának a hitelhez nincs köze. (Hozzátenném, hogy ennek az általános műveltségnek a részének kellene lennie).

Nem véleményt mondtál, hanem hülyeségeket, miközben én ép vagyok az aki felelősségvállalásról beszél. A saját bukásodért lehet vállalod a felelősséget (mondjuk mi mást tehetnél...), de a felelős hozzászólás, amit informálódás előzne meg, már nem az erősséged.

2019. ápr. 1. 15:21
 69/152 anonim ***** válasza:
91%
Csak mondd hogy mit kell tennem
2019. ápr. 1. 15:33
 70/152 anonim ***** válasza:
45%
Ajánlatot.
2019. ápr. 1. 15:36
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!