Mit tennél, ha garantálnám, hogy a bitcoin két év múlva tízszer ennyit fog érni?
A kérdező kommentje:
40# Az illetékesek elmagyaráznák neked hogy a garancia nem jóslás.
39#
Neked vannak komoly gondjaid az értelmezéssel, a garancia nem árfolyam felverést jelent. De az alapszintű matematikával is komoly gondjaid vannak. 20 millió tízszerese nem 150 hanem 200 millió. 150 millió Ft értékű ingatlannal nem fogsz tudni 200 millió értékű garanciát biztosítani akkor se ha a fejed tetejére állsz. Vagy a bitcoinnal nem vagy tisztában. ha elkezd csökkenni egyáltalán nem biztos hogy megáll egy ponton. Bőven megeshet hogy nullára esik s akkor 200 millió forint értékű fedezetre lesz szükség hogy garantálni tudd a 10-szeres hozamát 20 milliónak. javaslom olvass utána a bitcoinnak mert látom ezzel e lehetőséggel nem vagy tisztában. Te nem tudnád garantálni mert 150 milliós értékkel garantálnál 200 milliós értéket. Ez valóban képtelenség lenne. De attól hogy te még nem vagy tisztában az elemi matematikával se más még bőven tisztába lehet vele.
A bitcoin egy hype láz lett. Hogy hogyan bányásszák, vagy hogy hogyan lesz, nem sok embert érdekel, mert maga a technológia tökéletes, viszont az ügyeskedők ezt tönkre tették. És senki nem elkalmazza ezt, hanem más fajtaként ingyen lenyúlják, és a sajátjuként adják el.
Nem neked ahhoz kell madár, hogy belevegyen a BTC-be, mert ha nő a kereslet a tőzsdén rá, akkor emelkedik az ár.
Még a 150 milliós házad se mered rátenni 20 millióra, pedig a felette lévő 50-t megtarthatnád.
Az, hogy a hívők mit gondolnak a BTC-ről itt sokad rangú, itt az árfolyamokkal játszottak, ez is tette a BTC, mikor 20 ezer dolláros határ előtt elkezdték 500 dollárért dobálni a BTC-t, mert a végrehajtó nem akart szendvedni annál a Japán cégnél, akik csődbe mentek. 300 ezer BTC felével tönkretette a felfelé menetet. Aztán betiltotta Kína a bányászatot, így lett vége ennek.
Most azért ennyi az árfolyam, mert a sok HODL azt hiszi, majd felmegy.
De hallgatom mi a garanciád? Mert azt úgy látom nincs, csak sok rizsa, hogy miért nem tudsz garantálni semmit.
Nem figyelsz. Egy szóval sem írtam olyant, hogy nincs garanciám. Az ellenkezőjét viszont igen, azt írtam, hogy tudom garantálni, csak nem tudsz értelmezni.. A legegyszerűbb ha letét a garancia. Néhány észlény irt ingatlan garanciát, ami viszont problémásabb és költségesebb. Természetesen lehet akár a házam is (egy szóval se írtam, hogy nem lehet) csak ugye egyrészt jóval többet ér mint a 150 és 200 milliós példák, másrészt mivel nem eladó csak a piaci ár fölött jóval többért vehetné meg bárki, így ez meg egy fiktív érték, nem valóságos. Nehéz lenne annyiért eladni. Így a beszámítási összeg is csak jóval magasabb lehetne vagyis a számodra vesztességes lenne. Sokkal jobban megérné neked, hogy ha mindenképpen ingatlan letétben akarod a garanciát akkor te magad veszel a letéti összegből olyan házat lakást, amilyent csak akarsz.
A többi rizsa amiket irkálsz a bitcoinról, csak találgatás, elméletek amik talán igazak ugyan, talán hatásuk is van az árfolyamra, de nem tudni mennyire jelentősen. És magát a garanciát ezek a kérdések nem is érintik. Azt hogy az ügyeskedők tönkretették a bitcoint... Ostobaság. Ma is ugyanúgy működik a rendszer mint 1 éve 2 éve a legutóbbi csúcson, korábbi csúcsokon vagy ép 2009-ben. Semmi se lett azáltal tönkretéve hogy volt néhány felfutás csúcspont és mélypont. Nem véletlenül adnak még ma is egymillió forintot egy egy virtuális érméért.
"Még a 150 milliós házad se mered rátenni 20 millióra, pedig a felette lévő 50-t megtarthatnád."
Ügyes trükk. Beetetsz ezzel - szóban - hogy csak úgy hipp-hopp lemondasz 50 millióról, hogy olcsóbban megszámítsam neked a garanciát, aztán meg simán beperelnél az 50 millióért és megnyernéd, még többet is... Ennyire hülyének nézel??? Komolyan azt hiszed hogy nem ismerem ezt az ősrégi trükköt?
Én meg azt nem értem, hogy miért két fiókod van, és miért írsz egyszer kérdezőként, máskor valaszolóként.
Találgatás, szerinted, közben van egy tőzsde, ami tőzsdei szabályok által megy. Gondolod a válság fel fogja verni az árat, ami jön?
Azért a bitcoinra nem csak a tőzsdeszabályok érvényesek, s magára a tőzsdére is hatnak váratlan események.
Az én gondolataim pedig végkép nem befolyásolják se a tőzsdét se a bitcoin árfolyamát, ahogy a garanciához sincs köze e háromból egyiknek se. (A harmadik a gondolatom.) Ja, 4. annak végkép nincs köze se a tőzsdéhez se a bitcoinhoz hogy nekem hány regisztrációm van. Mondanám hogy ennek is nézz utána de lehet hogy ez azon ritka információk egyike, amik neten nem lelhetőek fel.
Most a következő megint az lesz hogy másról beszélek nem a garanciáról, mert válaszoltam olyan kérdésekre amik nem a garanciával kapcsolatosak? netán megint kitaláljátok, hogy azt írom nem adok garanciát, miközben az elejétől fogva azt írom hogy adok? netán azt emlegetitek fel, hogy ahhoz céltartalékot kell képezni, miközben másképp nem is lehetne garanciát adni? vagy valami egészen új jön most tőletek? Na, mi lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!